Program na vizualizácie interiéru a exteriéru

Poradte mi nejaky profesionalnejsi program na tvorbu vizualizacii... sketchup mam ale neviem cim ho doplnit aby boli rendre realnejsie... 3d max je asi dost drahy a tazky... ake su este ine moznosti na vizualizovanie interierov aj exterierov ?
Odpovedať
Sú len 2 možnosti: buď chceš niečo profesionálne alebo lacné, lacné a profesionálne zároveň neexistuje, čokoľvek od Autodesku nie je lacné, pokiaľ Ťa to nemá zároveň živiť, ak to potrebuješ pre také to "domáce majstrovanie", tak ... No a ešte si neodpustím poznámku - pokiaľ chceš vyprodukovať naozaj profi vizualizáciu, tak to chce aspoň základné vedomosti o materiáloch, svetlách, geometrii a pod., nie všetko je len otázka softwaru, 3D Studio, Maya, Softimage (ak to ešte existuje), ArchiCAD (Cadimage), Allplan (Nemetschek), Revit, aj čistý AutoCAD, Lumion, no a potom sú ešte také hobby softy ako Architect 3D, Chief Architect a pod.
Odpovedať
Sketchup s nadstavbou V-Ray vytvara realisticke vizualizacie
Odpovedať
Arcon.
Odpovedať
Sketchup pro + vray = cca 1300 eur s dph
Odpovedať
Profilova fotka
solidworks je tiez dobry, cez flow simulator si viete dokonca spravit aj simulacie tokov vzduchu pri rekuperacnych rozvodoch a podobne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?