O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Musí byť polystyren pod podlahou?
Zdravím, potrebujem poradiť, lebo som v koncoch. V kuchyni som mal drevenú podlahu a pod ňou na jed…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
22
Výmenník Mijori
Má niekto skúsenosti s Výmenníkom MIJORI 4STW da sa použiť na podlahové kúrenie chceme ho napojiť n…
janopopovec
Pred 7 rokmi
6
Stavebny dozor na montovany dom Bernolakovo/Senec
Ahojte, hladam stavebny dozor pre vystavbu montovaneho drevodomu v Bernolakove. Viete mi poradi…
borgesko
Pred 7 rokmi
4
Realitný maklér
Prosím máte niekto skúsenosti s realitným maklérom ing.Tomáš Kažimír-Dream Real Garbiarska 2 Košice?
bukas
Pred 7 rokmi
1
Má význam zatvárať ventil na prívod vody do práčky?
Zdravim, ma nejaky vyznam zatvarat ventil na privod vody do pracky ? Ja som to doteraz robieval, …
italy2
Pred 7 rokmi
1
2
57
Partia na buracie prace v MT
Hladame pracechtivych robotnikov, ktory maju teraz volne ruky. Prosime o predbeznu cenovu kalkula…
tominohorvath
Pred 7 rokmi
4
Umiestnenie domu na pozemku - konflikt medzi vhodnou orientaciou a pripojkami
Mam rohovy pozemok s komunikaciou na severnej ako aj juznej strane - na foto oznaceny ako C14. Stav…
johnykone
Pred 7 rokmi
13
Vyhody/nevyhody hainburg
Zdravim, sme mlady par, ktory uvazuje nad kupou bytu v Hainburgu. Viete nam povedat vyhody resp. ne…
werci89
Pred 7 rokmi
3
sponzor fóra
Možnosti výstavby menšieho domu
Dobrý deň, mám pozemok ktorý je tesne na hranici intravilánu obce ale spadá už do extravilánu je t…
martosko
Pred 7 rokmi
9
Flaky na stene
Potrebujeme poradit co so stenou. Po urcitom case nam zacali na stene vytvarat flaky. Nevieme ci s…
zuzik
Pred 7 rokmi
6
Ako farbou ochraniť police v regáli z OSB dosky?
Cim natriet regalove OSB dosky (8mm), ktore su aj v zime v zahradnom dome. Uvazujem to najprv napus…
radoslavc
Pred 7 rokmi
1
Omietky VivaMaxima
zdravim. Mozem naniest baumit Viva Maxima priamo na jadrove omietky ? treba pouzit aj sietku?alebo …
gashtaan
Pred 7 rokmi
4
Podarilo sa mi kupit kombinovanu varnu dosku namiesto cisto indukcnej... Electrolux EHG46341F
Ahojte chcela som cisto indukcnu varnu dosku a podarilo sa mi objednat kombinovanu .... dve predne …
sgi320
Pred 7 rokmi
16
Ma zmysel klimatizacia?
Zdravim mame poschodovy dom, otvorene schodisko. Dole je fajn, ale hore byva dost teplo. Ma zmys…
lenka_21
Pred 7 rokmi
1
2
36
Čo so soklom? Poradíte?
Ahojte, chcem Vas poprosit o radu, ako mam spravit ten sokel...mam dolozit styrodur az po zem a na …
wolodymyr
Pred 7 rokmi
2
Obklad 30x60 cm - s akou rezervou počítať?
Ahojte, mám vizualizáciu budúcej kúpeľne a snažím sa vypočítať, koľko obkladu formátu 30x60 cm bude…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
5
Skúsenosť najlacnejsinabytok.sk - kuchyňa Angel
Ahoj susedia. Máte niekto skúsenosti s touto stránkou? Recenzie som kukala, tak sú kadejaké. Chela …
robo_h
Pred 7 rokmi
2
Cena za m2 obkladu a dlažby - je ok?
Dobry den rada by som sa informovala ci je cenova ponuka za pracu v sulade s akutalnymi cenami na…
daralbajda
Pred 7 rokmi
9
Firma na stavbu inzinierskych sieti - NR???
Ahojte, prosim Vas vedeli by ste mi odporucit firmu na vystavbu inzinierskych sieti v NR? (voda, …
nias
Pred 7 rokmi
1
Červené "vošky" na čerešni, čo to je?
Na čerešni sa mi objavili také červené akoby vošky. Vie niekto, čo to je? Bol tam aj taký veľky sv…
radoslavc
Pred 7 rokmi
4
Vystuz venca - prekrytie
Ahojte. Veniec pozdlzne r10 a strmienka r8. Na aku minimalnu dlzku ste orevezovali diely? Vystuz?…
truly
Pred 7 rokmi
5
Vyska, hlbka zaladu
Chem sa spytat ze do zakladu sa pocita len cast ktora je v zemy alebo aj nad zemou. Napr:v zemi v …
rabbit_ko
Pred 7 rokmi
7
Kto mi postráži Stredoázijského psa ?
Ahojte. Máme v rodinnom dome dvoch 5 ročných Stedoaziatov. Sučku a psa. K nám sú priateľský, na cud…
terezka0605
Pred 7 rokmi
28
Osvetlenie zrkadla LED pasmi
Zdar, uvazujem miesto zrkadla s podsvietenim zrkadlo nalepit medzi obklad a osvetlenie spravit led …
nikaella
Pred 7 rokmi
2
Cenové ponuky na plastové, drevohliníkové a hliníkové okná
Ahojte mám otázku, ked ste si vyberali okná dávali ste si urobiť cenové ponuky od výrobcov plastový…
konikvrany
Pred 7 rokmi
18
Buranie domu v radovej zastavbe
Mam na Vas prosbu . Kupili sme starsi dom v radovej zastavbe. Po prejdeni diskusii som poziadal o j…
janetbla
Pred 7 rokmi
2
Dispozícia 3 izb. tehlového bytu
Ahojte, chcel by som sa spýtať či by sa podľa Vás dalo niečo vymyslieť s touto dispozíciou starého …
majina.b
Pred 7 rokmi
3
Zemina doplnena o strk frakcie 0-8mm pod travnik
Je dobry napad pouzit na zalozenie (vysadbu) travnika zeminu doplnenu o strk frakcie az do 8mm?
gashtaan
Pred 7 rokmi
14
STK-EK
Wiem ze to sem moc nepatri ale hadam sa niekto najde kto my vie hned poradit kedze idem pozret vece…
rajzen
Pred 7 rokmi
12
Tv , satelit ,Internet zapojenie
Chcem sa s Vami poradit , v 3 izbach mam zavedeny coaxial na tv , plus v jednej izbe internetovu z…
sgi320
Pred 7 rokmi
10
1
2
…
1739
1740
1741
1742
1743
…