O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Odstranenie eternitovej strechy Malacky
Zdravim prosim vas ak je tu niekto z Malaciek a nechaval si odstranovat azbestovu skridlu zo strech…
piskotka2018
Pred 7 rokmi
3
Ma zmysel davat na zaklady styrodur?
Ahojte, mame stary cca 60rocny dom ktory preravame, nevlhne, je podrezany. Momentalne mame z jednej…
misiak33
Pred 7 rokmi
1
2
52
Kalná voda vo vŕtanej studni
Pred 2 týždňami sme si dali navŕtat studňu hĺbka je 12m priemer 160mm (podložie je íl) , 9m vodný s…
martt
Pred 7 rokmi
17
Motazna jama v garazi
Dobry den mam rodinny dom a suterene garaz s montaznou jamou v ktorej mam stale 15 cm vodu. Ako s…
lubobalascak
Pred 7 rokmi
5
Pokladka dlazby v novostavbe
Hladame sikovnych majstrov na dlazbu do bungalovu.Jedna sa o gresovu dlazbu keramika 60x60cm 70m2…
katka6161
Pred 7 rokmi
2
Ziadost o zlucenie stavebneho a uzemneho konani
Aku ziadost mam poslat na stavebny urad o zlucenie uzemneho a stavebneho konania,alebo ako ju napis…
janetbla
Pred 7 rokmi
4
Bungalov Sofia od firmy Mipav
Caute ,nájde sa tu niekto kto má Sofiu od Mipavu ? Chcel by som sa opýtať pár otázok :-)
matejzatko
Pred 7 rokmi
1
Stavba domu,pozemok,financie
Ahojte,potrebovala by som radu ohladom stavby domceku-bungalov......Priatel vzal uver na pozemok a …
michaela_g848
Pred 7 rokmi
18
sponzor fóra
Bod pripojenia a vecne bremeno
Ahojte. Distribúcia nám určila bod pripojenia na cudzom pozemku. Je to v podstate najbližší stĺp. …
lukino55555
Pred 7 rokmi
7
Cena elektriky A vody
Ahojte. .chcela by som sa opýtať koľko vás stála elektrika a voda V 4izbovom bungalove? Material +p…
lukino55555
Pred 7 rokmi
2
Projekt - prestavba stareho domu
Ahojte, chcela by som názor na náš návrh prerábky starého domu. Máme starý dom - kocku (2 velke izb…
babi32
Pred 7 rokmi
3
Stavebna firma uver
Ahojte, niekde som čítala, že existuju stavebne firmy ktore vam stavaju dom a im platite uver? teda…
anqa5
Pred 7 rokmi
1
Bioklimaticka pergola s posuvnymi lamelami
ahojte, mate niekto skusenosti s bioklimatickou pergolou? ak ano, ktora firma ma rozumne ceny?
tzar
Pred 7 rokmi
10
Skuseny projektant
Prosim poradit skuseneho projektanta rodinnych domov, ktory vie aj poradit. okolie Pk, Ba, Tt. Daku…
babi32
Pred 7 rokmi
2
Kuchyňa bez horných skriniek - umiestnenie digestoru
Ahojte, má niekto kuchyňu bez horných skriniek? Mám predstavu kuchyne, len si neviem predstaviť ako…
madein1974
Pred 7 rokmi
3
NAPINANY STROP vs SDK
Ahojte.Z odstupom casu co je na nasom trhu mozno stupol poces spokojnych/nespokojnych majitelov nap…
jblaze
Pred 7 rokmi
19
Vibrovanie zamkovej dlazby
Ukladal som zamkovu dlazbu a chcem ju este uzabovat , akurat podlozie som zaboval s 200kg a 160kg o…
gashtaan
Pred 7 rokmi
16
Date noppovu foliu alebo nie?
Zdravim vas, tak radte dame ci nedame noppovu foliu? Mur je zatepleny cca. 3 cm styrodurom, prekleb…
andrejsto
Pred 7 rokmi
1
2
39
...ako sa postupuje pri vymene prekladu za dlhší?
...zdravim majstri,len otazočka!Ako sa postupuje ,ked chcem vymenit preklady co su uz osadene(...a …
dudusky
Pred 7 rokmi
3
Ako nastaviť elektrické podlahové kúrenie v drevodome
Kúpili sme dvojročný drevodom a keďže sme dosiaľ bývali v byte s ústredným kúrením, tak nemáme skús…
ertezet
Pred 7 rokmi
16
Nízkoenergetické domy na 1-tku - skúsenosti s firmou
máte skúsenosti s firmou Nízkoenergetické domy na 1-tku? Firma sídli v Michalovciach , na ul. Močar…
vikingvk
Pred 7 rokmi
2
Oplechovanie komina
Ďalšia epizoda dufam že už posledna. Čo poviete na toto oplechovanie?
007tomams
Pred 7 rokmi
19
Väzník versus klasika (drevený strop versus monolit)
Ahojte potrebovali by sme poradiť ohľadom výberu typu krovu aj stropu, ale z pohľadu celkovej fina…
radok
Pred 7 rokmi
20
Kotvenie zábradlia
Dobrý deň, potrebujem poradiť ohľadom kotvenia zábradlia balkónu. Ide o rodinný dom, balkón nie je…
slavo6280
Pred 7 rokmi
5
Doba a štádium "tvrdnutia" betónu C25/30 v počasí max 18°C min 5°C
Ahojte poraďáci. Chcel by som poradiť, ako čo najsprávnejšie určiť štádium tvdnutia betónu. Betóno…
worker_falcon
Pred 7 rokmi
7
Aký obklad do kúpeľne
Chceme oblozit kupelnu rozmeru 2,70x2,90 m a paci sa mi,ked su urcite casti kupelne akoby zvyraznen…
zuzkasmo
Pred 7 rokmi
5
Projekt, áno, alebo nie?
Ahojte, chystáme sa s manželom stavať, veľmi sa nám zapáčil tento projekt. Myslíte si, že by to moh…
13kovi13
Pred 7 rokmi
1
2
33
Treba k stavebnému povoleniu aj vyjadrenie z SSP?
Chcem sa opytat, ci k stavebnemu povoleniu potrebujeme aj nejake vyjadrenie z SPP, ak nebudeme mat …
kamilka22381
Pred 7 rokmi
15
Kolaudácia zateplenia existujúceho rd
Ahojte máte niekto skúsenosti s kolaudáciou zateplenia existujúceho rd?Máme dobrého suseda, tak sme…
hrmawica
Pred 7 rokmi
14
Podlahové kúrenie elektrické alebo tepelné
Dobrý deň, idem si po radu nakoľko sa tomu vôbec nerozumieme. Nemáme plyn a ani možnosť napojenia, …
rkorba
Pred 7 rokmi
5
1
2
…
1585
1586
1587
1588
1589
…