O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Veniec nad izbou dlzka 3m
Ahojte. Z technických príčin musím spraviť cez jednu izbu ktorubsme rozsirili preklad, teda veneiec…
truly
Pred 7 rokmi
19
Detská poschodová posteľ na mieru
Prosím Vás majstri stolári. Koľko by stálo vyrobyť takúto posteľ pre deti?
salome51
Pred 7 rokmi
7
Cenová ponuka nizkoenergeticky drevodomom
Zdravím, poprosil by som Vás názor na túto cenovú ponuku. Jedna sa o nizkoenergeticky drevodomom o …
skritfan
Pred 7 rokmi
10
Musí byť polystyren pod podlahou?
Zdravím, potrebujem poradiť, lebo som v koncoch. V kuchyni som mal drevenú podlahu a pod ňou na jed…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
22
Výmenník Mijori
Má niekto skúsenosti s Výmenníkom MIJORI 4STW da sa použiť na podlahové kúrenie chceme ho napojiť n…
janopopovec
Pred 7 rokmi
6
Stavebny dozor na montovany dom Bernolakovo/Senec
Ahojte, hladam stavebny dozor pre vystavbu montovaneho drevodomu v Bernolakove. Viete mi poradi…
borgesko
Pred 7 rokmi
4
Realitný maklér
Prosím máte niekto skúsenosti s realitným maklérom ing.Tomáš Kažimír-Dream Real Garbiarska 2 Košice?
bukas
Pred 7 rokmi
1
Má význam zatvárať ventil na prívod vody do práčky?
Zdravim, ma nejaky vyznam zatvarat ventil na privod vody do pracky ? Ja som to doteraz robieval, …
italy2
Pred 7 rokmi
1
2
57
sponzor fóra
Partia na buracie prace v MT
Hladame pracechtivych robotnikov, ktory maju teraz volne ruky. Prosime o predbeznu cenovu kalkula…
tominohorvath
Pred 7 rokmi
4
Umiestnenie domu na pozemku - konflikt medzi vhodnou orientaciou a pripojkami
Mam rohovy pozemok s komunikaciou na severnej ako aj juznej strane - na foto oznaceny ako C14. Stav…
johnykone
Pred 7 rokmi
13
Vyhody/nevyhody hainburg
Zdravim, sme mlady par, ktory uvazuje nad kupou bytu v Hainburgu. Viete nam povedat vyhody resp. ne…
werci89
Pred 7 rokmi
3
Možnosti výstavby menšieho domu
Dobrý deň, mám pozemok ktorý je tesne na hranici intravilánu obce ale spadá už do extravilánu je t…
martosko
Pred 7 rokmi
9
Flaky na stene
Potrebujeme poradit co so stenou. Po urcitom case nam zacali na stene vytvarat flaky. Nevieme ci s…
zuzik
Pred 7 rokmi
6
Ako farbou ochraniť police v regáli z OSB dosky?
Cim natriet regalove OSB dosky (8mm), ktore su aj v zime v zahradnom dome. Uvazujem to najprv napus…
radoslavc
Pred 7 rokmi
1
Omietky VivaMaxima
zdravim. Mozem naniest baumit Viva Maxima priamo na jadrove omietky ? treba pouzit aj sietku?alebo …
gashtaan
Pred 7 rokmi
4
Podarilo sa mi kupit kombinovanu varnu dosku namiesto cisto indukcnej... Electrolux EHG46341F
Ahojte chcela som cisto indukcnu varnu dosku a podarilo sa mi objednat kombinovanu .... dve predne …
sgi320
Pred 7 rokmi
16
Ma zmysel klimatizacia?
Zdravim mame poschodovy dom, otvorene schodisko. Dole je fajn, ale hore byva dost teplo. Ma zmys…
lenka_21
Pred 7 rokmi
1
2
36
Čo so soklom? Poradíte?
Ahojte, chcem Vas poprosit o radu, ako mam spravit ten sokel...mam dolozit styrodur az po zem a na …
wolodymyr
Pred 7 rokmi
2
Obklad 30x60 cm - s akou rezervou počítať?
Ahojte, mám vizualizáciu budúcej kúpeľne a snažím sa vypočítať, koľko obkladu formátu 30x60 cm bude…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
5
Skúsenosť najlacnejsinabytok.sk - kuchyňa Angel
Ahoj susedia. Máte niekto skúsenosti s touto stránkou? Recenzie som kukala, tak sú kadejaké. Chela …
robo_h
Pred 7 rokmi
2
Cena za m2 obkladu a dlažby - je ok?
Dobry den rada by som sa informovala ci je cenova ponuka za pracu v sulade s akutalnymi cenami na…
daralbajda
Pred 7 rokmi
9
Firma na stavbu inzinierskych sieti - NR???
Ahojte, prosim Vas vedeli by ste mi odporucit firmu na vystavbu inzinierskych sieti v NR? (voda, …
nias
Pred 7 rokmi
1
Červené "vošky" na čerešni, čo to je?
Na čerešni sa mi objavili také červené akoby vošky. Vie niekto, čo to je? Bol tam aj taký veľky sv…
radoslavc
Pred 7 rokmi
4
Vystuz venca - prekrytie
Ahojte. Veniec pozdlzne r10 a strmienka r8. Na aku minimalnu dlzku ste orevezovali diely? Vystuz?…
truly
Pred 7 rokmi
5
Vyska, hlbka zaladu
Chem sa spytat ze do zakladu sa pocita len cast ktora je v zemy alebo aj nad zemou. Napr:v zemi v …
rabbit_ko
Pred 7 rokmi
7
Kto mi postráži Stredoázijského psa ?
Ahojte. Máme v rodinnom dome dvoch 5 ročných Stedoaziatov. Sučku a psa. K nám sú priateľský, na cud…
terezka0605
Pred 7 rokmi
28
Osvetlenie zrkadla LED pasmi
Zdar, uvazujem miesto zrkadla s podsvietenim zrkadlo nalepit medzi obklad a osvetlenie spravit led …
nikaella
Pred 7 rokmi
2
Cenové ponuky na plastové, drevohliníkové a hliníkové okná
Ahojte mám otázku, ked ste si vyberali okná dávali ste si urobiť cenové ponuky od výrobcov plastový…
konikvrany
Pred 7 rokmi
18
Buranie domu v radovej zastavbe
Mam na Vas prosbu . Kupili sme starsi dom v radovej zastavbe. Po prejdeni diskusii som poziadal o j…
janetbla
Pred 7 rokmi
2
Dispozícia 3 izb. tehlového bytu
Ahojte, chcel by som sa spýtať či by sa podľa Vás dalo niečo vymyslieť s touto dispozíciou starého …
majina.b
Pred 7 rokmi
3
1
2
…
1738
1739
1740
1741
1742
…