O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Zháňam firmy na dokončenie hrubej stavby
Hrubá stavba hotová zhanam firmy na dokončenie čo sa týka elektrické kurenie potery omietky fukanú …
michal472
Pred 7 rokmi
2
Je lepšia hypotéka cez OVB alebo cez Partners Group?
Ma niekto skusenost s vybavovanim hypo od OVB alebo od Partners Group? Ktora splocnost ma podla V…
chrobak7
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
8
9
243
Oplotenie pozemku 130m
Potrebujeme dať oplotiť pozemok 130m, chcem to najlacnejšie čiže asi pletivo a kovové stĺpiky, lebo…
atak77
Pred 7 rokmi
7
Nákup nábytku na stránke Estilofina - skúsenosti?
Máte niekto skúsenosť z kúpou nábytku z tejto internetovej stránky ????
dundyn
Pred 7 rokmi
5
Kanalizačná prípojka
Zdravím, môžem niečo ešte vymyslieť, aby som nemusel pretlakcovavku kupovať. Dom staviam asi 50 m …
jan45
Pred 7 rokmi
17
Väzníkový krov a teplota
Ahojte, mam vaznikovy krov a plechovu strechu. Ked je vonku trvalo teplejsie, tak v podkrovi, kd…
sgi320
Pred 7 rokmi
17
Kúpeľňa z merkury market
Mate niekto obklady do kúpeľne z merkury marketu? Ako ste spokojní s kvalitou? Urobia priamo v obch…
roman_x
Pred 7 rokmi
9
Znalecky posudok
Ahojte niekto odporúčania na znalca ohľadom znaleckého posudku na novostavbu k hypotéke?Okolie Nitr…
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
sponzor fóra
Dokoncenie holodomu cena
Dobry den, mame moznost kupit dvojposchodovy holodom o vymere 137 m2 na 400 m2 pozemku pri Brati…
999olga999
Pred 7 rokmi
8
Krbové kachle značky Haman
Ahojte, máte niekto skúsenosti s krbovými kachlami tejto značky? Dakujem za každú radu alebo rece…
blackomt
Pred 7 rokmi
3
Energeticky certifikat - parcela pod domom?
zdravim, Na energeticky certifikat mi treba aj cislo parcely pod domom. Ale zatial nemam dom zapis…
janetbla
Pred 7 rokmi
2
Minimalna vzdialenost elektromerovej skrine od stlpa
Zdravim, neviete nahodou ako blizko mozem umiestnit elektromerovu skrinku k stlpu? Vychadza mi to t…
lordxor
Pred 7 rokmi
11
Skladba strechy- prosím o radu
Chcem sa poradiť ohľadom skladby strechy. Skladba strechy je zhora kanadský šindel IKO, špeciálna h…
cintuliak
Pred 7 rokmi
3
Prívod vzduchu-nasavanie do krbu.
Ahojte. Potreboval by som radu ohľadom nasávania vzduchu do krbu. Neviem či by mala byť takáto vec …
atrac3
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
4
5
125
Oprava pracovnej dosky
Rozhodli sme sa ze dame prec listu z pracovnej dosky v kuchyni. Su neprakticke a stale tam zostava …
zita19
Pred 7 rokmi
7
Základ pod zahradny domček 180x180 cm
Ahojte, poraďte mi prosim najmenej cenovo nákladný základ pod drevenny zahradny domček na náradia z…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
9
Škodcovia v trávniku
PROSIM VAS, CO S TAKYMTO "SKODCOM"? NEJAKE MUSKY, KTORE SA TERAZ PO DAZDI OBJAVILI NA CELOM TRAV…
cernica
Pred 7 rokmi
23
Pretláčanie s dokumentáciou
Ahojte,prosím vás poznáte niekoľko z okolia Nitry pretláčanie elektriky popod cestu s komplet proje…
lukino55555
Pred 7 rokmi
17
Skúsenosti s firmou: Rekonštrukcie bytové jadrá
Ahojte,nemáte prosím niekto skúsenosti s firmou rekonstrukcie-bytovejadra.sk? http://rekonstrukcie-…
zuzkaferko
Pred 7 rokmi
1
Vstavaná rúra a indukčná doska BOSCH HAF113BR0 + BOSCH PUE611BB1E ???
Ahojte, prosím Vás chcela som sa spýtať, máte niekto túto vstavanú rúru, indukčnú dosku (prípad…
fuso
Pred 7 rokmi
2
Ahojte, solidnych murara (ov) v Kosiciach?
Ak mate dobre skusenosti, posunte mi kontakt na murara, pripadne partiu v Kosica (moze byt aj okoli…
minopp
Pred 7 rokmi
2
Problém s varnou doskou
Ahojte. Mám sklokeramickú varnú dosku BOSCH používaná cca 2 týždne. Objavili sa mi na nej po dnešno…
danculd
Pred 7 rokmi
5
SDK podhlad 2 CD profily blizko seba. Skratit jeden?
Ahojte. Poprosim vas o radu. V konstrukcii pre SDK podhlad mi vychadzaju 2 cd profily blizko seba. …
gashtaan
Pred 7 rokmi
5
Uchytenie dvojumyvadla 120cm do Ytongu
Ahoj, ako co najbezpecnejsie ucyhtiti dvojumyvadlo KOLO do ytongu 15cm? Viem ze existuju montazne s…
rebecca363
Pred 7 rokmi
26
Akú podlahu do predsiene? Dlažba či laminát?
Ahote strechaci! Povodny zamer bol dlazba na cele prizemie. Nakoniec sme sa zhodli pre laminat QUIC…
atak77
Pred 7 rokmi
1
2
42
Zháňam firmu na položenie základov, Košice - okolie
Kráasny den prajem, na dalsi rok na jar zhánam firmu na zalozenie základov. Radi by sme zacali dals…
gabikus
Pred 7 rokmi
3
Stavebna firma PO a okolie
Dobry den, hladam serioznu firmu z PO a okolia, ktora by nam vedela postavit murovany dom do stadia…
gabikus
Pred 7 rokmi
6
Posuniete kontakt na overenu klampiarsku firmu pre rekonstrukciu v okr. Malacky?
Dobry den, chceme nechat staru unimobunku kompletne olatovat a oplechovat (vid aktualny stav v pril…
slnieckodb
Pred 7 rokmi
1
Kuceravost broskyn - eko riesenie?
Ahojte zahradkari, mate nejaku skusenost, ako odstranit kuceravost broskyn bez chemie? Existuje na …
majki555
Pred 7 rokmi
5
Kontajner v záhrade - treba ohlásiť?
Chcem postaviť do záhrady kontajner 20' (6 × 2,4 m). Je to stavba, ktorá sa musí obci ohlásiť? Kont…
yogi123
Pred 7 rokmi
1
2
32
1
2
…
1725
1726
1727
1728