O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Záhrada
Zapnúť upozornenia
Nová diskusia
Zoradiť podľa:
najnovšieho príspevku
najstaršieho príspevku
najviac príspevkov
najmenej príspevkov
Vyvyseny murik
Potrebujem poradit aky vyvyseny Murik v zahrade asi pol metra vysoky.sedej farby za prijatelnu cenu.
rastlinky_sk
Pred 11 rokmi
2
Maliny Himbo Top
Dobrý deň, mám zasadené maliny Himbo Top a budú to už 4 týždne od výsadby. Chcel by som sa spýta…
majki555
Pred 11 rokmi
2
Mala zahradka pre zaciatocnikov
Ahojte, budeme mat malu zahradku o rozmere cca 200m2. jedna sa cisto o zahradku bez domu, na take …
cililink
Pred 11 rokmi
5
Pozemok - dvor v kopci
Ahojte, chceli by sme Vas poprosit o rady, ako riesit dvor na pozemku, ktory je vo svahu.. bude asi…
bruncak
Pred 11 rokmi
10
Stavba vinnej pivnice na pozemku s vysokou spodnou vodou - poradte pls.
Dobry den, chceme si postavit na pozeku vinnu pivnicu, v ktorej by sme chceli skladovat ovocie, ne…
radopp
Pred 11 rokmi
9
Pestuje niekto vanilku?
Je tu niekto kto pestuje vanilku? zaujima ma ako rychlo rastie, zaklady viem ale potesili by ma nej…
zuzana1319
Pred 11 rokmi
5
sponzor fóra
Thuja
vie mi niekto poradit co posadit medzi zahon thuji-smaragd na ozivenie a presvetlenie,ja uvazujem m…
vieronkat
Pred 11 rokmi
5
Realizácia záhrady architektom pri Trnave
Máte niekto skúsenosti s realizáciou záhrady záhradným architektom v okolí Trnavy za primeranú cenu?
monika1965
Pred 11 rokmi
5
Oleander
mile "zahradkarky" rada by som dostala nejake dobre rady, ako pestovat Oleander. Su to krasne krick…
stanislavao
Pred 11 rokmi
3
Magnolia choroba?
ahojte moze mi niekto pomoct ci ma magnolia naiku chorobu,zda sa mi ze tento rok kratko kvitla a hn…
rastlinky_sk
Pred 11 rokmi
4
Aké rastliny sú vhodné na pestovanie v kvetináči v exteriéri na tienistom mieste?
Dobrý deň, chcela by som si skrášliť vstup do domu umiestnením kvetináčov s nejakými okrasnými rast…
rastlinky_sk
Pred 11 rokmi
7
Kde ste kupovali trávové semeno?
Caka nas vysadba travnika a zistujem, ze to nie je lacna zalezitost. Kde sa to najviac oplati kupov…
sakura77
Pred 11 rokmi
7
Babsky domaci recept na musky
nevie niekto niaky domaci recept na musky vsade lietaju neda sa vonku vobec byt,mame ich plnu teras…
mamakaja
Pred 11 rokmi
3
Premena predzáhradky
Chceli by sme prerobiť našu predzáhradku, aby v nej bolo viac zelene. Nepáči sa mi, koľko šedej je …
gubiko
Pred 11 rokmi
1
2
32
Čo je to za rastlinu?
je stalozelena, sukulentny typ, vonkajsia rastlina na jesen kvitnuca, neviete nazov?
silviaadam
Pred 11 rokmi
3
Vycistenie vrtanej studne v ilovej pode
Ahojte mozte mi prosim poradit co je lepsie: 1. vycistit studnu od kalu vytiahnutim toho vsetkeh…
fox0903
Pred 11 rokmi
1
Odpadova rura
Ahojte potreboval by som vasu pomoc ,na dedine mame domcek a upchal sa nam odpad ,nevieme ci je tou…
loloferari
Pred 11 rokmi
5
Ake zahradne cerpadlo ???
Ahojte, potreboval by som poradit, mam zbernu nadobu 1000L a chcem si kupit zahradne cerpadlo n…
miloslica
Pred 11 rokmi
3
Máte skúsenosti s vŕtaním studne s pánom Hrušnom zo Zelenča?
Dobrý deň opäť som tu s touto témou :-) Chcela by som zistiť, či máte skúsenosti s vrtaním studne …
kkartinka
Pred 11 rokmi
2
Vrtanie studne
Ahojte, je tu niekto kto ma skusenosti so studnou od p.Krupu, myslim, ze je z Cifera. Dakujem
balaka
Pred 11 rokmi
3
Olivovník v zime
ahojte, viete nam prosim niekto poradit, co robit s olivovnikom v zime, ked je uplne vyschnuty? …
andyfoto
Pred 11 rokmi
6
Ako si vypestovať bazalku doma?
Ahojte pestovatelky a pestovatelia. Snazim sa vypestovat bazalku doma,ale ked ju presadim,do par dn…
bubulka722
Pred 11 rokmi
31
Pokus o skalku v brehu
Zdravim, chcem sa poradit co by som mal dat medzi kvetinace a trvalky,kedze je to v brehu skusal …
mamakaja
Pred 11 rokmi
4
Studňa okolie Trnava
Dobrý deň, máte prosím kontakt na vŕtanie studní v okolí Trnavy? Ďakujem :-) ospravedlňujem sa,a…
balaka
Pred 11 rokmi
1
Larvy v travniku.
Ahojte, pri prerabani zavlah sme nasli po celom pozemku v travniku larvy vo velmi velkom mnozstve (…
raymon88
Pred 11 rokmi
12
Mliecna voda v bazene
Zdravim, otazka. Mame 30 tisic litrovy bazen vonkajsi, murovany, bez prekrytia. Roky rokuce ked nan…
martins1
Pred 11 rokmi
2
Ovijava popinava kvitnuca rastlina s najdlhsimi vyhonkami?
Dobry den, poradite prosim? Potrebujem popinavu ovijavu rastlinu, idealne kvitnucu, s co najdlhsimi…
lilitela
Pred 11 rokmi
3
Akú kosačku kúpiť?
Ahojte, nedávno sme kúpili domček s malinkým pozemkom a teraz hľadáme a potrebujeme kúpiť kosačku. …
landm
Pred 11 rokmi
4
Kosačka vs. vyžínač pre ženu
Ahojte, poradili by ste, co by bolo vhodnejsie pre zenu na zahradu okolo 700 m2....je tam viac m…
radopp
Pred 11 rokmi
3
Kde kúpim záhradné náradie v okolí Bratislavy, Senca?
Od januara vlastnime pozemok, je tam kopec roboty, budeme potrebovat ryle, hrable a vsetky ostatne …
yatonaradie
Pred 11 rokmi
5
1
2
…
133
134
135
136
137
…
150
151
1
…
134
135
136
…
151
Top diskusie
Čo si myslíte o výrobkoch Parkside z Li…
31. 05. 2011
1312
Ktorá lazúra na drevo je najlepšia do e…
29. 07. 2012
323
Kto si robil závlahový systém svojpomoc…
09. 07. 2013
222
Cyprusovec leylandský na živý plot - má…
15. 04. 2015
200
Akú benzínovú kosačku?
29. 03. 2016
200
x
x
Hľadať ďalšie diskusie
Hľadať ďalšie albumy
Zobraziť ďalšie články