Pravy drez - skusenosti

Dispozicne by sa nam do novej kuchyne hodil viac pravy drez - teda s odkvapkavacou plochou nalavo. Vsade sa vsak stretavam len s lavymi drezmi. Teoreticky by nam mal ako pravakom viac vyhovovat pravy (umyvany riad drzime v lavej ruke), ale ako to je v praxi? Mate s tym niekto skusenosti?
Odpovedať
No veď ak drez nemá predvrtanú dieru na batériu tak sa dá otočiť ako vľavo tak aj vpravo. Ja som mal tak antikorový normálne... :-)
Odpovedať
V byte u mojich rodičov sme mali odkvapkávaciu plochu napravo, bola som na to odmalička zvyknutá a dalo sa. Teraz ju mám naľavo a ako praváčke mi to vyhovuje oveľa lepšie. :-)
Odpovedať
@voodoo musis lepsie hladat, vela vyrobcov ponuka drezy v obidvoch vyhotoveniach. Skus si pozriet napr. franke.com http://pim-kitchensystems.franke.com/...
Odpovedať
presne ako pise dodok, ak to ma uz dieru je jedno na aku stranu to otocis
Odpovedať
oprava NEMA
Odpovedať
@voodoo ja uz mam druhu kuchynu s odkvapkavacou plochou nalavo a je to v pohode.
Odpovedať
@voodoo ja mam odkvapkavac na pravo, som pravacka a hubku drzim v pravej ruke. Uz by som si dala odkvapkavac na lavo. Lebo teraz musim s lavou rukou ukladat na pravo a je to neprakticke. Ked montovali kuchynu ma prehovorili ze takto to bude lepsie mat odkvapkavac na pravo, ze usetrim miesto ale prax ukazala ze to nie je tak. Vid moj fotoblog
Odpovedať
Dakujem za reakcie. Ide mi o pohodli a pocitoch pri pouzivani. To, ze je vacsina drezov obojstranna, viem ;)
Odpovedať
@voodoo pozri si blanco drezy, tie sú hádam všetky aj na ľavo aj na pravo
Odpovedať
tak ako chces to je lespie :) my mame doma tiez napravo drez a nalavo 2 odkvapkavace a je to super. v podnajme mame drez akoze vlavo a odkvapkavac mame vpravo. ale druhy odkvapkavac sme polozili na linku vlavo, a do toho na linke sa nam lepsie davaju veci... (ale odkvapkavace pouzivame oba, riadu je dost a hned susit a odkladat sa to nikomu nechce). ked vsak budem robit vlastnu kuchynu mi to vsak asi bude prd platne, ja si dam asi dvojdrez a umyvacku :)
Odpovedať
Dakujem. Ak dame pravy drez, tak sa nam totiz vytvori viac miesta medzi drezom a varnou doskou. Druhe plus bude, ked budeme prenasat potraviny/nadoby medzi drezom a varnou doskou, nebude nic zavadzat (odkvapkavac, riad...). Pojdeme do toho, vdaka.
Odpovedať
Profilova fotka
mame drez nalavo a pre pravaka je to idealne..
Odpovedať
Článok sa načítava...
@voodoo ja som tiez pravacka a odkvapkavac na pravo mi pride skor neprakticky prave kvoli pravej ruke ktorou umyvam a asi by mi vadili poukladane riady na pravej strane .. neviem ci by som do nich nedrgala .. =-)
Odpovedať
@voodoo určite s odkvapkávaním na ľavo
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?