O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Trakčná bateréria - Varta alebo Banner?
Dobry deň chystam sa kupiť trakčnu baterku 230Ah a neviem sa rozhodnuť medzi značkou varta alebo b…
duzu
Pred 7 rokmi
8
Rezervovaná kapacita elektriny a ističe
Ahojte , môže byť rezervovaná kapacita 3x32A a ističe v skrini na pozemku budú 3x25A? Ďakujem
duzu
Pred 7 rokmi
15
Čirno hneda žula na schody?
Dobrý deň chcem sa opýtať či má niekto skúsenosti s čiernou hnedou žulou na schodište. Hlavne ma za…
lenieta25
Pred 7 rokmi
1
Čistenie strechy - mach
Ahojte, čistil niekto už škridle od machu? Dá sa to na bungalove wapkou, alebo tá wapka môže akurát…
jankazb
Pred 7 rokmi
5
Umyvacka s ukazujucim zostatkovym casom na podlahu
Dobrý večer. Mate niekto alebo viete aspon poradit konkretny typ umyvacky, ktora premieta na podlah…
kikuleenka
Pred 7 rokmi
5
Bosch HBG632BS1
dobry den, ma niekto skusenost s touto vstavanou trubou? spokojnost nespokojnost? pripadne ake m…
siart
Pred 7 rokmi
7
Umiestnenie len trojskla ako nadsvetlik pre nedostatok miesta
Nad dverami mam priestor cca 35cm, keby som dal pevne okno s ramom tak ram zaberie okolo 15cm. Uvaz…
radoslavc
Pred 7 rokmi
28
Máte skúsenosti so šunkovarom aj od firmy Tescoma?
robite doma sunku? ta z obchodov nam vobec nechuti, zvazujem kupu sunkovaru, poradite?
dusantt
Pred 7 rokmi
1
2
32
sponzor fóra
Rozdelovač na podlahovku
Ahojte, je normálne ak zavriem v rozdelovači na podlahovku ten veľký biely ventil na vetve, že to …
panak
Pred 7 rokmi
10
Staviame v NR
Ahojte. hľadáme stavebnú firmu na stavbu poschodového domu, so serióznym a zodpovedným prístupom…
darinka_doskocova
Pred 7 rokmi
5
Hansgrohe Logis
Má niekto skúsenosti s touto batériou? Uvažujem nad použitím tohto setu, ako je na tom kvalitatívn…
rabbit_ko
Pred 7 rokmi
26
Čím by ste, prosím, kombinovali interiérové dvere v odtieni San Remo?Podlaha + nábytok? Ďakujem
Čím by ste, prosím, kombinovali interiérové dvere v odtieni San Remo?Podlaha + nábytok? Ďakujem
shmoulinka1
Pred 7 rokmi
2
Co fyzicky presne je elektricka pripojka?
Ahojte, co presne je elektricka pripojka? od bodu napojenia na stlpe idem 90M k elektromeru a z ta…
dedo758
Pred 7 rokmi
6
Zateplenie strechy/stropu
Zdravím Vás majstri. Kúpili sme rodinný dom, kde na povale je zateplenie, ale medzi sadrokartónom …
103marek
Pred 7 rokmi
6
Rozpadnuta paropriepustna stresna folia
Trosku som bezradny a mal by som na vas dve otazky. Na novom dome s klasickym krovom, zateplenym m…
starec111
Pred 7 rokmi
1
2
32
Karcher WV2 ALEBO WV5
Prosim poradte,chcela by som kupit cistis na okna Karcher,len neviem ktory... Vela by som nechcela…
kristinagabi
Pred 7 rokmi
2
Archon Dom v Plumériach
Staval niekto tento projekt , robili ste nejake úpravy? Vďaka za pripomienky
eryykah
Pred 7 rokmi
1
Debnenie ZB stlpa 250x250 mm
Potreboval by som poradit ako spravit ZB stlp, 250x250mm, ktory bude podopierat prievlaky v interie…
tiboresko
Pred 7 rokmi
29
Ciesarik.Pozor na zateplovaca -slubovaca
Chcem vás upozorniť na zateplovaca Tomáša Ciesarka z Hlbokeho,pri Bytci.zoberie si od vás zálohu a …
lubos1990
Pred 7 rokmi
1
Stavebné povolenie na kluc
Prosím Vás...nájde sa niekto kto nám výbavi stavebné povolenie rýchle a za rozumnú cenu okres Hloho…
marek_norway
Pred 7 rokmi
5
Je 30kwh denne vela ?
Dobry den...Chcel by som sa spytat ci je podla Vas pri novostavbe a asi 2 tyzdnovom byvani denne sp…
rebecca363
Pred 7 rokmi
17
Zabezpečenie domu
aký zabezpečovací systém radíte do rodinného domu?
rebecca363
Pred 7 rokmi
5
Vhodná skladba terasy ?
Dobrý deň. Chcel by som Vás poprosiť o radu. Riešime skladbu zastrešenej terasy nad obývacím priest…
housse
Pred 7 rokmi
4
Výsadba ríbezlí teraz? a otázka ohľadom zúrodnenia pôdy
Pekný deň, prosím o radu. Keďže som bola po úraze a nemohla som skôr, až teraz som si prekopala záh…
justina
Pred 7 rokmi
14
Rectolight vs keramicky strop, pripadne strop Premac
Ak mate niekto skusenosti bola by som rada za kazdu. Vrchne podlaze bude obyvane. Co z tohto je naj…
chrobak7
Pred 7 rokmi
14
Stačí asfaltový pás iba položiť bez lepenia?
zdravim jeden asf. pas uz mam nalepenz s mriezkou ale to sa lepilo davno hned pri stavaní murov. …
wolodymyr
Pred 7 rokmi
16
OSB na podsalovanie a aj na strechu?
Zdravim, ked podsalujem ZB deku na poschodi 22mm OSB doskami a stojkami, viem tie iste OSB dosky po…
lubomird
Pred 7 rokmi
15
Vinkulácia - problém
Dobrý deň všetkým, riešime momentálne nekonečné problémy s vinkuláciou poistenia k stavbe domu. Min…
adhuska15
Pred 7 rokmi
12
Seriozna firma vysušenie vlhkých múrov (in
Dobry den Potrebovala by som pomoct pri vybere firmy, ktora vysusuje vlhke mury v dome - (ci uz o…
knedlik82
Pred 7 rokmi
3
Ake budu mesacne naklady - A1
Ahojte. Prosim Vas, kolko ma budu stat mesacne naklady na prevadzku /vykurovanie/ domu A1 s primarn…
represent1985troska
Pred 7 rokmi
3
1
2
…
1583
1584
1585
1586
1587
…