Likvidacia stavebneho odpadu

Ako zdokladovat pri kolaudacii likvidaciu stav. odpadu ak sme odpad z tehal dali do terasy a drobne obaly vyhodili do kom. odpadu? Bude stacit ak na skladku prinesieme 20 kg odpadu a teda doklad by bol ben na 20 kg? Poradte prosim vase skosenosti.
Odpovedať
@kam72 odo mňa pýtali len doklad o likvidácii nebezpečného odpadu. Teda obalov z protipožiarnych náterov na drevo
Odpovedať
Profilova fotka
@kam72 ja som napísal niečo takéto...dolupodpísaný xy prehlasujem,že som odpad zlikvidoval v súlade s platnými predpismi a normami SR eeeto vsjo.
Odpovedať
Cestne prehlasenie im nestaci
Odpovedať
@kam72 To chceš tvrdiť, že žiadny iný odpad zo stavby si nemal? Iba tie tehly a pár prázdnych vriec? Keby som bol na stav. úrade, tak ti to tiež neuverím. Ja som mal odpadu tuším za 3 veľké kontajnery (palety, polystyrén, dosky zo šalungov, popadanú omietku, polámané škridle,...).
Odpovedať
Skridle, tehky, sut islo vsetko do terasy jamy do zakladu. Palety su vratne. Polystyren co zostal upratala zateplovacia firma. Obaly igelitove pobral sused. Ozaj nic nezostalo
Odpovedať
Profilova fotka
chcú napr. vážne lístky alebo faktúru - mne to bolo vysvetlené, že firma, ktorá ti stavia, ten odpad musí predsa niekam vyviezť a tam je to odvážené a to je doklad, ktorý chcú. Keď to odo mňa vypýtali minulý týždeň na kolaudačnom konaní skoro som odpadla.. - stavalo sa 2014/15... Máš v stavebnom povolení v niektorom bode podmienku od úradu životného prostredia, ktorá by nejako hovorila, že to musíš doložiť?? Ak áno, zháňaj vážne lístky. Ak nie, tak nie ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@monikusa Nechápem celkom tú logiku, že ak firma ktorá stavala bola povinná odpad likvidovať, prečo by si im mala poskytnúť doklad Ty? Nech si ho pýtajú od firmy, čo stavala a mala povinnosť odpad likvidovať. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jamk1 no ani ja nechápem, ale keby máme chápať všetkému, čo od nás pýtajú, tak sme asi všetci v podnájme radšej ;)
Odpovedať
@chrobak7 tak si zrejme zle hospodáril lebo mne tiež veľa odpadu neostalo, snažil som sa tak ze som skôr šiel do stavebnín keď bolo niečo treba dokúpiť alebo si stavebniny prišli zobrať ak ostalo. Jediný odpad co mam sú skridle ktoré sa zapilovali a trochu ytongu ale aj ten som použil pod krb a nejaké prázdne nádoby od pur peny, penetraku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?