Dlažba na parkovacie miesto

Profilova fotka
Poraďte, nám prosím praktickú dlážbu na príjazdový mostík.. Ďakujem
Odpovedať
v čom by mala byť praktická? akože protišmyková alebo čo? tak logicky treba vybrať dlažbu, ktorá je určená do exteriéru a myslím, že je jedno aká presne to bude
Odpovedať
Profilova fotka
@bernard_1.. áno, protišmyková, aby nezarastala machom a hlavne hrubšia.. Aby sa dala pekne zladiť, s chodníkmi.. Proste ak má niekto skúsenosti s určitým druhom, typom!
Odpovedať
@slavinocka16 Zámková dlažba - tvar a farbu si vyberieš sama. Hrúbka aspoň 6 cm.
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 zámkova sa mi najviac páči.. Len máme obavy, ešte budú zeminu navážať,nejaký báger možno príde, či 6.cm nie je málo.. Radšej asi niečo hrubšie,ak teda vyrábajú .. A mam kamošku, tá má zámkovu, a nieje veľmi spokojná, zarastá jej to machom, do roka to čistí aj 5.krat a chémiu moc nechce striekať..tak teraz neviem, preto sa radšej tu spýtam.
Odpovedať
Profilova fotka
@slavinocka16 ano zamkovka zarasta, treba striekat, daj si 8 cm hrubu. Je to ale lepsie ako dlazba, cim mensi format, tym menej nachylne na prasknutie pri prechode tazsieho auta, treba ale velmi dobre urobit pripravu, aby sa nespravili kolaje..
Odpovedať
Má niekto skúsenosti z parkovacím miestom vydláždeným pieskovcom? Veľmi sa šmýka za mokra a snehu? Je to vhodný spôsob na tento účel? Ďakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?