Cena dvojpodlažnej prístavby

Bývame v rodinnom dome, ku ktorému ideme robiť pristavbu 40 m2...ide o 2 podlažia, betónové schody.Chcela som sa spýtať kolko by priblizne mohla byť cena za hrubú stavbu( bez okien) material + práca...je 9000 eur primeraná cena? Ďakujem 🙂
Odpovedať
@miska2192 Síce vôbec nemám predstavu, ako bude tá prístavba vyzerať, ale z popisu (že 2 poschodia a schody) ti môžem zaručene prehlásiť, že 9 tisíc nie je primeraná cena. Budeš ju musieť vynásobiť aspoň tromi ak nie piatimi. Presnejšiu cenu zistíš, ak dáš projekt naceniť nejakej firme.
Odpovedať
@chrobak7 dakujem za odpoveď...ide o 2 podlažia 2x20m2 a v prístavbe budu betónové schody.Firma nam hrubú stavbu nacenila na 9000 eur....je to suma bez okien, bez strechy len čisto hruba stavba...asi som vám moc nepomohla si urobit lepšiu predstavu 🙄
Odpovedať
Robil som nedávno prístavbu do 30m2, dva poschodia, materiál až po strechu vyšiel 8tis s tým, že som si sám vykopal základ a betónoval, z toho strecha - drevo 1000, škridla 1000, takže cena materiálu po strechu 6tis, takže to môže byť primeraná cena.
Odpovedať
@miska2192 Prehliadol som tú informáciu o hrubej stavbe. Samotná hrubá stavba by aj mohla byť. Ale zase záleží od veľa vecí - aké budú základy, aký bude strop nad 1. podlažím (prízemím). Len samotné betónové schody by som tipoval na 1-2 tisícky. Však to daj naceniť ešte 2 ďalším firmám a budeš vedieť porovnať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?