O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Záhrada
Zapnúť upozornenia
Nová diskusia
Zoradiť podľa:
najnovšieho príspevku
najstaršieho príspevku
najviac príspevkov
najmenej príspevkov
Čo vysadiť pod vyrastený ihličnatý strom
Dobrý večer, potrebovala by som radu, ako upraviť miesto pod vysokým smrekom, nerastie tam tráva, p…
rastlinky_sk
Pred 11 rokmi
17
V zahrade, na 3roky zasadenom ihlicnatom strome som nasla na kmeni bielu plesen,
spodne konariky zacali schnut a strom teraz na jar rasi len vo vrchnej polovici. Co moze byt pricin…
rastlinky_sk
Pred 11 rokmi
3
Vyvyseny murik
Potrebujem poradit aky vyvyseny Murik v zahrade asi pol metra vysoky.sedej farby za prijatelnu cenu.
rastlinky_sk
Pred 11 rokmi
2
Maliny Himbo Top
Dobrý deň, mám zasadené maliny Himbo Top a budú to už 4 týždne od výsadby. Chcel by som sa spýta…
majki555
Pred 11 rokmi
2
Mala zahradka pre zaciatocnikov
Ahojte, budeme mat malu zahradku o rozmere cca 200m2. jedna sa cisto o zahradku bez domu, na take …
cililink
Pred 11 rokmi
5
Pozemok - dvor v kopci
Ahojte, chceli by sme Vas poprosit o rady, ako riesit dvor na pozemku, ktory je vo svahu.. bude asi…
bruncak
Pred 11 rokmi
10
sponzor fóra
Stavba vinnej pivnice na pozemku s vysokou spodnou vodou - poradte pls.
Dobry den, chceme si postavit na pozeku vinnu pivnicu, v ktorej by sme chceli skladovat ovocie, ne…
radopp
Pred 11 rokmi
9
Pestuje niekto vanilku?
Je tu niekto kto pestuje vanilku? zaujima ma ako rychlo rastie, zaklady viem ale potesili by ma nej…
zuzana1319
Pred 11 rokmi
5
Thuja
vie mi niekto poradit co posadit medzi zahon thuji-smaragd na ozivenie a presvetlenie,ja uvazujem m…
vieronkat
Pred 11 rokmi
5
Realizácia záhrady architektom pri Trnave
Máte niekto skúsenosti s realizáciou záhrady záhradným architektom v okolí Trnavy za primeranú cenu?
monika1965
Pred 11 rokmi
5
Oleander
mile "zahradkarky" rada by som dostala nejake dobre rady, ako pestovat Oleander. Su to krasne krick…
stanislavao
Pred 11 rokmi
3
Magnolia choroba?
ahojte moze mi niekto pomoct ci ma magnolia naiku chorobu,zda sa mi ze tento rok kratko kvitla a hn…
rastlinky_sk
Pred 11 rokmi
4
Aké rastliny sú vhodné na pestovanie v kvetináči v exteriéri na tienistom mieste?
Dobrý deň, chcela by som si skrášliť vstup do domu umiestnením kvetináčov s nejakými okrasnými rast…
rastlinky_sk
Pred 11 rokmi
7
Kde ste kupovali trávové semeno?
Caka nas vysadba travnika a zistujem, ze to nie je lacna zalezitost. Kde sa to najviac oplati kupov…
sakura77
Pred 11 rokmi
7
Babsky domaci recept na musky
nevie niekto niaky domaci recept na musky vsade lietaju neda sa vonku vobec byt,mame ich plnu teras…
mamakaja
Pred 11 rokmi
3
Premena predzáhradky
Chceli by sme prerobiť našu predzáhradku, aby v nej bolo viac zelene. Nepáči sa mi, koľko šedej je …
gubiko
Pred 11 rokmi
1
2
32
Čo je to za rastlinu?
je stalozelena, sukulentny typ, vonkajsia rastlina na jesen kvitnuca, neviete nazov?
silviaadam
Pred 11 rokmi
3
Vycistenie vrtanej studne v ilovej pode
Ahojte mozte mi prosim poradit co je lepsie: 1. vycistit studnu od kalu vytiahnutim toho vsetkeh…
fox0903
Pred 11 rokmi
1
Odpadova rura
Ahojte potreboval by som vasu pomoc ,na dedine mame domcek a upchal sa nam odpad ,nevieme ci je tou…
loloferari
Pred 11 rokmi
5
Ake zahradne cerpadlo ???
Ahojte, potreboval by som poradit, mam zbernu nadobu 1000L a chcem si kupit zahradne cerpadlo n…
miloslica
Pred 11 rokmi
3
Máte skúsenosti s vŕtaním studne s pánom Hrušnom zo Zelenča?
Dobrý deň opäť som tu s touto témou :-) Chcela by som zistiť, či máte skúsenosti s vrtaním studne …
kkartinka
Pred 11 rokmi
2
Vrtanie studne
Ahojte, je tu niekto kto ma skusenosti so studnou od p.Krupu, myslim, ze je z Cifera. Dakujem
balaka
Pred 11 rokmi
3
Olivovník v zime
ahojte, viete nam prosim niekto poradit, co robit s olivovnikom v zime, ked je uplne vyschnuty? …
andyfoto
Pred 11 rokmi
6
Ako si vypestovať bazalku doma?
Ahojte pestovatelky a pestovatelia. Snazim sa vypestovat bazalku doma,ale ked ju presadim,do par dn…
bubulka722
Pred 11 rokmi
31
Pokus o skalku v brehu
Zdravim, chcem sa poradit co by som mal dat medzi kvetinace a trvalky,kedze je to v brehu skusal …
mamakaja
Pred 11 rokmi
4
Studňa okolie Trnava
Dobrý deň, máte prosím kontakt na vŕtanie studní v okolí Trnavy? Ďakujem :-) ospravedlňujem sa,a…
balaka
Pred 11 rokmi
1
Larvy v travniku.
Ahojte, pri prerabani zavlah sme nasli po celom pozemku v travniku larvy vo velmi velkom mnozstve (…
raymon88
Pred 11 rokmi
12
Mliecna voda v bazene
Zdravim, otazka. Mame 30 tisic litrovy bazen vonkajsi, murovany, bez prekrytia. Roky rokuce ked nan…
martins1
Pred 11 rokmi
2
Ovijava popinava kvitnuca rastlina s najdlhsimi vyhonkami?
Dobry den, poradite prosim? Potrebujem popinavu ovijavu rastlinu, idealne kvitnucu, s co najdlhsimi…
lilitela
Pred 11 rokmi
3
Akú kosačku kúpiť?
Ahojte, nedávno sme kúpili domček s malinkým pozemkom a teraz hľadáme a potrebujeme kúpiť kosačku. …
landm
Pred 11 rokmi
4
1
2
…
133
134
135
136
137
…
150
151
1
…
134
135
136
…
151
Top diskusie
Čo si myslíte o výrobkoch Parkside z Li…
31. 05. 2011
1347
Ktorá lazúra na drevo je najlepšia do e…
29. 07. 2012
323
Kto si robil závlahový systém svojpomoc…
09. 07. 2013
222
Cyprusovec leylandský na živý plot - má…
15. 04. 2015
200
Akú benzínovú kosačku?
29. 03. 2016
200
x
x
Hľadať ďalšie diskusie
Hľadať ďalšie albumy
Zobraziť ďalšie články