O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Hľadám firmu/partiu na stavbu RD - platňa/hrubá stavba bungalovu v LM
hľADáME FIRMU/PARTIU NA STAVBU RD-platňa, hrubá stavba. Lokalita LM- Závažná Poruba, predpokladaný …
kimaliptov
Pred 7 rokmi
1
Radlovanie
Zdravim, ma niekto video alebo zopar obrazkov, ako spravne radlovat drotom dreveny salung? (v podst…
andyno
Pred 7 rokmi
7
Majatri z poľska
Dobry den, chcem sa opytat ci mas skúsenosť s majstrami z poľska. Potrebovala by som kontakt na sik…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
3
Firma Hladik z Myjavy - máte skúsenosti?
Ahojte, mrzi ma, ze kazdy sa pyta na skusenosti s firmami, ale potom vlastne neprida. Inak by sa…
durisovajana1
Pred 7 rokmi
7
Bungalov 10x15m - názor na projekt
Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o návrhy na zlepšenie návrhu nášho domčeka. Ide mi hlavne o rieš…
dazzler
Pred 7 rokmi
12
Cena za obkladanie, pokládka dlažby, inštalácia sanity
Ahojte chcel by som vás poprosiť o zdieľanie vašich skúseností v súvislosti so zriaďovaním kúpeľne…
richard71
Pred 7 rokmi
6
Cena keramickeho stropu a venca
Dobry den Vedel by mi niekto z vas poradit pripadne vypocitat cenu keramickeho stropu s vencom. …
evatothova
Pred 7 rokmi
1
Návrh ležatej kanalizácie
Zdravím všetkých potreboval by som pomôcť ohľadom lezatej kanalizácii ,aké by bolo najlepšie riešen…
marekhlb
Pred 7 rokmi
6
sponzor fóra
GEBERIT DUOFIX 111.370.00.5 PRE WC S UP 320 S PRIPOJENÍM ODSÁVANIA ZÁPACHU S FILTRÁCIOU
Ahojte, mate niekto tento Geberit? Zevraj by mal zobrat pachy priamo z wc misy...Ako mate, ako to f…
ingferro
Pred 7 rokmi
2
Projekt - SNV
AHojte, hladame skuseneho, projektanta na rod.domcek, najlepsie SNV a okolie. Co vie poradit, ma n…
janetbla
Pred 7 rokmi
3
Packa na gulovom ventile
Ahoj, mame problem. V rozdelovaci na vodu (studna/obecna) sme si nevsimli ked orbili vodu ze jeden …
pavol_12
Pred 7 rokmi
7
Poznáte dobrého stolára z BB alebo okolia?
Hľadám prosím kontakt a odporúčania na šikovného stolára z Banskej Bystrice a okolia, ktorý by nám …
igorf
Pred 7 rokmi
2
Úchytky
Ahoj kde kupim taketo alebo podobne úchytky ďakujem
gumkac19
Pred 7 rokmi
6
Povolenie na zastrešenie terasy - je potrebné?
Potreboval by som pomoc so vzniknutím problémom. Chcem si na dome zastrešiť terasu ktorá má rozm…
janetbla
Pred 7 rokmi
4
Zateplenie strechy 30-ročného domu - áno či nie?
Chystám sa zatepľovať dom a narazil som na vážny problém. Dom má cca 30 až 35 rokov. Je 2 poschodov…
josef_vavra
Pred 7 rokmi
5
Strata tlaku v zavlažovacom systéme
Zdravím, na pozemku som mal staršiu naražanú studňu (Šamorín, spodná voda v štrku asi 6 m pod te…
martingrena
Pred 7 rokmi
5
Poškriabaná lesklá doska na dvierkach linky
Neviete mi poradiť ako by som nejako zamaskovala jemné škrabance z drôtenky na lesklých dvierkach k…
shadowmilan
Pred 7 rokmi
5
Domurovanie balkona
Ma niekto prosim Vas kontakt na murara (lokalita Trnava), ktory by vedel na domurovku (jedna sa o b…
veronika56
Pred 7 rokmi
1
Štiepanie pieskovca
Ahojte, zvýšili sa mi asi 3 kubíky pieskovca hrubého od 3 do 5 cm. Chcel by som ho nalámať na plat…
viktor811
Pred 7 rokmi
3
Statik-posúdenie
Ahojte je tu dajaký statik, čo by vedel nezištne posúdiť a poradiť aký typ stropu a krovu použiť…
evatothova
Pred 7 rokmi
26
Dan kuchen
Prosim Vas, mate niekto skusenosti s Dan Kuchen Senec, Bory Mall, ul. Svornosti v BA? dakujem vopre…
karla2201
Pred 7 rokmi
9
Vchodové dvere do rodinného domu
Ahoj poraďte prosím aké dvere dať do domu v prijateľnej cene z okresu Prievidza. Dakujem
rebecca1805
Pred 7 rokmi
13
Separácia hydroizolácie a polystyrénu
mam otazku.. je treba dat medzi hydroizolaciu a polystyren nejaku separacnu foliu, tkaninu alebo ni…
igor256
Pred 7 rokmi
1
2
44
Dlažba na parkovacie miesto
Poraďte, nám prosím praktickú dlážbu na príjazdový mostík.. Ďakujem
zdenokov
Pred 7 rokmi
7
Chladnička na pivo v zemi.
Ahojte priaznivci dobrého pivka. Skúšali ste túto vzchytávku do zeme? Všetko by som si vedel dať do…
matko291
Pred 7 rokmi
25
Dlažba na terasu 1
Prosim vedel by mi niekto dat tip na dlažbu na terasu, imitácia dreva? cenovo dostupné, prosím foto…
lienka6688
Pred 7 rokmi
1
Umiestnenie privodu vzduchu v miestnostiach
Prosím vas, ako máte riešený prívod vzduchu pri rekuperacii. Budem dávať rekuperaciu a lámu ma aby …
dantherm
Pred 7 rokmi
8
Širší veniec ako obvodová stena
Ahojte, stretli ste sa už s takým projektom že veniec je širší ako múry? Teraz robíme keramický s…
adu80
Pred 7 rokmi
11
Parná rúra Siemens a AEG
Ahoj, máte niekto osobnú skúsenosť s niektorou z týchto parných rúr? Viď.link: https://www.aeg.sk/k…
alenoocka
Pred 7 rokmi
1
Tarchi kúpelňové štúdio
Máte skúsenosti s týmto obchodom? Majú kvalitné obkladačky?
adu80
Pred 7 rokmi
1
1
2
…
1723
1724
1725
1726
1727
…