O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Stavebne povolenie pomoc s riesenim
dobry den mam takyto problem starosta mi nechce vydat stavebne povolenie lebo nesplnam uzemny plan …
tomasske
Pred 7 rokmi
5
Kupoval ste niekto v Poľsku v Castorame sanitu KOLO?
Ahojte, kupoval niekto sanitu KOLO z Poľska z Castoramy? má ju niekto kvalitovo odskúšanú? rozmýšľa…
spee16dee
Pred 7 rokmi
17
Renovácia starých parkiet
Dobrý deň. Hľadám dobrého a cenovo dostupného parketára v Trenčianskom kraji. Vedeli by ste mi niek…
purdi77
Pred 7 rokmi
1
Cena za zelezobetonovy strop + schodisko
Ahojte dostali sme cenu za ZB strop - práca armovacia debnenie a to iste pri schodisku cenu 4300 be…
slavoslav
Pred 7 rokmi
4
Vymena zlabov-ake haky
Mam problem ako vymenim stary zlab na plechovej falcovanej streche. Keby tam boli skridle tak vyber…
dedo758
Pred 7 rokmi
2
Beton namiesto makadamu
Ahojte, prosim Vas o radu. Rekonstruujeme starsi dom, po vybrati podlahovych dosiek a vyvezeni skva…
joyance
Pred 7 rokmi
7
Rekonštrukcia starej studne kamienkami
Zdravím, zveľaďoval niekto starú studňu? Rozhodli sme sa nalepiť kamienky a nevieme ako ich zafixov…
jobobe
Pred 7 rokmi
3
Zámkova dlažba Senso Grande
Pekný deň prajem všetkým, chcel by som si nechať poradiť, robili ste si (pripadne dali robiť) zámko…
bavor
Pred 7 rokmi
3
sponzor fóra
Rozpočet výstavba - mini domu
Zdravím strecháči, pohrávam sa s myšlienkou výstavby mini domu pôdorys 6x7m. Stranka firmy kde som …
jakino
Pred 7 rokmi
2
Zdravim...ma niekto skusenosti s inter.dverami SAGULA slovensky vyrobca? dakujem.
chceme menit inter.dvere v byte a rozmyslame nad slov.vyrobcom dveri...firma Sagula...ceny maju dos…
zalabi
Pred 7 rokmi
1
Aký drez LAVELO alebo BLANKO
Prosím Vás aký drez do kuchyne neviem da rozhodnúť,poprosim skúsenosti,ďakujem
bambula626
Pred 7 rokmi
4
Akú elektrickú kosačku kúpiť?
Poraďte z vašich skúseností elektrickú kosačku, plocha trávnika 110m2, úplne rovinatý terén. http:…
minutka
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
3
4
97
Fľak na plastových dverách
Ahojte, na bielych plastových dverách mi zostal hnedý fľak po silikónovej prísavke (na zavesenie …
bracho90
Pred 7 rokmi
7
Musi byť penetracia pred nanašanim jemnej štukovej omietky
Potrebujem radu daval som na stenu lepidlo sietka a budem davat na nu vnutornu jemnu štukovu omietk…
mesarosanton
Pred 7 rokmi
3
Kde kúpiť kobercový trávnik v okolí Hlohovca?
zdravim. chcem sa informovat kde v okoli hc kupit kobercovy travik?
jobobe
Pred 7 rokmi
2
Výstavba bytového domu 9 metrov od bytovky
Prosím o radu...je podľa Vás normálne a schodné, že Vám pod oknami bytu, necelých 9m od bytovky ma …
zuzana2403
Pred 7 rokmi
8
Vyskočené kovanie na okne
Prosim Vas, stalo sa niekomu nieco podobne? Mala som okno na vetracku a ked som ho chcela zavriet, …
mnambodka
Pred 7 rokmi
1
Podlahovy polystyren tvrdost
Davali ste eps150 alebo eps200. Zvazujem ze jednu vrstvu taku a druhu taku ci to ma zmysel ? Daku…
logo22
Pred 7 rokmi
9
Poznáte niekoho kto mi zrealizuje Benátsky štuk na prevádzke? Košice, ďakujem :)
Ahojte, hľadám niekoho kto vie natrieť Benátsky štuk, zaujíma ma cena za m2, pôjde o veľkú metráž. …
vladik74
Pred 7 rokmi
2
Zateplenie pod betónovým stropom
Ahojte, mám spálňu v RD, nad ktorou je betónový strop a nad je ďalšia izba s podlahovým kúrením. V …
jakino
Pred 7 rokmi
6
Architekt Žilina a okolie
Dobrý deň hľadám architekta alebo firmu na projekt dvojpodlažneho domčeka cenovo dostupnú ale spoľ…
feriicko
Pred 7 rokmi
2
Odstraňovanie starého náteru na elektromerovej skrinke
Dobrý deň. Pri dome máme 18rokov starú elektromerovú skriňku.Je to taký väčší panel môže mať caa 15…
aflou
Pred 7 rokmi
5
Bazen marimex orlando
Mate niekto bazen marimax orlando 4,6 priemer? Chcem sa poradit, co treba dat naspodok , co ste dav…
emka23
Pred 7 rokmi
2
Prepis záhrady na člena rodiny
Dobrý deň chcela by som sa spýtať ako postupovať pri prepise záhrady na člena rodiny treba najskôr …
draik
Pred 7 rokmi
2
Oranzovy plamen - sporak
Ahojte strechaci, rad by som Vas poprosil o radu, hlavne kurenarov, plynarov ale i znalych v probl…
starysomar
Pred 7 rokmi
1
2
37
Čím zatepliť dom z tehly?
Prosím o radu, čím je najlepšie zatepliť môj dom, je z tehly, hrúbka 50 cm, prízemie by som chcel z…
starysomar
Pred 7 rokmi
1
2
36
Akú podlahu položiť misto pôvodnej škvarovej?
Ahojte, moja situácia: Vybral som škvarovú podlahu, tak mi v izbe ostala "vanička" na novú podlahu …
petiar
Pred 7 rokmi
12
Odilzolovanie terasy a zateplenie terasových dveri
Ahojte, riešim menšiu dilemu, nakolko pred zaliatim venca poterbujem mat už aj pripravenu terasu. …
piti255
Pred 7 rokmi
5
Kde kúpiť bielu pracovnú dosku z kameňa?
polyston, corian poznam..,. neviete doporucit ine značky???
katarina613
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
3
4
102
Pomoc! Ako postupovať s ornou pôdou?
Dobrý deň. Potrebovala by som konkrétne poradiť a nehľadať tu podobné diskusie atď. Máme pozemok…
martosko
Pred 7 rokmi
8
1
2
…
1731
1732
1733
1734
1735
…