O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Zemina doplnena o strk frakcie 0-8mm pod travnik
Je dobry napad pouzit na zalozenie (vysadbu) travnika zeminu doplnenu o strk frakcie az do 8mm?
gashtaan
Pred 7 rokmi
14
STK-EK
Wiem ze to sem moc nepatri ale hadam sa niekto najde kto my vie hned poradit kedze idem pozret vece…
rajzen
Pred 7 rokmi
12
Tv , satelit ,Internet zapojenie
Chcem sa s Vami poradit , v 3 izbach mam zavedeny coaxial na tv , plus v jednej izbe internetovu z…
sgi320
Pred 7 rokmi
10
Predaj bytu s ťarchou a kúpa domu
Dobrý večer,chcem sa opýtať či tu je niekto taký,kto chcel predať byt zaťažený ťarchou (kúpený na ú…
maslenka47
Pred 7 rokmi
1
2
43
Overené zateplovacie firmy okres ZA
Nemal by niekto kontakt na nejakú zateplovaciu firmu okres ZA? Chcel by som hlavne s osobnými skúse…
lukas852
Pred 7 rokmi
1
Zateplovať strechu áno alebo nie ?
Chystám sa zatepľovať dom a narazil som na vážny problém. Dom má cca 30 až 35 rokov. Je 2 poschodov…
lukas852
Pred 7 rokmi
10
Chodník svojpomocne- najjednoduchšie riešenie
Ahojte vsetci, Rozhodli sme sa urobit si chodniky naozaj svojpomocne a spekulujeme ako to urobit…
jakino
Pred 7 rokmi
1
2
33
Akú podlahu zvoliť?
Ahojte,viem,že na túto tému je tu popísané neskutočné množstvo diskusií, takže sa vopred ospravedlň…
siart
Pred 7 rokmi
16
sponzor fóra
Hranica pozemku ako to je?
Ahojte.. chcem sa spytat, ze tie dva metre ktore musia byt od hranici susedovho pozemku, mysli sa t…
spiderhst
Pred 7 rokmi
12
Bungalov do L -RD 305
Ahojte Prosim stavia niekto bungalov RD 305 , pripadne má niekto praktické skúsenosti s jeho vystav…
vivien122
Pred 7 rokmi
2
Byvanie v projekte Galanta West
Dobry den. Kupili ste prosim niekto byt, resp. byvate v projekte Galanta West? Zvazujeme kupu bytu …
rasto23
Pred 7 rokmi
1
Hydroizolácia základovej dosky.
Ahojte. Včera nám náš majsterko nalepil Ipu - ale len jednu vrstvu. Aký je váš názor, je potrebné d…
qurit
Pred 7 rokmi
9
Pridavne cerpadlo ku kotlu
Zdravim. Akurat riesime plynovy kondenzacny kotol s kurenarom. Mame 2 podlazny RD, vykurovacia ploc…
robo28w
Pred 7 rokmi
13
Cerpadlo slabo tlačí ,vodáreň nevladze
Zdravim.mam vodaren Egs 80h,s čerpadlom Pedrollo jswm 12h /asi odnož ebara,tlak 3-4,5bar.r,2013,do …
modrybazen
Pred 7 rokmi
2
POMOC - oblozenie exterierovych schodov.
To je tak ked "najprv rezete a az potom meriate". Kupil som pred pol rokom (uz to nemozem vratit) h…
petoom12345
Pred 7 rokmi
4
Máte skúsenosť s vybavovaním hypotéky u ČSOB?
Má prosím niekto z Vás skúsenosť s vybavovaním hypotéky v ČSOB? My chceme brať úver na stavbu domu …
taskataska
Pred 7 rokmi
24
Ake lepidlo na obklad - interier
zdravim, ake lepidlo pouzit na obklad do interieru - kupelna, vc, tech miesnot, kde s apredpoklada …
petoom12345
Pred 7 rokmi
5
Ako zabrániť sršňom a spol vstupu do komína?
Zdravím, náhodou som včera otvoril revízne dvierka na komíne a vykukol na mňa asi 4cm sršeň. ďalši…
maxogo
Pred 7 rokmi
4
Papierovacky na stavbu
Ahojte ľudia. Prosím Vás o radu. Môžete mi tu napísať krok po kroku co všetko mam ísť vybavovať na …
sonika696
Pred 7 rokmi
5
Obnova zmeneneho suboru v PC
Ahoj, prosim o pomoc. Omylom som pri zalohovani dat prekopiroval neaktualny excelovsky subor s nakl…
nicearty
Pred 7 rokmi
11
Zarábam 450 eur. Mám šancu dostať hypotéku 40 000 eur?
Myslite, ze pri plate 450eur mam moznost ziskat hypoteku 40 000 eur?
daniaz
Pred 7 rokmi
1
2
33
Popraskané steny v byte
Ahojte... kúpili sme byt 7\7 no katastrofálne sa nám začali praskať steny... ako to máte vy? …
29vladus07
Pred 7 rokmi
25
Zakladova doska a na nej dom.
Dobrý den ma niekto postaveny dom na zakladovej doske? Chcel by som vediet aku armaturu vam navrhli…
palo2017
Pred 7 rokmi
11
Výmena plotu - treba ohlášku?
Dobrý deň, chceli by sme vymeniť starý pletivový plot (ktorý mal základy v zemi) za betónový. J…
janetbla
Pred 7 rokmi
7
Kto ma platit tuto cast plotu?
Prosim Vas ako je to s oplotenim pozemku? Ktoru stranu si ma kto platit? My ideme oplotit tu cas…
chrobak7
Pred 7 rokmi
22
Popraskané a vykrutene väznice
Dobry den, strecha nam po dvoch rokoch posadala a vsimol som si popraskane väznice, fotky v prilohe…
logo22
Pred 7 rokmi
11
Projektant- Nitra
Dobrý deň, vedeli by ste poradiť nejakého schopného projektanta, s dobrou cenou ? Ďakujem.
jajaaja
Pred 7 rokmi
19
Ako podat namietku k "Oznamenie o zacati spojeneho uzemneho a stavebneho konania"
Ahojte, dostal som list, ze mi obec kde mam pozemok a planujeme stavat dom oznamila zacastie st…
karci123
Pred 7 rokmi
1
2
35
Partia alebo firma okolie TO,PE
Dobry den. Poradte prosim partiu/firmu, ktora by nam vykopala a vytvorila schody do pivnice. Dakuj…
inka1510
Pred 7 rokmi
1
Firma na klimatizáciu pre rodinný dom - Trenčín
Dobry den, Poradte prosim kde (ktora firma) riesit klimatizaciu pre rodinny dom. Vdaka
albertm
Pred 7 rokmi
3
1
2
…
1739
1740
1741
1742
1743
…