O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ceny lokálnych rekuperácií u nás a v zahraničí
Mitsubishi Lossnay u nas 450eur: http://www.ecotechnologies.sk/katalog/product/2319-Nastenna-loka…
martin153
Pred 7 rokmi
1
2
37
Montované domy od p.Dzúrika
Pozná niekto firmu Mondom?
buchta37
Pred 7 rokmi
1
Cas na dosiahnutie pozadovanej teploty elektrickej podlahy
Potreboval by som vediet priblizne konštanty (odhadom) narastu teploty podlahy pri elektrickom vyku…
m4ko
Pred 7 rokmi
7
Nimba - dá sa tento strom pestovať u nás?
Ahojte, viem ze nimbovy strom je tropicky strom ale predsa len nikde som sa nedozvedela respektive…
tomis12
Pred 7 rokmi
6
Lodžia na balkon
ahojte, chcem sa spýtať, ako postupovať , keď nám spoločenstvo nechce povoliť lodžiu na balkon? díky
tomis12
Pred 7 rokmi
7
Partia/firma na stavbu platne/hrubej stavby Liptov
Ahojte, niekedy august/september plánujeme začať stavať stavať RD na Liptove- bungalov 10x 18. Hľad…
kimaliptov
Pred 7 rokmi
1
Do akej vysky mozu ist cementove potery pri HS portali?
Prosim Vas do akej vysky mozeme dat potery cementove? Mame HS portal terasove dvere a podlahy budem…
chrobak7
Pred 7 rokmi
10
HS portál Alumil - prahy
Dobrý deň strecháči. Rada by som sa s vami poradila. Máme HS portál Alumil typ montér neudal. Celko…
isabelle82
Pred 7 rokmi
1
sponzor fóra
Kotol v kúpeľni
Máte niekto typ ako schovať tieto rúry /samozrejme tak, aby sme neohrozili chod kotla a bezpečnosť …
peto2
Pred 7 rokmi
5
Ako uložiť xpsko
Zdravím..keďže všetky xpska majú rozmer 1250x 600 poradte ako uložiť xpsko...od 0 po základovy pás …
planer380
Pred 7 rokmi
9
Prosim o radu, tecie nam umyvacka riadu
Dobry vecer priatelia, prosim vedeli by ste nam poradit?Cez vikend nam zacala tiect umyvacka riadu,…
miska0312
Pred 7 rokmi
9
Kto staval s firmou domnakluc.com?
Ahojte, staval niekto s firmou domnakluc.com? Mozete mi napisat vase skusenosti? Pripadne mozete po…
limon
Pred 7 rokmi
4
Ako osetrit strechu
chcem poprosit o radu, ako osetrit vonkajsiu drevenu cast strechy (tramy, drevene okraje - neviem a…
jakino
Pred 7 rokmi
6
Staci len veniec, alebo treba aj nadokenne preklady
ak budem staviat bungalow a nebudem mat betonovy strop, je nutne mat nad oknami a dvermi preklad po…
rebecca363
Pred 7 rokmi
24
Oplatí sa lacný kávovar?
Ahojte, myslíte si, že má zmysel kúpiť aj takýto lacný kávovar ? - http://kavovary-recenzie.sk/de…
jamiro
Pred 7 rokmi
26
Program na vizualizácie interiéru a exteriéru
Poradte mi nejaky profesionalnejsi program na tvorbu vizualizacii... sketchup mam ale neviem cim ho…
jurajsrnka
Pred 7 rokmi
6
Chybajuca ekvipotencialna svorka
Ahojte, pod základmi chaty (6,2m x 5,2m) mám uzemnenie pre bleskozvod s dvomi vyvedenými pásovinam…
stavepeter
Pred 7 rokmi
3
Aká je cena za 4-izbový bungalov?
Zdravím múdre hlavičky, rozhodla som sa že si postavím 4-izbový bungalow, bohužiaľ zo všetkých strá…
pluvko
Pred 7 rokmi
1
2
36
Kronotex mammut plus
Dobry. Nemate niekto doma ulozenu laminatovu podlahu Kronotex mammut plus v okoloi trencina pripadn…
andrewandy
Pred 7 rokmi
1
Reklamácia postup
Zdravím Vás, 15mesiacmi nám firma napontovala vchodové plastové dvere.Zaplatili sme zálohu cca 70% …
fefe123
Pred 7 rokmi
11
Projekt na rekonštrukciu?
Dobrý deň prajem, vedel by niekto prosím odporučit architekta na rekonstrukciu starsieho domu ? Oko…
nemcek
Pred 7 rokmi
3
Staval alebo stavia niekto dom - projekt SLIM?
Dobry den, ma niekto uz postaveny, pripadne stavia niekto tento rodinny dom? http://www.projekt…
kurkamirka
Pred 7 rokmi
18
Chystám sa 1x kupovať nehnuteľnosť. Na čo si prosím mám dať hlavne pozor?
Prosím o Váš názor, ak už máte skúsenosti s kúpou nehnuteľnosti. Ja ešte žiadne nemám a vcelku dos…
fundasa
Pred 7 rokmi
11
Ktorú značku hydroizolácie odporúčate?
Ahojte, na základovú dosku mám v projekte navrhnutú hydroizoláciu 2 vrstvy 4mm modifikovaného asfal…
trubiroh
Pred 7 rokmi
18
Skúsenosti s firmou Blachprofil 2 ? Zet - look vs. Lambda click?
Aké máte skúsenosti s plechom Blachprofil 2?
matulo99
Pred 7 rokmi
1
Obkladac okolie Presov,Svidnik ?
Hladam dobreho,precizneho,sikovneho a za normalnu cenu obkladaca z okolia Presov a Svidnik.Keby mal…
matusamajka
Pred 7 rokmi
1
Obstavanie krbu-otazka
Prosim Vas ak ma krb sirku 118cm, ako narastei krb na sirke po obstavani? Zmestim takuto obstavanu …
deltako
Pred 7 rokmi
11
Obestavba krbove vlozky
Co jste pouzili za izolacni desky na obestavbu krbove vlozky ?
deltako
Pred 7 rokmi
3
Drenáž kamenných základov
Starý dom so základmi z kameňov vlhne od spodu, hlavne zvonka. Izolácia je stará a porušená. Myslím…
wlastislaw
Pred 7 rokmi
5
Štátne lesy vydali nesúhlasné stanovisko na umiestnenie stavby v ochranom pásme lesa
Dobrý večer, som trochu už zúfalý, pretože nikde neviem nájsť prečo mi nechcú dať lesy SR OZ Košice…
miskalau
Pred 7 rokmi
7
1
2
…
1727
1728
1729
1730
1731
…