O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vlastný solárny ohrev na bazén
Zdravím máme bazén s priemerom 3,66 m, výškou 76 cm a objemom 6400 l. Rozmýšľam že by som si k nemu…
jakino
Pred 7 rokmi
8
Vlhké steny v kočikárni
Poprosil by som o radu co robit s vlhkymi stenami v kocikarni. Miestnost sa dlhe roky nepouzivala a…
zita19
Pred 7 rokmi
8
Inšpirácia na obývačkovú stenu?
Strecháči čo ste si "tvorili" obývaciu stenu, prosím nejaké inšpirácie =) Poteší aj námet, kde je …
ronja123
Pred 7 rokmi
15
Kuchynská pracovná doska s hrúbkou 10cm
Ahojte, poradite, kde by som zohnala kuchynsku pracovnu dosku hrubky 10 cm ?
sgi320
Pred 7 rokmi
15
Plnenie zasobnika na vodu
Zdravim vsetkych! Potreboval by som vyriesit plnenie zasobnika zo studne. Problem je v tom, ze v …
buli007
Pred 7 rokmi
3
*Kde sa dajú kúpiť drevené plotové latky za rozumnu cenu?
Zdravim, vedeli by ste mi poradit kde by sa dali kupit za dobru cenu drevene plotove laty? Hornbach…
zuzicka353
Pred 7 rokmi
6
Fľak na soklíkom
Dobrý deň chcem sa spýtať, že prečo podľa Vás mi môže vlhnúť soklík pod radiátorov?Je to iba troška…
noro033
Pred 7 rokmi
4
Odlepenie staršej dlažby a znovupoloženie
Ahoj, má niekto reálnu skúsenosť s odlepením dlažby lepenej na kleber pomocou teplovzdušnej pištole…
slavkafl
Pred 7 rokmi
4
sponzor fóra
BauKleber C1T lepiaci tmel na dlažby
bol som pozriet na stavbe a zistil som ze namiesto murovecej malty pouzivaju lepiaci tmel na dlazby…
pmst
Pred 7 rokmi
3
Aka to je tuja?
Hoj,mam tu radu tují,ale jedna nevyšla a ani už nechce. Potrebujem vediet,co je to za druh, chcem n…
martin85
Pred 7 rokmi
7
Dokumentacia pripojok sieti
Dobry den,je tu niekto kto mi vie v okrese Kežmarok urobit dokumentaciu sieti v co najrychlejsom ca…
ikiliena18
Pred 7 rokmi
1
Plotove ?lamely? zaluzie?- mate s tym skusenosti?
na nete som sa dostala k takemuto systemu vytvarania plotu typu zaluzii. prosim vas mate niekto s t…
petikmir
Pred 7 rokmi
1
Odporucte stolara
zdravim Vas, uz druhy den surfujem na modrej streche a nedopracovala som sa k nijakemu poriadnemu s…
mims89
Pred 7 rokmi
2
Ako urobím príštrešok nad vchod?
Chcem stavbárov poprosiť o radu. Máme dom typu ako na priloženej foto, a chcela by som nad vchodové…
nicicka
Pred 7 rokmi
11
Voda, plyn,kurenie
Dobry den, chcem sa opytat ci sa Vam pozdava cena 12500e za kompl vodu, odpady, plyn, kurenie podla…
9tibi9
Pred 7 rokmi
1
Rezač na PVC podlahu
Kúpila som do bytu podlahu Gerflor textline v rolke. Idem si ju položiť sama, v troch izbách. Porad…
branisk
Pred 7 rokmi
4
Hladame Strecharov- okolie Piestan
Dobry den, Poradte dobrych strecharov z okolia Piestan. Ide o novostavbu RD - bungalov. Klasika…
katrinxyz
Pred 7 rokmi
1
Doplnenie tekutiny do solárka
doplnenie tekutiny do solarka
ifik5
Pred 7 rokmi
3
"Nechcena" rekuperacia
Tak neviem ako inak to nazvat :) V podstate ide o to, ze s rekuperaciou neuvazujeme ale projektant…
cucesino
Pred 7 rokmi
1
2
47
Stavebna firma na bungalov a garaz LM
Hladame stavebnu firmu na vystavbu bungalovu Euroline 1379 a garaze pri Liptovskom Mikulasi na kluc.
ripple
Pred 7 rokmi
1
Bývanie za hranicami - Maďarsko alebo Rakúsko?
Ahojte, viem, ze tu podobne diskusie uz parkrat boli, ale neviem najst nic aktualne, iba z r. 20…
slummdog
Pred 7 rokmi
20
Vynechání polystyrenu v podlaze pod krbem
Dobry sen. Vynechavali jste polystyren v podlaze pod krbem, tak ze na hydroizolaci byl už jen beton…
megdesign
Pred 7 rokmi
15
Likvidacia stavebneho odpadu
Ako zdokladovat pri kolaudacii likvidaciu stav. odpadu ak sme odpad z tehal dali do terasy a drobne…
roberttom
Pred 7 rokmi
10
Vonkajšie žalúzie + sietky proti hmyzu
Pozdravujem, mám dilemu, na okná v dome potrebujem osadiť sieťky proti hmyzu, tie sa zrejme montujú…
marta2610
Pred 7 rokmi
5
Problem so susedovým plotom
Ahoj, potrebovala by som poradiť čo so susedovým plotom. Ked sme kúpili náš pozemok on už tu býval …
melbak001
Pred 7 rokmi
1
2
45
Tepelné čerpadlo Brilix k bazénu
Ahojte, dostala som ponuku na 2 druhy TC bazen...ktore by ste si vybrali? Neviem ci potrebujeme aj …
lenka_21
Pred 7 rokmi
7
Musim mat rekuperaciu?
Ahojte strechaci, prosim vas nakolko uz som z toho ´´jelen´´....ako je to s tou rekuperaciou? to pl…
cucesino
Pred 7 rokmi
12
Rezačka laminátu
Zdravím... Budem v dome pokladať plávajúcu podlahu cca.100m2.Uvazujem nad kúpou rezačky na laminát…
titanius
Pred 7 rokmi
15
Kto má praktické skúsenosti s vonkajšími markízami na strešné okná?
Zaujímalo by ma, o koľko stupňov sa vám pomocou vonkajších markíz podarilo zredukovať teplotu v pod…
kacarina
Pred 7 rokmi
4
Prerobenie vaznikoveho krovu na klasicky
Ahojte, mame momentalne uz vypracovaný projekt EKO120, kde je navhrhnuty vaznikovy krov, ale uvazuj…
martin272
Pred 7 rokmi
6
1
2
…
1736
1737
1738
1739
1740
…