O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Doloženie porfixom
Ahojte, robim dom teramalica ale chýba mi posledných 18 kusov na nosnej vnutornej stene. Termali…
truly
Pred 7 rokmi
7
Čierne chrobáčiky na stene
zdravim nedavno sa nam v spalni na stene objavili chrobaky velke asi 2-3 mm neviete poradiť co t…
patuscha
Pred 7 rokmi
5
Kotuc 180 na mokre rezanie gresu/porcelanu
Ahojte, chcel by som sa s poradit s niekym kto uz ma skusenosti s vyberom vhodneho kotuca do mal…
zetak
Pred 7 rokmi
2
Ako vyriešiť druhú vstvu izolácie?
Ahoj. Potrebujem radu ako vyriesit druhú vrstvu izolácie. V plane je 20 +20 cm. Mam pultovu strech…
rebecca363
Pred 7 rokmi
16
Výška skladby podlahy pre použitie 15mm podlahy
O kolko mm znizit vysku a skladbu podlahy aby som mohol pouzit cca 15mm drevenu podlahu? Mam to dat…
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
Sachta na hranici pozemku?
Moze vykopat sused sahchtu na hranici pozemku? Nema byt aj sachta 2m od hranice?
rkorba
Pred 7 rokmi
4
Medzi IPU a polystyren obyč.foliu?
Strechaci moze ist na ipu polozit priamo polystyren alebo dat medzi ne obycajnu foliu? Dakujem
kejsix
Pred 7 rokmi
8
Sadrokartonový rovný strop na prízemie RD 51m2
Chcem sa opýtať koľko by asi stála práca a materiál pre spravenie rovného sadrokartonového stropu p…
uzivatel11
Pred 7 rokmi
2
sponzor fóra
Projekt Klempova / Novosadská Trnava
Neviete niekto niečo bližšie o projekte, resp. stavbe na rohu ulíc Klempova/Novosadská v Trnave? Na…
mariah239
Pred 7 rokmi
1
Kúpili ste byt v novostavbe Panonka Bratislava?
Zdravim, hladam novyvh susedov v Panonke. Kto kupil uz byt? :-)
cefalu
Pred 7 rokmi
1
2
49
Fotovoltaika priprava
Ahojte prosim vie mi niekto napisať ako spraviť prípravu na fotovaoltaicke panely ked ich chceme ri…
leni182
Pred 7 rokmi
6
Zle osadenie domu na pozemok geodetom
Zdravim chcel by som sa opýtať niekoho či nemáte skúsenosti.Staviame rodinný dom a uličná čiara je …
monikusa
Pred 7 rokmi
16
Veniec nad izbou dlzka 3m
Ahojte. Z technických príčin musím spraviť cez jednu izbu ktorubsme rozsirili preklad, teda veneiec…
truly
Pred 7 rokmi
19
Detská poschodová posteľ na mieru
Prosím Vás majstri stolári. Koľko by stálo vyrobyť takúto posteľ pre deti?
salome51
Pred 7 rokmi
7
Cenová ponuka nizkoenergeticky drevodomom
Zdravím, poprosil by som Vás názor na túto cenovú ponuku. Jedna sa o nizkoenergeticky drevodomom o …
skritfan
Pred 7 rokmi
10
Musí byť polystyren pod podlahou?
Zdravím, potrebujem poradiť, lebo som v koncoch. V kuchyni som mal drevenú podlahu a pod ňou na jed…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
22
Výmenník Mijori
Má niekto skúsenosti s Výmenníkom MIJORI 4STW da sa použiť na podlahové kúrenie chceme ho napojiť n…
janopopovec
Pred 7 rokmi
6
Stavebny dozor na montovany dom Bernolakovo/Senec
Ahojte, hladam stavebny dozor pre vystavbu montovaneho drevodomu v Bernolakove. Viete mi poradi…
borgesko
Pred 7 rokmi
4
Realitný maklér
Prosím máte niekto skúsenosti s realitným maklérom ing.Tomáš Kažimír-Dream Real Garbiarska 2 Košice?
bukas
Pred 7 rokmi
1
Má význam zatvárať ventil na prívod vody do práčky?
Zdravim, ma nejaky vyznam zatvarat ventil na privod vody do pracky ? Ja som to doteraz robieval, …
italy2
Pred 7 rokmi
1
2
57
Partia na buracie prace v MT
Hladame pracechtivych robotnikov, ktory maju teraz volne ruky. Prosime o predbeznu cenovu kalkula…
tominohorvath
Pred 7 rokmi
4
Umiestnenie domu na pozemku - konflikt medzi vhodnou orientaciou a pripojkami
Mam rohovy pozemok s komunikaciou na severnej ako aj juznej strane - na foto oznaceny ako C14. Stav…
johnykone
Pred 7 rokmi
13
Vyhody/nevyhody hainburg
Zdravim, sme mlady par, ktory uvazuje nad kupou bytu v Hainburgu. Viete nam povedat vyhody resp. ne…
werci89
Pred 7 rokmi
3
Možnosti výstavby menšieho domu
Dobrý deň, mám pozemok ktorý je tesne na hranici intravilánu obce ale spadá už do extravilánu je t…
martosko
Pred 7 rokmi
9
Flaky na stene
Potrebujeme poradit co so stenou. Po urcitom case nam zacali na stene vytvarat flaky. Nevieme ci s…
zuzik
Pred 7 rokmi
6
Ako farbou ochraniť police v regáli z OSB dosky?
Cim natriet regalove OSB dosky (8mm), ktore su aj v zime v zahradnom dome. Uvazujem to najprv napus…
radoslavc
Pred 7 rokmi
1
Omietky VivaMaxima
zdravim. Mozem naniest baumit Viva Maxima priamo na jadrove omietky ? treba pouzit aj sietku?alebo …
gashtaan
Pred 7 rokmi
4
Podarilo sa mi kupit kombinovanu varnu dosku namiesto cisto indukcnej... Electrolux EHG46341F
Ahojte chcela som cisto indukcnu varnu dosku a podarilo sa mi objednat kombinovanu .... dve predne …
sgi320
Pred 7 rokmi
16
Ma zmysel klimatizacia?
Zdravim mame poschodovy dom, otvorene schodisko. Dole je fajn, ale hore byva dost teplo. Ma zmys…
lenka_21
Pred 7 rokmi
1
2
36
Čo so soklom? Poradíte?
Ahojte, chcem Vas poprosit o radu, ako mam spravit ten sokel...mam dolozit styrodur az po zem a na …
wolodymyr
Pred 7 rokmi
2
1
2
…
1738
1739
1740
1741
1742
…