O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Záhrada
Zapnúť upozornenia
Nová diskusia
Zoradiť podľa:
najnovšieho príspevku
najstaršieho príspevku
najviac príspevkov
najmenej príspevkov
Kosačka mcculloch VS viking
Ahojte, Vyberám kosačku na pokosenie môjho malého pozemku a vo finále mám 2 favoritov: Mcculloc…
asmodeus666
Pred 11 rokmi
1
Tuje do záhrady
Poradi niekto v okoli KE, kde sa dajú kúpiť tuje smaragdy za rozumnu cenu, tak okolo 50 kusov.
gubiko
Pred 11 rokmi
12
Cerpanie vody z potoka
Zdravim , je dovolene cerpat cerpadlom vodu z potoka a pouzivat ju na zavlazovanie zahrady? :-. d…
richardptr
Pred 11 rokmi
7
Travnaty koberec v plastovych zatravnovackach
Ahojte, mate niekto skusenost s plastovymi zatravnovacimi dielcami, ktore su umiestnene v travnat…
jenny111
Pred 11 rokmi
17
Linoleum
Zhanam aj stare linoleum 4krat 2metre nemate niekdo?alebo neviete o niekom kto ma aj na vyhodenie?d…
aduskalac
Pred 11 rokmi
1
Kedy sadit kricky ribezli?
Ahoj... kupili sme si domcek a strasne tuzim po tom zasadit si na zahrade kricky ribezli, no neviem…
rastlinky_sk
Pred 11 rokmi
4
sponzor fóra
Diosma - pestovanie
viete niečo o pestovaní tejto rastlinky?
jankagm
Pred 11 rokmi
4
Rozmiestnenie stromov v zahrade
Na pozemku nam ostane priestor cca 30x16 m n zahradu. rada by som v nej mala orech, lieskovy orieso…
viktoriama
Pred 11 rokmi
1
2
39
Ovocný sad
Konecne sme dospeli do stadia ze mozeme ist zalozit ovocny sad .... mame dostatocny priestor rastie…
viktoriama
Pred 11 rokmi
26
Pokladanie travnika
Ahojte,vedeli by ste o niekom kto poklada travniky a ma to ako svoj "konicek" ? Bola by som velmi v…
nefertiti7
Pred 11 rokmi
4
Garáž ponad žumpu a šachtu
Ahojte strecháči - mám otázočku: perspektívne uvažujem nad umiestnením garáže - resp. prístrešku p…
monkabubko
Pred 11 rokmi
1
Ako schovať starú žumpu a čističku na záhrade?
Ahojte, kúpili sme starší zrekonštruovaný domček a na pozemku sa nachádza jednak stará žumpa a jedn…
mdw1
Pred 11 rokmi
10
Kosačka k RD-akú vybrať
prosím skusenejsích o rady, tipy a skúsenosti.. - aké parametre brať do úvahy pri kúpe kosačky k…
majkoj
Pred 11 rokmi
4
Preco sa tuja smaragd rozdvojuje
Na viacerych miestach som videla dospele tuje smaragd a boli akoby rozdvojene - mali 2 spice a jede…
rastlinky_sk
Pred 11 rokmi
2
Tuja smaragd - zmena farby
ahojte, prosím o radu. Pred mesiacom sme zasadili 90 tují okolo plota, tuje boli z kvetináča, vonku…
rosacea27
Pred 11 rokmi
4
Vyschynajuce mlade stromceky
Na jesen sme vysadili mlade ovocne stromky /hrusky,jablone,ceresne atd./ Boli uz pekne zakvitnute,…
ivakard
Pred 11 rokmi
20
Tráva do záhradky
Ahojte chcem sa opýtať aku trávu použivate vy? chcela by som peknú hustu a koberec nechcem... porad…
stanislavao
Pred 11 rokmi
3
Poraďte požičovňu kultivátorov v okolí Žiliny
Prosím, neviete niekto o požičovni kultivátorov v okolí Žiliny. Alebo o niekom kto by ho vedel poži…
sharin
Pred 11 rokmi
7
Rastlinky, ktoré odpudzujú hmyz
nieco som vygooglila, ale chcela by som poznat aj osobne skusenosti... mate skusenosti s rastlin…
emma_932
Pred 11 rokmi
20
"Prepadliny" v travnom koberci ???
Bude rok co mame koberce a na niektorych miestach nam sadla zem a mame tam take prepadnute miesta..…
steinum
Pred 11 rokmi
7
Paradjkové a paprikové priesady_BA, Pod. Biskupice, Rovinka, D.Lužná
Ahojte, bývam v Rovinke a tento rok sa pokúšam založiť zeleninovú záhradu a chcel by som pestovať r…
indiemann
Pred 11 rokmi
13
Rozdiel medzi tujou v kvetinaci a vykopanou
Neviem, aku tuju kupit, predajcovia si obhajuju svoje. Mam moznost kupit tuju smaragdovu v kvetina…
martina833
Pred 11 rokmi
4
Trpasličia nektarinka
Pestuje ich niekto?Ja som na jar vysadila jeden stromček,po odkvitnuti sa začali tvoriť plody,mysle…
drobik
Pred 11 rokmi
6
Rastliny do tmy ci tiena
vie mi niekto poradit rastliny do tiena,kam ani slnko nezasvieti? a nenarocne na vodu..
rastlinky_sk
Pred 11 rokmi
8
Zakladanie zahrady
Ako ste zacali zakladat zahradu?Napady mam,len financie akosi nie.Mam hotove obrubniky a pripravenu…
rastlinky_sk
Pred 11 rokmi
16
Kde je najvyhodnejsie kupit tuje v Bratislave a okoli?
Dobry den, chcem sa spytat, kde v Bratislave a okoli ste kupovali tuje (na vysadbu ziveho plotu)? a…
zuzulienkat
Pred 11 rokmi
6
Šachta na studňu
Ahojte, vyvrtali nam studnu a potrebovali by sme urobit sachtu a tiez rozvody trubiek do zahrady, …
valko31
Pred 11 rokmi
2
Bazén - všetko je možné
Ahojte ak máte nejaké foto ako poriesit bazen v nasich podmienkach na Slovensku, rada sa inšpirujem…
wyrky
Pred 11 rokmi
3
Čo vysadiť pod vyrastený ihličnatý strom
Dobrý večer, potrebovala by som radu, ako upraviť miesto pod vysokým smrekom, nerastie tam tráva, p…
rastlinky_sk
Pred 11 rokmi
17
V zahrade, na 3roky zasadenom ihlicnatom strome som nasla na kmeni bielu plesen,
spodne konariky zacali schnut a strom teraz na jar rasi len vo vrchnej polovici. Co moze byt pricin…
rastlinky_sk
Pred 11 rokmi
3
1
2
…
132
133
134
135
136
…
150
151
1
…
133
134
135
…
151
Top diskusie
Čo si myslíte o výrobkoch Parkside z Li…
31. 05. 2011
1312
Ktorá lazúra na drevo je najlepšia do e…
29. 07. 2012
323
Kto si robil závlahový systém svojpomoc…
09. 07. 2013
222
Cyprusovec leylandský na živý plot - má…
15. 04. 2015
200
Akú benzínovú kosačku?
29. 03. 2016
200
x
x
Hľadať ďalšie diskusie
Hľadať ďalšie albumy
Zobraziť ďalšie články