Kolaudacia po roku 2020

Ahojte.Chcel by som zacat vybavovat stavebko,ale chcem sa uistit,ze ak to stihnem v roku 2019 a kolaudovat budem dajme tomu v 2021,ci nebudu chciet aby bol dom pasivny.Co viem tak sa kolaudovalo podla toho ako bolo vydane stavebko,ale niekde tu na fore,niekdo tvrdil,ze musel prerabat nieco na elekroinstalacii,lebo sa zmenila norma.Dakujem za odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
Kolaudujes to co mas na stavebku
Odpovedať
@virnik27 Toto aj mna zaujima. Mame vydane stavebne povolenie od septembra pravoplatne. Zmenila sa ale u nas situacia a zahajenie stavebnych prac sme odlozili. Stavebne povolenie je platne 2 roky a ja aj ked nezacnem stavat, mozem jeho platnost predlzovat bez toho aby sme projekt museli prerabat na novu normu?
Odpovedať
Dakujem za odpovede,tak mam este kopec casu.Pozemok uz mame a maximalne nam vyhovuje to este odlozit do roku 2021.Tiez som zvazoval urobit aspon zakladovu dosku,nech si dobre sadne a potom ,ked budu financie zacat stavat.
Odpovedať
Ale az tolko casu zas nemam,na stavebnych uradoch bude asi natresk,kazdy bude chciet stavat po starom,tak najlepsie zacat vybavovat co najskor.
Odpovedať
Profilova fotka
@starec111 presne tak, my sme stavebne povolenie vybavovali polroka.. takže treba radšej skôr vybavovať.. nezdá sa to ale trvá to dlho všetko..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?