Cena za m2 obkladu a dlažby - je ok?

Dobry den rada by som sa informovala ci je cenova ponuka za pracu v sulade s akutalnymi cenami na trhu: Trnavsky Kraj, Okres Hlohovec obklad 15 EUR/m2 dlazba 14 EUR/m2 Vopred dakujem za vase postrehy.
Odpovedať
Ahoj, mám zatiaľ jedinú ponuku od firmy v TN - 17 EUR/m2 dlažby alebo obkladu väčšieho formátu.
Odpovedať
aj my máme 15 EUR/m2 - Nitra
Odpovedať
@marryp21 ak sa ti zda drahe ,urob si sam...
Odpovedať
Zatial jeden čo som ho mal na stavbe, pýtal 20/m2 ale je tam také ale - že to je čisto za položenie. Všetko čo spraví okrem toho je ešte plus (diery na vodu, sokle, lišty, izolácie, atď)
Odpovedať
@cotibebemore ak to potrebujes musis zaplatit,zial doba je taka ze obkladacov ,ci inych manualne pracujucich niet , je spusta pravnikov,ekonomov,ucitelov ktori sa citia doleziti a prepotrebni ,pritom ich cena prace je na urovni minimalnej mzdy.pre normalny sposob zivota su nepotrebni..,chcu sa mat dobre tak spekuluju...mne ak sa zda nieco drahe tak bud to nechcem ,alebo si to za 20% ponuky urobim sam...
Odpovedať
@daralbajda Ja som len konštatoval moju skúsenosť. 20 sa mi zdá kus prestrelené už aj za položenie, a na tých detailoch si myslím že to vyskočí v pohode aj na raz toľko :) Majstri dnes pýtajú koľko sa nehanbia. Ale snažil som sa ušetriť už na elektrikárovi, a to bola pre mňa dobrá lekcia. Takže obkladača jedine cez referenciu, hoci aj za viac, lebo keď sa najbližších 15 rokov budem dívať na krivé obklady pri kadení, to ma nasere. Alebo si to dodrbem sám a zadarminko, tak jak píšeš :)
Odpovedať
@daralbajda @marryp21 Jedna vec je cena a druhá je odvedená práca. Ak mám za niečo zaplatiť tak chcem aj dobre odvedenú prácu. Investor je vzdy v nevýhode pretože nikdy nevie koho si zoženie.
Odpovedať
@blackomt sa investor je vždy vo výhode pretože má peniaze,a ten kto platí rozkazuje..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?