O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kuceravost broskyn - eko riesenie?
Ahojte zahradkari, mate nejaku skusenost, ako odstranit kuceravost broskyn bez chemie? Existuje na …
majki555
Pred 7 rokmi
5
Kontajner v záhrade - treba ohlásiť?
Chcem postaviť do záhrady kontajner 20' (6 × 2,4 m). Je to stavba, ktorá sa musí obci ohlásiť? Kont…
yogi123
Pred 7 rokmi
1
2
32
Murovane ploty z stiepanych tvarnic Zilina
Ahojte, hladame majstrov na ploty. Komplet praca - objednanie bagra, vykopy, vyliatie betonom, roxo…
danculd
Pred 7 rokmi
6
Stavba bungalovu nad klembovou pivnicou
Ahojte, prosim Vas o radu. Ideme stavat na pozemku, kde sa nachadza klembova pivnica cca 150-200 ro…
mrco
Pred 7 rokmi
4
Burina - pomoc
Ahojte. Neviete prosím čo je to za burinu?
zita19
Pred 7 rokmi
24
Kamenny koberec .
Ahojte. Otazka na tych co maju kamenne koberce na terase a okolo bazena. Ako ste spokojny? Isli by…
dagaz
Pred 7 rokmi
1
Hrubka venca
Ahojte,kolko je potrebné mat veniec pri vaznikovom krove? Ked dame 10 radov tehal a oknove preklady…
spiderhst
Pred 7 rokmi
27
Tepelné čerpadlo pre ohrev vody
Prosím o radu, aké tepelné čerpadlo pre ohrev vody vybrať, ide mi o značku a spolahlivosť. Vyberám …
m168
Pred 7 rokmi
1
2
33
sponzor fóra
Bungalov 5+1 - vaše názory na projekt
Dobrý den, prosím o názor na projekt bungalovu. Je hodně inspirován bungalovem 1175 od Euroline. …
elimatu
Pred 7 rokmi
21
Hladam majstrov na opravu a natiahnutie fasadnej omietky
Zdravim, vie mi niekto posunut kontakt na majstrov fasadnikov s dobrymi referenciami? Pre natiahnut…
stano79
Pred 7 rokmi
2
Poradite s klimatizaciou?
Prosim tych, ktori sa klimatizaciam venuju, vyznaju sa, alebo maju osobnu skusenost ako zakaznik o …
jarosujo
Pred 7 rokmi
12
Pen a koren topola na pozemku
Ahojte, hladam radu / doporucenie / prip. kontakt. Mam na pozemku pen a korene topola. Proble…
worker_falcon
Pred 7 rokmi
6
Projekt od Nedateliet Nitra SHA
Dobry vecer ... Strasne sa nam paci tento projekt ... no mozno by sne dske drobnosti pomenili …
veronikamokrasova
Pred 7 rokmi
9
Hladam firmu na zateplenie sokla
Zdravim Vas, hladam firmu/cloveka, ktory by mi zateplil sokel, dom sa nachadza na zahori, budem Vam…
tricolores
Pred 7 rokmi
1
Jednoduché obklady do kúpeľne
Vedeli by ste mi prosím poradiť kde zoženiem najobyčajnejšie obkladačky a dlaždice? Výber v obchodo…
livusenka
Pred 7 rokmi
7
Navrh obyvacky
Mame tri navrhy a velmi rad by som Vas poprosil o moznost, ktoru by ste si vybrali Vy - obyvacka ma…
igorf
Pred 7 rokmi
3
Teplovodne podlahové kúrenie do domu
Chcela by som poradit idem stavat rod. dom bungalov uzit. plocha 114 m2 v dome bude iba elektrika. …
kejsix
Pred 7 rokmi
2
Postupné financovanie - dokladovane poslednej tranže
Zdravím, chcel by som poprosiť skúsenejších o radu pri postupnom financovaní stavby. Skúsim to vysv…
ina_maklerka
Pred 7 rokmi
2
Paint runner pro
Ahojte, prosím vás máte niekto skúsenosť s Paint runner pro? http://www.mediashopsk.eu/produkt/pai…
yeti_team
Pred 7 rokmi
11
Silikónová omietka Revco
Ahojte, mate nejake skusenosti so silikonovymi omietkami znacky REVCO?
sysell
Pred 7 rokmi
10
Je lepší sendvičový alebo pružinový matrac?
poradte..mam v tom hokej..
jukis
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
72
Maľovka domu
Dobrý deň, rada by som sa opýtala, sťahujeme sa do domu. Potrebujeme ho ale najskôr vymaľovať. Je t…
vitaz
Pred 7 rokmi
7
Čerpanie vody z potoka na polievanie
Zdravim viete mi poradit ako by som vedel cerpat vodu s potoka a aby som mal aj v hadici dobry tlak…
dusan72
Pred 7 rokmi
1
2
33
Je mozne umiestnit dres s kuchynskou linkou pod okno ak je okno vo vyske 72-74cm?
kuchyna je v atypickom rieseny, najlepsie by pre mna bolo mat kuchynu v tvare L s dresom pod oknom
wolodymyr
Pred 7 rokmi
7
Velkost pozemku na dom
dobry den....da sa postavit novy dom na pozemku s rozlohou 400 m2 ( 20x20metrov)? stacila by taka r…
miriam1509
Pred 7 rokmi
1
2
35
Máme nádej dostať hypotéku?
Ahojte, s manżelom by sme radi postavili dom. Nakoľko som ja ale na rodičovskej dovolenke a ešte na…
houberto
Pred 7 rokmi
20
Plot z Prírodneho štiepaneho kameňa
Prosim o radu ohladom oplotenia pred domom,či mate skusenosti čo sa tyka naročnosti prace a ceny s …
zita19
Pred 7 rokmi
3
Priemer vianočného stromčeka
Ahojte, Vianoce sú ešte ďaleko, no práve zariaďujeme obývačku a potrebujeme jednu vec mať jasnejšiu…
cotibebemore
Pred 7 rokmi
14
Odporúčanie na elektroistalatera
Dobrý deň,viete mi odporučiť šikovnú firmu alebo živnostníka na kompletnu výmenu elektroinštalácie …
kofilka33
Pred 7 rokmi
1
Môže SÚ rozporovať vyjadrenia?
Zdravím, Chcel by som sa informovať, či môže SÚ rozporovať vyjadrenia vodárov, elektrikárov, atď…
janetbla
Pred 7 rokmi
2
1
2
…
1726
1727
1728
1729
1730
…