O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kompletní rekonštrukcia 4i. tehlového bytu s krbom v NZ- prosím o akúkoľvek užitočnú radu
Ahojte. Obraciam sa na vás s prosbou (možno hlavne tých, ktorý majú podobný alebo rovnaký byt), keď…
nikaella
Pred 7 rokmi
13
Treba vybudovanie šatníka hlásiť stavebnému úradu?
Zdravím, nakoľko mám naozaj veľkú spálňu (cca 30 m2), chcem v nej dať pomocou sadrokarotonových pri…
daralbajda
Pred 7 rokmi
18
Fixne OKNO do kuchyne ku jedalenskemu stolu.
Chceme si dat fixne okno 2200x2200 do kuchyne ku jedalenskemu stolu. Viete niekto poradit popripade…
alicka850
Pred 7 rokmi
9
Firmy na vstavane skrine z Polska
Dobry vecer, vedel by niekto poradit osvedcene firmy z Polska, ktore sa zaoberaju vyrobou a montazo…
martinamia
Pred 7 rokmi
5
Prosím o radu našla som larvu prázdnu
Prosím vas našla som to v byte larvu prázdnu neviete co to je ?
tereza155
Pred 7 rokmi
22
Vaznikovy krov alebo klasicky krov
neviem sa rozhodnut pre aky krov. Viete mi poradit? taktiez v akom casovom predstihu by som mal zac…
pavel202
Pred 7 rokmi
15
Pohon samonosnej posuvnej brany
Zdravim... Aku znacku a podla coho vyberat pohon pre samonoanu posuvnu branu... Ake mate skusen…
glico87
Pred 7 rokmi
6
Firma Dom snov a Postavim.sk - skúsenosti
ahojte, nemá niekto skúsenosti s firmou DOM SNOV BAU HOLDING alebo POSTAVIM.SK. Stavajú nízkoenerge…
peter977
Pred 7 rokmi
20
sponzor fóra
Vyjadrenie UPC k stavebnému konaniu
kedze som toto nikde nenasla chcem sa opytat kde a na akej stranke mam hladat vyjadrenie o UPC potr…
janetbla
Pred 7 rokmi
9
Drôty na zväzovanie vencovej armatúry
Prosím vás neviete niekto kde v Košiciach by som kupil taketo drôtiky na zviazovanie vencovej armat…
rkorba
Pred 7 rokmi
7
Ako správne naniesť omietky na staré steny?
Rekonštruujem starý byt a potrebujem naniesť na pôvodné murivo novú vnútornú omietku. Každý majster…
robokom
Pred 7 rokmi
22
Hladam šikovného obkladaca v okoli MARTINA
Ahojte, potreboval by som kontakt na ŠIKOVNÉHO obkladača v okolí MARTINA na termín cca od 12.6, jed…
zork
Pred 7 rokmi
3
Inštalácia vodovodnej šachty pri vŕtanej studni
Ahojte, chcel by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s instalovanim vodovodnej sachty pri vrtanej…
pluvko
Pred 7 rokmi
3
Hľadám dobrého murára na zhotovenie duvarového plotu: KE-okolie
Ak niekto poznáte dobrého murára, budem rada, ak mi dáte kontakt - chceli by sme realizovať murovan…
oczeakova
Pred 7 rokmi
1
Aká penetrácia na staré omietky?
Ahojte idem riešiť vnútorné omietky na chalupe.murivo je tehla plus ubyjana skvara.jedna sa mi co j…
robokom
Pred 7 rokmi
7
Wpc terasa skusenosti
Aké máte skúsenosti s wpc terasou a akú značku doporucujete. Su nejaké zmeny používaním?
sovicka333
Pred 7 rokmi
1
Točité betónové schody - kde kúpiť?
Ahojte :-) Nevie mi niekto poradit kde sa daju kupit taketo schody? Najlepsie by boli monoliticke,…
eis4
Pred 7 rokmi
20
Poraďte dobrých staviteľov krbov v nitrianskom kraji
Vedeli by ste mi poradit nejakych sikovnych krbarskych majstrov alebo firmu, ktorá by neboli prílis…
strejdo001
Pred 7 rokmi
17
Rozdelovac podlahoveho kurenia kedy sa dáva s čerpadlami?
Dobry den.Ideme realizovat podlahove kurenie v dvojpodlaznej novostavbe 2x85m2 + 2 rebrikove radiát…
jan45
Pred 7 rokmi
5
Skúsenosti so samolepiacou funkčnou fóliou
Objavil som nedávno tzv. funkčné fólie, ktoré je možné nalepiť na okno (dostať napr. aj v OBI). Fól…
wi5hmaster
Pred 7 rokmi
3
Štuková omietka - treba penetrovať pred maľovaním?
Zdravím, prosím Vás, máme v byte nové štukové omietky Baumit VivaInterior, penetrák mám Den Braven …
robokom
Pred 7 rokmi
7
Skúsenosti s nákupom na www.detskapostel.com
Dobrý deň, chcela by som iba upozorniť prípadných záujemcov o kúpu postele z www.detskapostel.com,…
yogi123
Pred 7 rokmi
6
HDO pre ND - áno alebo nie?
Zdravím, má význam ťahať od elektromera do domu popri silovom kábli aj riadiaci kábel na HDO, ak sa…
nevyxxx
Pred 7 rokmi
10
Sálavá pec - realizácia v Nitre a okolí
Vedel by mi niekto odporučiť človeka, ktorý stavia sálavè pece v okolì Nitry? Ideálne ak máte osobn…
martinoocka
Pred 7 rokmi
1
Drevena zastena znacky Egger - skusenosti
Dobry den, chcela by som poprosit o skusenosti s drevenou zastenou znacky Egger. Zaujima ma hla…
batwoman
Pred 7 rokmi
8
Cena dvojpodlažnej prístavby
Bývame v rodinnom dome, ku ktorému ideme robiť pristavbu 40 m2...ide o 2 podlažia, betónové schody.…
chrobak7
Pred 7 rokmi
5
Hortenzia stromčekovitá
Ahojte, má niekto skúsenosť s pestovaním tohto druhu hortenzie v tieni? Viem, že sú to tienomilne r…
juliahradecka
Pred 7 rokmi
7
Väzníky na bungalov - výška podbitia
Ahojte môžem dať takéto vazniky na bungalov? Je to bežné a vhodné. Ide mi o výšku podbitia. Ďakujem
blackdog17
Pred 7 rokmi
12
Technicka miestnost
Ahojte.zhanam len nejake skusenosti a rady ohladom dlazby do technickej miestnosti.staci dat len dl…
rebecca363
Pred 7 rokmi
6
Skrinka pod 2 umývadlá - kde zohnať?
ahojte strechaci, neporadite,kde zohnat podobnu skrinku pod dve umyvadla? prip. odporucit sikovneh…
nikakani
Pred 7 rokmi
12
1
2
…
1733
1734
1735
1736
1737
…