O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Žiadosť o pripojenie SPP plyn
Kolko casu trva vybavit ziadost o pripojenie pre rodinný dom ? Da sa to neako pourgovat ?
chrobak7
Pred 7 rokmi
4
Ake su fajn omietky na dome???
Prosim poradte ake su dobre omietky na dome. Mate skusenost so sadrovymi. Existuju aj ine omiety?
roman_x
Pred 7 rokmi
13
Čím nalepiť polystyrén na asfaltový pás na starej plochej streche?
Chceli by sme zatepliť jednu plochú strechu starej menšej stavby. V súčasnosti je na nej IPA - nata…
maja05ema
Pred 7 rokmi
5
Zulova pracovna doska
Ahojte, mate niekto zulove pracovne dosky? ako ste spokojny? cital som dakde, ze ich treba niecim …
originalx
Pred 7 rokmi
22
Elektrické kúrenie - 20-ročný dom
Chystáme sa kúpiť starší - cca 20-ročný dom. Je v dobrom stave, z kvalitných materiálov- vraj :-) (…
cache
Pred 7 rokmi
10
Kremicity piesok na skarovanie betonovej vonkajsej dlazby
Ahojte, kde v Kosiciach alebo v okoli kupim kremicity piesok na skarovanie betonovej dlazby?
catscan
Pred 7 rokmi
1
2
56
Projekt domu - Bungalov eko 120
stavia alebo uz ma niekto postavený bungalov eko 120?
dorali
Pred 7 rokmi
2
Kovanie na dvere, GU secury automatic vs KFV AS 2750
Ahojte viete mi poradiť, ktoré kovanie na dvere je lepšie. GU secury automatic alebo KFV AS 2…
evatothova
Pred 7 rokmi
1
sponzor fóra
Spevnenie železobetónoveho stropu
Chcel by som Vás poprosiť o radu ako sa dá spevniť železobetónovy strop. Pustil som sa do rekonštru…
kingstone
Pred 7 rokmi
6
Predaj bytu s hypotekou s 5 rocnou fixaciou
Dobry den, prosim vas, pred 3 rokmi sme kupili byt cez hypotekarny uver (cca 40 000eur) s fixaciou …
draik
Pred 7 rokmi
15
Firma na krov - ja som Okres Zvolen
Ahoj mám už od mája dohodnutého majstra na strechu, ktorý ju mal robiť cca 3 týždne dozadu...poveda…
predatorzv
Pred 7 rokmi
2
ŽB strop a káble
Ahojte, ideme betónovať žb. strop na bungalove. Je dobre si nachystať káble na svetlo a zaliať ich …
chrobak7
Pred 7 rokmi
10
Pozemok - orná poda - výstavba domu
Ahojte :) že dostala od otca pozemok - 2600 m2 (čakáme už len na list vlastníctva). Chceli by sme …
akvi
Pred 7 rokmi
10
Mysi v novostavbe
To mi vysvetlite, ako sa moze dostat mys do podkrovia komplet hotoveho noveho domu. Teraz par dni m…
betka2506
Pred 7 rokmi
9
Defro K1 pl4 pokazena riadiaca jednotka
Ahojte, poraďte mi kto vie na SR opraviť riadiacu jednotku defro k1 pl4 najlepšie z Oravy. Je to do…
danusa63
Pred 7 rokmi
1
Čo všetko môžem urobiť v jednom kroku? (Kataster)
Ahojte, chcel by som sa narýchlo opýtať, aj keď mi to potvrdilo viacej ľudí vrátane geodeta, chc…
ruren
Pred 7 rokmi
3
Robí sa ešte elektrina s odbočnými krabicami?
chcela by som sa spytat, ci sa este takto po starom robi elektrina alebo akym stylom dnes? bo nieke…
ondro81
Pred 7 rokmi
17
Odvoz dreveneho odpadu po demolacii skrin - Bratislava
Ahojte, pri rekonstrukcii som vyniesol a rozbil na mensie kusy kvoli odvozu zopar starych dreven…
kralkingofpop
Pred 7 rokmi
8
Romotop Lugo 03
Ahojte potrebujem rýchlu radu. Mám možnosť kúpiť kachle Romotop Lugo 03 za 190€ nemá niekto skúseno…
matko291
Pred 7 rokmi
1
Napojenie murivo-sdk
Caute ako ste napojili sdk na obv. murivo? Cd profil sa mi tam uz nezmesti a ajtak by som ho nemal …
maros173
Pred 7 rokmi
5
Cena za pokládku dlažby
Kolko vas vyšla pokladka dlazby ? Mate nejake odporúčania okolie TT . Mam formát 30x30 v kombinacii…
tominohorvath
Pred 7 rokmi
1
2
41
Zhodnotenie okien Salamander
Zdravim Vas tu na poradni. Dostal som zaujimavu cenovu ponuku na okna. Celkom solidna firma - ww…
blackomt
Pred 7 rokmi
1
2
55
Vhodné miesto na výstavbu domu... okolie PP
V okolí Popradu sú pozemky predražené, pre nenažranosť developerov, máte nejaký tip, kde v okolí Po…
milos35
Pred 7 rokmi
4
Ako odstranit farbu (vonkajsiu omietku) z kamena
Caute strechaci. Dokoncili mi fasadu a na niektorych miestach farba zasla na kamen. Chcem to od…
smolkosk
Pred 7 rokmi
7
Termostat heatflow
Zdravim Vás ako máte nastavený termostat pri infravykurovani od Heatflow? Sú tam rôzne možnosti a z…
jblaze
Pred 7 rokmi
21
Hladame sikovnu partiu na zateplenie domu
ahojky poradte mi sikovneho a lacneho majstra na zateplenie a fasadu domu, nam mal o tyzden zacat z…
tominohorvath
Pred 7 rokmi
3
Podlahove kúrenie zo spiatočky radiatora
Pri prerábke kúpeľne chceme potiahnuť zo spiatočky rebríkoveho radiatora podlahové kúrenie.Kúrime p…
serzo33
Pred 7 rokmi
9
Pri ohreve vody aj vykuruje
Dobry den, nie je mi velmi jasne preco kotol kuri aj vodu do radiatorov ak spusti kotol ohrev vody …
servismadmont
Pred 7 rokmi
1
2
52
Solarne regulatory do serie?
Dobrý deň rozhodol som sa že doma si urobim ostrovovy fotovoltaicky system ale rozhodujem sa medzi…
poliacik321
Pred 7 rokmi
5
Špárovačka k bielym obkladačkám
Mám bielu lesklú kuchyňu a idem dávať do nej biele lesklé obkladačky. Ja som chcela bielu špárovačk…
katushka2112
Pred 7 rokmi
1
2
36
1
2
…
1584
1585
1586
1587