Odlepenie staršej dlažby a znovupoloženie

Ahoj, má niekto reálnu skúsenosť s odlepením dlažby lepenej na kleber pomocou teplovzdušnej pištole? Existujú nejaké zahraničné videá, tak ma zaujíma, či ton niekto reálne skúšal a s akým úspechom. Nevieme zohnať 12 dlaždíc z pôvodnej a premýšľame či sa vôbec dá dlažba bez poškodenia odlepiť napr. z miest spod skrine a pod, kde by nebolo vidieť rozdiel, ak sa tam dá iná. Osobne si myslím, že to nejde, ale budem vďačná, ak má niekto reálnu skúsenoť. Ďakujem pekne za vaše odpovede.
Odpovedať
@slavkafl Videla si niekedy vytvrdnuté lepidlo kleber? To je ako betón, tiež to má cementový základ. A betón ani kleber teplovzdušnou pištoľou neuvoľníš. Jedine kladivom a majzlíkom skúsiť dlažbu odlúpiť. Ak je ale dobre prilepená, tak ju skôr rozbiješ, než odlepíš. Daj sem nejaké to video, kde to robili. Určite to nebolo lepené kleberom.
Odpovedať
To už skor rozbijes celú dlažbu. Ak by si ju aj odlepila vcelku, kleber z nej nedostaneš.
Odpovedať
Tak ja si to tiez myslim, ze ak je lepena kvalitne, tak to tak lahko dolu nepojde, ale ozvali sa mi dvaja ludia, ktori tvrdia, ze to ide. Jeden to vraj bezne robi a druha pani mi dala kontakt na firmu, ktora opravuje tusim odpady a mali u nich vraj nejaky pristroj, ktory to nahrial a islo to pekne dolu. Zajtra im idem volat, ak teda firma este funguje, bolo to par rockov dozadu. A video je tu: http://www.cumil.tv/kategoria/tipy-a-...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?