O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Pomoc! Ako postupovať s ornou pôdou?
Dobrý deň. Potrebovala by som konkrétne poradiť a nehľadať tu podobné diskusie atď. Máme pozemok…
martosko
Pred 7 rokmi
8
Máte skúsenosť s wpcdrevoplasty.sk?
Má niekto skusenosti? Www.wpcdrevoplasty.sk dakujem
pokisk
Pred 7 rokmi
1
Murovaný sprchový kút, kedy?
vymurovať sprchový kút pred podlahami alebo až po ?
cmelor
Pred 7 rokmi
7
Aká bude lepšia varianta osadenia domu na pozemok?
Dobrý deň, chcel by som vás požiadať radu. Máme možnosť kúpiť pekný pozemok, v peknom prostredí, …
siart
Pred 7 rokmi
9
Rekuperačná jednotka s bypass om.
Poradte prosím c. Rekuperacnu jednotku s bypass- om cca300m3 za dobru cenu. Vďaka
dantherm
Pred 7 rokmi
15
Akú murovaciu maltu, 5 alebo 10 MPa?
Ahojte, idú mi zakladať stavbu a pretože ja im dodávam materíál podľa ich požiadaviek, povedali mi …
maros173
Pred 7 rokmi
3
Uloženie žumpy do zeme, kde vyráža spodná voda
Ahojte, chcel by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s ulozenim zumpy do zeme ( diery ) kde spodn…
vrajmantak
Pred 7 rokmi
11
Bungalov 1877 od Euroline - čo hovoríte na dispozíciu?
Dobry den, ako sa vam pozdava tento bungalov co sa tyka dispozicie alebo cohokolvek ineho ? h…
dorali
Pred 7 rokmi
4
sponzor fóra
Intenzita osvetlenia
Ahojte, vie mi niekto poradiť aká by mala byť intenzita osvetlenia v lumenoch na m2 pre izby? Potre…
ramoon
Pred 7 rokmi
2
Manželská posteľ s mohutným čelom
Ahojte. Nevie niekto o nejakom eshope, alebo aj o kamennom obchode, kde nájdem posteľ na obrázku? N…
zizzinka
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
69
Mate niekto taketo pieskovisko?
Ahojte, prosim Vas mate niekto podobne pieskovisko? Chcela by som to na zahradu, ale neviem co to o…
jabadaba
Pred 7 rokmi
23
Izolácia podlahy a stien pomer cena/výkon
Ahojte. Odporúčate nejaký polystyrén vzhladom na pomer ceny a "výkonu"? Do podlahy mame v projekt…
josef_vavra
Pred 7 rokmi
2
Cena práce - keramický strop, balkóny, schody
Dobrý deň, zaujímali by ma ceny, ktoré si majstri pýtajú za uloženie stropu Heluz Miako, zašalovani…
tankeri
Pred 7 rokmi
3
Poistenie auta na dovolenku
Mam prve vlastne auto,ale jazdim uz par rokov aktivne,chcem si dat taky eurotrip. Pozeral som od Un…
tomasvrabel
Pred 7 rokmi
9
Storjove stierky
Dobry den je tu niekto kto robi strojove stierky? a ma volny termin este v maji za rozumnu cenu a k…
matusamajka
Pred 7 rokmi
1
Hladam projekt domu do L
Neviem nikde najst,podobny projekt akoby sme chceli. Dlhe Lko, pricom ta kratka cast Lka by bola ga…
ayaska14
Pred 7 rokmi
1
Malé chrobáčiky
Dobrý deň, už nejaký čas sa mi v kuchynskej linke a v jej okolí začali objavovať malé čierne chrobá…
reanor
Pred 7 rokmi
13
Nafukovací bazén Bestway Steel Pro Frame - recenzie
https://bazeny.heureka.sk/bestway-steel-pro-frame-305-x-76-cm-56408/#ng:ba315341c66a33340bac49b77b3…
reanor
Pred 7 rokmi
1
2
35
Hľadám strechárov na komplet strechu
Dobry den hladam strecharou na strechu na komplet Ackova 140m2 krov 6kubikov +laty a kontralaty a …
albertm
Pred 7 rokmi
2
Farebná zámková dlažba po čase
Ahojte, momentalne riešime zámkovú dlažbu. Strechu mame farba mokka a okna podobnej farby. Toto sú …
minulik
Pred 7 rokmi
7
Čo robiť po kúpe pozemku
Ahojte chcem sa spytat. Kupili sme pozemok. Co dalej ak chceme stavebne povolenie? Konkretne sa pyt…
krakovskaa
Pred 7 rokmi
13
Poraďte špárovačku k obkladu a dlažbe
Zdravím, Potreboval by som poradiť akú šparovačku dať k obkladu a dlažbe (viď foto). Obklad je sha…
monikusa
Pred 7 rokmi
3
Tesar/stolar v ziline pripadnom okoli na stavbu zahradneho domceka
Dobry den, Chcel by som sa spytat, ci nahodou nema niekto kontakt/pripadne vlastnu skusennost so s…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
2
Dubová posteľ kto vyrobí?
kto mi vyrobí túto posteľ požiadavky :dub 140x200cm namiesto roštu dubová platňa1,5cm s otvormi aby…
lubk0
Pred 7 rokmi
3
Skúšobný ventil na elektrickom ohrievači vody
Dobry den, vybral som si bojler od ceskej firmy na D a nechal namontovat vodarom. Podla navodu …
viktor811
Pred 7 rokmi
10
Pretlačanie el a vody popod cestu tretej triedy
Ahojte všetci. Prosím mate skusenosti s pretlačaním sieti popod cestu? Aké všetky povolenia budeme …
lenka_21
Pred 7 rokmi
16
Skúsenosti so stavebnými firmami
Prosím Vás poradili by ste mi nejakú osvedčenú stavebnú firmu alebo poradili nejaké rady ohľadom vý…
jan45
Pred 7 rokmi
2
Rozpočet domu vo svahu
Dobrý deň, viete na základe vlastných skulúseností poradiť s akým rozpočtom treba počítať pri stavb…
zvolsiinylogin
Pred 7 rokmi
1
2
39
Externé hliníkové žalúzie + ovládanie Alarmom
Ahojte Riešim otázku externých žalúzií a ich ovládania ... Do externých žalúzií určite ideme, pô…
123kiko
Pred 7 rokmi
18
Medzisklenné žalúzie Screen Line
Má niekto skúsenosť s medzisklennými žalúziami na plastové okná Screen Line? Aká je tam približná c…
123kiko
Pred 7 rokmi
6
1
2
…
1732
1733
1734
1735
1736
…