Drevena zastena znacky Egger - skusenosti

Dobry den, chcela by som poprosit o skusenosti s drevenou zastenou znacky Egger. Zaujima ma hlavne tato znacka. Onedlho budeme riesit kuchynu a pracovna doska aj zastena je navrhnuta znacky Egger, farba dub. Zvazujeme z praktickeho hladiska ci dat aj zastenu drevenu (v rovnakej farbe ako kuchynska doska). Troska sa obavam toho cistenia a udrzby takejto zasteny - hlavne okolo indukcnej varnej dosky, drezu. Ma prosim Vas niekto skusenosti so zastenou znacky Egger? Nezostavaju na nej mastne flaky, ktore nie je mozne umyt ako na beznej drevotrieske??? Velmi pekne dakujem za kazdy nazor resp.skusenost.
Odpovedať
mam laminatovu, matne netusim aku znacku, uz 10 rokov a s udrzbou ziadny problem. Beznu spinu staci utriet vlhkou handrou, mastne ide dole bud kuchynskym odmastovacom alebo parnym cisticom. Povrch na zastenach je presne ten isty ako na pracovnych doskach. Cistenie laminovanej pracovnej dosky nikto neriesi, ale 11 ludi z 10 riesi cistenie laminatovej zasteny =-)
Odpovedať
@zita19 Dakujem velmi krasne za radu 😊😊😊 Pekny vecer prajem
Odpovedať
Vsetci co maju zastenu si chvalia. Ked my sme robili kuchynu o zastenach nebolo ani chyru tak mam obklad a teraz si hlavu trieskam 😒
Odpovedať
Mame egger aj dosku aj zastenu. O vyrobcu ale moc nejde. Udrziava sa to dobre, sme spokojni. A to aj pri dost velkej zatazi - u nas sa vari a pecie prakticky denne.
Odpovedať
@kejsix Dakujem krasne 😃😃😃 Tiez mam 2 male deticky a vyvaram vkuse, takze potrebujem material na zastenu, ktory lahko umyjem. Jasne umyvat treba vsetko, len napr. medzi obk dladackami sa spary velmi tazko cistia. Este raz dakujem 😊
Odpovedať
@majkacb To je vec vkusu a materialu, ked sa pouzije vhodny obklad a tenke spary, udrzba neboli. Drevo posobi utulnejsie, ale nie na kazdeho. Najlepsie na udrzbu mas sklenenu, ale tie sa tiez nehodia vsade.
Odpovedať
My mame tiez od Eggeru, dokonca celkom dost vyraznu kresbu a ide to lahucko ocistit. Mala som podobnu uz v podnajme, strasne davno, a islo to tiez super.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?