O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Čierno - hnedá žula na schody, áno alebo nie?
Dobrý deň chcem sa opýtať či má niekto skúsenosti s čiernou hnedou žulou na schodište. Hlavne ma za…
lenieta25
Pred 7 rokmi
11
Konzultujte s kuchynskou spoločnosťou gattograsso. Máte nejaké skúsenosti s touto spoločnosťou?
Ďakujeme, že ste zdieľali svoje skúsenosti. :-)
zita19
Pred 7 rokmi
2
Aké máte skúsenosti s poľskými oknami Sonarol?
Zaujímajú ma Vaše reálne skúsenosti. http://www.sonarol.pl/pl/ Vďaka
stefanl
Pred 7 rokmi
6
Zapojenie spotrebičov Decodom
Chcela by som sa vás spýtať, ak vám bol technik pri montáži linky z decodomu zapájať spotrebiče koľ…
vrajmantak
Pred 7 rokmi
12
Dlazba (imitacia dreva) do interieru aj exterieru
Ahojte, vedeli byste odporučiť predajcu popr. značku kvalitnej dlažby - do interieru aj exterieru? …
dorwin
Pred 7 rokmi
2
Obývačka na juhovýchod / severovýchod
Ahojte, s manželkou máme dilemu :( Plánujeme domček, avšak teraz sme zistili, že pozemok je otočený…
duzu
Pred 7 rokmi
5
Kuchyňa na severovýchod a obývačka na juhovýchod
Ahojte, s manželkou máme dilemu :( Plánujeme domček, avšak teraz sme zistili, že pozemok je otočený…
katrin21
Pred 7 rokmi
15
Aky tip komina pre viadrus U22
Dobry den , neviem sa vyznat v kominoch tak by si chcel nechat poradit aky tip montovaneho komi…
duzu
Pred 7 rokmi
13
sponzor fóra
Môže mi sused zakázať prístavbu k domu, ktorý je na hranici jeho pozemku?
Všetky domy v ulici sú na hranici pozemkov, čiže bočnou stenou oddeľujú každý dom od susedovho poze…
moratibru
Pred 7 rokmi
22
Vonkajšie svietidlo a IP33
Ahojte, Je možné použiť záhradné svietidlo zo stupňom ochrany IP33 umiestnené priamo v záhrade, kd…
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
Kde zoženie túto tapetu?
Kde by som ju zohnala?
kamilka12
Pred 7 rokmi
4
Sedačka s nízkymi operadlami a sedačka na mieru
Ahojte, Nevieme najst ani za nic sedacku, ktora by nam vo vsetkom vyhovovala. Vacsina sedaciek j…
jullike
Pred 7 rokmi
1
2
33
Čo treba od starostu pre povolenie na výstavbu domu?
Ahojte, chcel by som sa opýtať ohľadom jednej situácie, ktorá má v určitých prípadoch svoje rieš…
baluinka
Pred 7 rokmi
13
Kolaudacia po roku 2020
Ahojte.Chcel by som zacat vybavovat stavebko,ale chcem sa uistit,ze ak to stihnem v roku 2019 a kol…
zafirr
Pred 7 rokmi
10
Pôdorys nášho budúceho domčeka ☺️
Ahojte, čo hovoríte na nás pôdorys ☺️ na úvod hneď píšem že garáž bude slúžiť ako sklad a auto tam …
dromitan
Pred 7 rokmi
1
2
34
Dilema s obývačkou - ako orientovať sedačku a obývaciu stenu?
Caute mám veľkú dilemu , ako by ste poradili orientovať obývaciu stenu a sedačku v tomto priestore.…
dromitan
Pred 7 rokmi
18
Nádoby na separovaný odpad
Ahojte, ako máte prosím vyriešené separovanie odpadu v dome? Rada by som mala pod umývadlom šuflík …
sucho_22
Pred 7 rokmi
13
Neplatic - prenajom garaze
Ahojte strechaci, mam taky problem - dlhodobo prenajimam nebytovy priestor (dvojgaraz) jednej po…
sucho_22
Pred 7 rokmi
20
Program sušenie poteru
Ahojte, je nutné používať program sušenie poteru ? teraz mi spustili kotol a zapli mi to že je to v…
lubk0
Pred 7 rokmi
10
Projekt ZAHRADY na svahovitom pozemku
Vedel by niekto poradit co by stal nejaky projekt zahrady okolo domu na svahovitom pozemku. Alebo …
kosto13
Pred 7 rokmi
3
Obklad na porobeton
Ahojte. Je nutne pri relatívne rovnych stenach davat pred lepenim obkladov v kupelni soetku lepidl…
jblaze
Pred 7 rokmi
22
Ako "vycistit" zumpu?
Ahojte strechaci, chcel by som zumpu, ktoru pouzivam ako splaskovu, po pripojeni na kanalizaciu,…
dedo758
Pred 7 rokmi
6
Ako sa to vola?
Dobry den. Viete mi poradit nazov prosim? Ked odpilim z drevotrieskovej policky, zostane pre diet…
petrofka
Pred 7 rokmi
8
Pleseň v pivnici
zdravím všetkých, chcem vás požiadať o pomoc. Rodičia majú starý dom, je z časti podpivničený a v …
andrej1203
Pred 7 rokmi
10
Hladam statika na posudenie moznosti rekonstrukcie RD
Dobry den, hladam statika, ktory vie posudit ako by som mohol zmenit dispozicne riesenie (potrebo…
bambulko68
Pred 7 rokmi
1
Povodna PROJEKTOVA DOKUMENTACIA starsieho domu
Po kupe rod.domu chcem zacat nieco prerabat ale nemam povodnu projektovu dokumentaciu. A anom urad…
hoblinka13
Pred 7 rokmi
12
Náš pozemok v areáli družstva.
Ahojte chceli by sme si rozšíriť náš pozemok. Pozemok máme na hranici s družstvom . Družstvo má cel…
tomasig
Pred 7 rokmi
14
Uchytenie na ťahavé kvety
Dobrý deň, vie niekto poradiť, kde zohnať, prípadne ako sa volá takýto systém uchytenia na ťahavé k…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
2
Som tu nová - pomozte50
Ahojte som tu nova prerabame s priatelom dom svojpomocne tak vam budem vdacna za kazdu vasu radu
d_benka
Pred 7 rokmi
4
HST portal výška prechodu
Ahojte akú máte výšku prechodu pri HST portali? Nám to zrejme vyjde asi 10- 15mm od finálnej po…
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
1
2
…
1582
1583
1584
1585
1586
…