Kto staval s firmou domnakluc.com?

Ahojte, staval niekto s firmou domnakluc.com? Mozete mi napisat vase skusenosti? Pripadne mozete poradit inu serioznu stavebnu firmu v okoli Senca. Vdaka.
Odpovedať
tiez by ma zaujimala tato firma
Odpovedať
Firmu domnakluc.com NEODPORUCAM!!! Z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze sme od nich zazili velmi neseriozny postoj voci zakaznikovi. Podla dohody sme poslali zodpovednemu firmy domnakluc.com celu projektovu dokumentaciu. Bolo nam prislubene, ze do 1-2 tyzdnov dostaneme odpoved. Avsak ani po nespocetnych urgenciach a prisluboch veduceho sme sa dodnes nedockali odpovede. Ak nemal zaujem stavat, stacil jeden telefonat alebo email s jednoznacnou odpovedou. Ale toto je vrchol neserioznosti a arogancie, stale sme dostavali len prisluby, prisluby a prisluby. Okrem toho maju na stranke same chvaly o svojej firme, co vsetko urobia pre zakaznika, napr. ze vybavuju stavebne povolenie. Ked sme ho ohladom toho oslovili, povedal nam, ze si to musime vybavit sami. RUKY PREC OD FIRMY domnakluc.com !!!
Odpovedať
@lia09 Z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze sme od nich zazili velmi neseriozny postoj voci zakaznikovi. Podla dohody sme poslali zodpovednemu firmy domnakluc.com celu projektovu dokumentaciu. Bolo nam prislubene, ze do 1-2 tyzdnov dostaneme odpoved. Avsak ani po nespocetnych urgenciach a prisluboch veduceho sme sa dodnes nedockali odpovede. Ak nemal zaujem stavat, stacil jeden telefonat alebo email s jednoznacnou odpovedou. Ale toto je vrchol neserioznosti a arogancie, stale sme dostavali len prisluby, prisluby a prisluby. Okrem toho maju na stranke same chvaly o svojej firme, co vsetko urobia pre zakaznika, napr. ze vybavuju stavebne povolenie. Ked sme ho ohladom toho oslovili, povedal nam, ze si to musime vybavit sami. RUKY PREC OD FIRMY domnakluc.com !!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?