Rezačka laminátu

Zdravím... Budem v dome pokladať plávajúcu podlahu cca.100m2.Uvazujem nad kúpou rezačky na laminátové podlahy. Oplati sa ju kupit? Robí sa s ňou dobre? Doma mám kotúčovú aj priamočiaru el. pilku https://www.hobbypredajna.sk/rezacky-... Ďakujem
Odpovedať
@titanius neviem podla mna uplne zbytocne
Odpovedať
Profilova fotka
Vyhodené peniaze.
Odpovedať
Uplne staci priamociara... aspon nam stacila.... robili sme 6 podlah ani po rokoch nebol ziaden problem.
Odpovedať
je to dobry pomocnik ale ak nerobis obcas fusky pokladky podlah tak jednorazovo asi zbytocne. ale ak ti nebude luto eur tak urcite ocenis pracu s nou.
Odpovedať
@titanius Na šírku dobrá ( ale ma obmedzenie npr.do 186mm širšie neodrežeš ) na dĺžku nepoužiteľná. Takže za mňa zbytočne vyhodené peniaze.
Odpovedať
@titanius vyhodené peniaze. Daj do kotúčovky kotúč s väčším počtom zubov a keď budeš rezať, miesto rezu prelep maliarskou páskou, naznač rez, odpíl. Dosiahneš čistejší rez.
Odpovedať
Profilova fotka
Zbytocnost
Odpovedať
Profilova fotka
@titanius podľa mňa ju kúp. Nebudeš mať bordel z prachu. S kotúčovkou a priamočiarov píliť iba vonku.
Odpovedať
Profilova fotka
Kup to ved cenovka je smiesna a ked skoncis posles ju dalej
Odpovedať
@titanius ha ha,sranda.presne nad tymto uvazujeme aj my s bratom. kupil si ju nakoniec? robil si s nou? ak by si uz aj mal porobene,hned by som ju kupil :-)
Odpovedať
Ešte som ju nekúpil,lebo nám treba este vymaľovať,pravdepodobne robiť nivelacku a potom vybrať podlahu... Čiže tak skoro to nebude,ale už som rozhodnutý že si ju kupim
Odpovedať
absolutna zbytocnost...staci priamociara...tu trosku prachu povysavas, to je nic. kludne mozes rezat v miestnosti ktoru robis. staci kupit novy platok do nej a v zeleziarstve isto budu vediet, ktory je najlepsi na laminatove podlahy
Odpovedať
Článok sa načítava...
Recenzia :-D Takže min. týždeň som konečne položil v dome podlahu.Pouzival som tu "rezačku laminátu" Verte či nie... pracuje sa s ňou perfektne.Kto neskúsil,nemôže tvrdiť opak.Pred rezanim staci naznačiť 5mm čiarku,lebo ma taký "doraz" ktorý zabezpeci,ze rez bude 90st Čiže odpadá značenie s uholnikom.Za 2s máte odrezaný 1ks.Na fotke je bordel z rezania takých 5ks podlahy.Co je najlepšie žiadny hluk a hlavne prach ako pri priamociarke.A pri rezani si vystačíte sami... Bez problémov s ňou narezete aj podlahu po dĺžke.Dokonca sa s ňou daju robit aj menšie vyrezy okolo zárubne a pod.Priamociarku som použil asi len 5x. Nemôžem si ju vynachváliť 8-) Fakt odporúčam... Nakoniec som ju kupil v DE v Hornbachu za 29€ :-) (nebola ani v akcii a o 10€ lacnejšia ako doma na SK)
Odpovedať

Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?