O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Trhliny v omietke pod oknami - môžeme to reklamovať?
Pod oknami som spozoroval trhliny v nových strojových cementovych omietkach.Idú s rohov okien až k …
ninaclaudius
Pred 6 rokmi
20
Vrchna voda pri DTckach
Na pozemku mam ilovitu podu, do ktorej nevsakuje voda. Zakladova doska uz je mesiac postavena, ale …
verky5
Pred 6 rokmi
4
Recenzia na Stavebnu firmu na hrubu stavbu Stupava
Dobry den, Hladam stavebnu firmu na hrubu stavbu. Stavat ideme v meste Stupava. Prosim ak mate s …
matelist
Pred 6 rokmi
1
Kvalitná firma na montáž plotu na kľúč Bratislava
Prosím navrhnite kvalitnú firmu pre montáž plota - murovaný, 2m vysoký nepriehľadný plot. Uvažujeme…
staviame_dom
Pred 6 rokmi
9
Smer otvárania interiérových dverí - dnu, von
Chcela by som sa opýtať, či sú nejaké predpisy, akým smerom sa majú otvárať interiérové dvere najma…
romanesdesign
Pred 6 rokmi
15
Vyregulovanie podlahového vykurovania
Ahojte. Rád by som Vás poprosil o radu. Snažím sa prvú zimu vyregulovať kúrenie a nie je mi úplne j…
rvs
Pred 6 rokmi
1
2
33
Kombinacia antracitovych okien a bielej kuchyne(pracovne plochy drevo)
Mate niekto takuto kombinaciu? Mozte sa podelit o obrazky ? Hladam inspiracie. Dakujem moc
miri22
Pred 6 rokmi
1
Cerpadlo Grunfos UPM3Auto L skusenosti s nastavenim
Ahojte,potreboval by som radu ohladne nastavenia daneho cerpadla,hlavne vyznat sa v tom ako realne …
roboza
Pred 6 rokmi
2
sponzor fóra
Napojenie geberitu na privod vody
Pozdravujem, idem prerabat stare WC. Momentalne je tam kombi a pripojka je riesena nasledovne : pot…
formaggi
Pred 6 rokmi
9
Odporovy drôt v odkvapovej rúre
Ahojte, máte niekto odporovy drôt v odkvapovych rurach? Spokojnosť? Vďaka
cernusik
Pred 6 rokmi
10
Stavba "chatky" na kolesách
Ahojte, chcem sa opýtať či niekto skúšal postaviť niečo takéto a ak áno ako je to s našou legislatí…
marcoy83
Pred 6 rokmi
11
Zapojenie zásuvky Legrand Valena 770080
Zdravím U známych kedysi dávno na konci telefónneho vedenia umiestnili chlapci z telekomunikácií n…
dedo758
Pred 6 rokmi
12
Názor na kuchyňu
Ahojte, Čo hovoríte na rozloženie tejto kuchyne? Plusy/mínusy? Naľavo od trúby a mikrovlky je …
fugas20
Pred 6 rokmi
1
2
33
Styrodur a ine xps
Ahojte chceli by sme stavat podlazny dom a dve steny z 1np budu prihrnute zeminou. Tieto steny budu…
jan45
Pred 6 rokmi
8
Majstri na stavbu komína - okres Nové Zámky
Zdravím, vie mi dakto prosím odporučiť majstrov na stavbu komína. Okres Nové Zámky. Komín TUMA 8m. …
matko291
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
72
Kvalitne detske postele - skusenosti
Ahojte, potrebujem kupit pre dve 6 rocne deti detske postele. Paci sa mi tato - bez predneho madla.…
petra7825
Pred 6 rokmi
13
Ktorý variant detskej izby by ste odporucili...
Resp.co by ste zmenili v tychto izbach pre chlapca (3) a dievca (6)?
megdesign
Pred 6 rokmi
28
Drevena podlaha - potlacena s napismi, znakmi?
ahojte, paci sa nam taka potlacena podlaha, ale hladame dubovu, viacvrstvovu, nasla som len Parador…
madein1974
Pred 6 rokmi
3
Prerabka stareho byt - moze to takto byt?
Zdravim, ideme prerabat byt a chceli by sme presunut kupelnu a kuchynu na opacnu stranu. Je to vobe…
michal472
Pred 6 rokmi
18
Daikin Altherma a externy zasobnik TUV
Chcem sa vas spytat, ci ma niekto Althermu s externym zasobnikom od ineho vyrobcu nez Daikin a ci t…
luccyna
Pred 6 rokmi
13
Belvončík - Freshbuilding s.r.o. - zobral zálohu, nedodal práce, zálohu nevrátil
Dobrý deň, chcem Vás upozorniť na pána menom Ivan Belvončík (pochádza z Oravy). Vystupuje pod fi…
jano_bratislava
Pred 6 rokmi
3
Prestavba - na koho sa obrátiť ohľadom vzdialenosti
Dobrý deň. Mám starý dom ktorý by som chcela zvaliť a postaviť nový. Pozemok má šírku 10m.Podla no…
marek_p
Pred 6 rokmi
6
Trvaly pobyt v Taliansku a štatne poznávacie znacky
Ahojte, takze túto diskusiu som napisal na koli tomu, lebo som na Googli vygooglil jeden obdobny cl…
robodracica
Pred 6 rokmi
1
2
37
El. odporové káble od Devi Košice - okolie
Chcem sa opýtať je tu niekto z Košíc alebo okolie Košíc kto si montoval el. odporové káble značky D…
mirkomirtez
Pred 6 rokmi
1
Podlahové kúrenie slabo kúri
Ahojte, máme byt ca 90m2, jedno podlažie, bývame tu druhý rok. Minulú zimu nám podlahovka kúrila p…
dedo758
Pred 6 rokmi
1
2
58
Voda strajkuje
Ahojte. Mam doma v šachte v mieste kde je vrtana studna vodarku. Vo vrte v hĺbke 12m je ponorka …
truly
Pred 6 rokmi
1
2
32
Hlavný istič 3x 32A
prečo zahorieva silový kontakt na hl. ističi? po 2 rokoch znova no iná fáza, žeby stále nekvalitné …
duzu
Pred 6 rokmi
17
Vybavoval si niekto dotácie na podnikanie?
Prosím vás je tu niekto kto si vybavoval dotácie na podporu podnikania???Alebo chce vybavovať??
patrika98
Pred 6 rokmi
12
Sedacia supravs
Dobry den viete mi poradit mame bezovu sedaciu supravu , dalo by sa ju dat do zltej farby nejako na…
topvideo
Pred 6 rokmi
6
Opel - oplatí sa?
Má niekto skúsenosť s Insigniou alebo Astra sedan? Myslím novšie autá od roku 2012. Prečo Insignia …
patrika98
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
3
4
111
1
2
…