O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Dokumentacia pripojok sieti
Dobry den,je tu niekto kto mi vie v okrese Kežmarok urobit dokumentaciu sieti v co najrychlejsom ca…
ikiliena18
Pred 7 rokmi
1
Plotove ?lamely? zaluzie?- mate s tym skusenosti?
na nete som sa dostala k takemuto systemu vytvarania plotu typu zaluzii. prosim vas mate niekto s t…
petikmir
Pred 7 rokmi
1
Odporucte stolara
zdravim Vas, uz druhy den surfujem na modrej streche a nedopracovala som sa k nijakemu poriadnemu s…
mims89
Pred 7 rokmi
2
Ako urobím príštrešok nad vchod?
Chcem stavbárov poprosiť o radu. Máme dom typu ako na priloženej foto, a chcela by som nad vchodové…
nicicka
Pred 7 rokmi
11
Voda, plyn,kurenie
Dobry den, chcem sa opytat ci sa Vam pozdava cena 12500e za kompl vodu, odpady, plyn, kurenie podla…
9tibi9
Pred 7 rokmi
1
Rezač na PVC podlahu
Kúpila som do bytu podlahu Gerflor textline v rolke. Idem si ju položiť sama, v troch izbách. Porad…
branisk
Pred 7 rokmi
4
Hladame Strecharov- okolie Piestan
Dobry den, Poradte dobrych strecharov z okolia Piestan. Ide o novostavbu RD - bungalov. Klasika…
katrinxyz
Pred 7 rokmi
1
Doplnenie tekutiny do solárka
doplnenie tekutiny do solarka
ifik5
Pred 7 rokmi
3
sponzor fóra
"Nechcena" rekuperacia
Tak neviem ako inak to nazvat :) V podstate ide o to, ze s rekuperaciou neuvazujeme ale projektant…
cucesino
Pred 7 rokmi
1
2
47
Stavebna firma na bungalov a garaz LM
Hladame stavebnu firmu na vystavbu bungalovu Euroline 1379 a garaze pri Liptovskom Mikulasi na kluc.
ripple
Pred 7 rokmi
1
Bývanie za hranicami - Maďarsko alebo Rakúsko?
Ahojte, viem, ze tu podobne diskusie uz parkrat boli, ale neviem najst nic aktualne, iba z r. 20…
slummdog
Pred 7 rokmi
20
Vynechání polystyrenu v podlaze pod krbem
Dobry sen. Vynechavali jste polystyren v podlaze pod krbem, tak ze na hydroizolaci byl už jen beton…
megdesign
Pred 7 rokmi
15
Likvidacia stavebneho odpadu
Ako zdokladovat pri kolaudacii likvidaciu stav. odpadu ak sme odpad z tehal dali do terasy a drobne…
roberttom
Pred 7 rokmi
10
Vonkajšie žalúzie + sietky proti hmyzu
Pozdravujem, mám dilemu, na okná v dome potrebujem osadiť sieťky proti hmyzu, tie sa zrejme montujú…
marta2610
Pred 7 rokmi
5
Problem so susedovým plotom
Ahoj, potrebovala by som poradiť čo so susedovým plotom. Ked sme kúpili náš pozemok on už tu býval …
melbak001
Pred 7 rokmi
1
2
45
Tepelné čerpadlo Brilix k bazénu
Ahojte, dostala som ponuku na 2 druhy TC bazen...ktore by ste si vybrali? Neviem ci potrebujeme aj …
lenka_21
Pred 7 rokmi
7
Musim mat rekuperaciu?
Ahojte strechaci, prosim vas nakolko uz som z toho ´´jelen´´....ako je to s tou rekuperaciou? to pl…
cucesino
Pred 7 rokmi
12
Rezačka laminátu
Zdravím... Budem v dome pokladať plávajúcu podlahu cca.100m2.Uvazujem nad kúpou rezačky na laminát…
titanius
Pred 7 rokmi
15
Kto má praktické skúsenosti s vonkajšími markízami na strešné okná?
Zaujímalo by ma, o koľko stupňov sa vám pomocou vonkajších markíz podarilo zredukovať teplotu v pod…
kacarina
Pred 7 rokmi
4
Prerobenie vaznikoveho krovu na klasicky
Ahojte, mame momentalne uz vypracovaný projekt EKO120, kde je navhrhnuty vaznikovy krov, ale uvazuj…
martin272
Pred 7 rokmi
6
Nevysporiadaný pozemok s viac ako 80 vlastníkmi
Ahojte. Chcem sa poradiť. Vlastníme RD s 15a pozemkom, problém je v tom, že pozemok nie je vysp…
marekjahoda
Pred 7 rokmi
9
Bývanie v keramickom dome
Ahojte, hladam ludi, ktori by boli ochotni my zodpovedat zopar otazok ohladom byvania v keramickom …
ronja123
Pred 7 rokmi
8
Stavebné povolenie, zvlášť kolok na garáž?
Poprosím Vás, jedna otázka, dali sme si žiadosť na stavebné povolenie zaplatili 50,- € kolok. Garáž…
chrobak7
Pred 7 rokmi
10
Vyrovnanie pH vody v bazéne
Ahojte odzimujem bazen stym ze ph som vyrovnal na pozadovanu uroven. Po aplikacii chlor soku mi ale…
fantana
Pred 7 rokmi
2
Kupa bytu + dan
Ahojte takze konecne sme nasli nas vysnivany byt. Chcem sa len spytat z vasej skusenosti co si pri …
bielavlcica
Pred 7 rokmi
5
Hospodárska budova zo starej tehly
Dobrá deň, mam veľa starej tehly a chcel by som postaviť hospodársku budovu je dobrý nápad stavať…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
2
Kontakt - Anhydrid
Ahojte prosím Vás poradte mi nejake firmy ktoré robia anhydrid. Okolie LV alebo NR. Ďakujem :)
michaelanovakova
Pred 7 rokmi
1
Kde kupit solbet?
Ahojte chcem sa spytat kde kupit solbet. Nasla som nejake stranky ale chcela by som nejake recenzie…
certik4511
Pred 7 rokmi
1
Sedačka od Nesie Polo
ahojte, máte niekto skúsenosť so sedačkami od firmy Nesia? ďakujem za odpoveď
bozicka
Pred 7 rokmi
3
ZA/obchod - nabytkove kovanie pre uchytenie stolika na stenu
Ahojte, je v Ziline nejaky obchod, ked sa da kupit taketo kovanie? http://www.kovanienabytkove.sk/…
fehko
Pred 7 rokmi
1
1
2
…
1738
1739
1740
1741
1742
…