Čím vyčistiť špáry medzi obkladačkami v kúpeľni

Potrebovala by som poradiť, obkladač nám robil kúpeľňu, obklad biely s hnedou a podlaha dlažba hnedá, na stene je fugen biely a na zemi hnedý mam taky problém to vicistit ta hnedá spara je vlastne biela, asi nevimenil vodu keď čistil 😡 keď som to cístila s handričkou mokrou tak boly hnedé ale ako náhle uschly tak sú zase biele neviem stále tá biela preraza a neviem s čím to pôjde, bola by som vďačná za každú radu Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@kvetinka0099 pocul som, ze na cistenie spar je dobry nejaky parny cistic. skus nieco take
Odpovedať
@kvetinka0099 my sme mali ten istý problém, nepomohlo nič. Drhla som to asi so všetkým. Pravdepodobne bola zle rozrobená špárovačka a na povrch sa predral po zaschnutí cement, takže z hnedej je špinavá biela. Hľadala som aj rôzne farby na premaľovanie špár, Mapei Fuga Fresca sa to volá, ale zatiaľ som neskúsila, lebo tam kde je cez špáru potiahnutý silikón by mi to aj tak nepremaľovalo.. Nejak sme si zvykli na to :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@izoggy parny cistic pomoze na beznu spinu, mastnu spinu, mydlo a podobne sajraty. Na toto urcite nie. @kvetinka0099 skus kupit odstranovac cementovych povlakov, ma to napriklad HG aj denBraven a skus to vysurovat s tym. Pozor, je to poriadny utrejch, takze ist presne podla navodu, hlavne pozor na ruky a oci
Odpovedať
V najhorsom pripade pomoze toto
Odpovedať
Nemám foto ale keď pôjdem pofotim, keď to bolo mokré tak to bolo hnedé ale ked uschlo biele nieje to všade každá spara cca 5cm a viac čiže niesu biele cele tie špáry, bije to do očí, sparovacky sme malý dve jedna biela a druha hnedá, neviem asi sa mu nechcelo vimenit vodu od tej bielej sparovacky keď to čistil môže to byť? Ale to by asi išlo dole no nie? Ne cístila som to poriadne s kefou len handrou som prešla potom par krát, nieje k tomu čas sa dosť, malého mam chorého tak neviem co skôr.
Odpovedať
Nemoze presvitat len lepidlo na kachlicky co sa vytlacilo do spar a tam je spara tensia ?
Odpovedať
Neviem je to ako keby na vrchu ta biela zajtra pridám foto. Ďakujem za rady
Odpovedať
Nevycistis to nicim. Mam to iste, skusal som drasticke cistiace prostriedky, odtranovac cementovych povlakov aj pretriet impregnaciou na kamen-mokry efekt a zhola nic to nespravilo. Jedine dat sparovacku von a nanovo. Keby som to vedel, tak by sa "majstri" zapotili, ale bohuzial som predpokladal, ze to pojde.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?