Daikin Altherma a externy zasobnik TUV

Chcem sa vas spytat, ci ma niekto Althermu s externym zasobnikom od ineho vyrobcu nez Daikin a ci to funguje dobre? Nakolko kazda montazna firma mi zatial robila ponuky so vstavanym zasobnikom, ale toto mi nevyhovuje. Firmy tvrdia, ze s inym zasobnikom to dobre nefunguje, ze su s tym problemy, avsak nikto nepovedal ake.
Odpovedať
@xkodiakx preco by mal byt problem uplne jedno aky je zasobnik princip je rovnaky. Zaklad je dodrzat odovzdavaciu plochu teda mat ju mozete len vacsiu , nesmie byt mensia to je cele.
Odpovedať
hej, ja mam rovnaky nazor, len vsetci predajci s tym maju problem, ze to dobre elektronicky nespolupracuje ci co...preto sa pytam na ludi, co by to mohli mat
Odpovedať
Kazda liska svoj chvost chvali.
Odpovedať
@xkodiakx elektronicky nespolupracuje :))) Co ? To jedno 10k ohmove cidlo na snimanie teploty v nadrzi ktore predlzime o 5 metrov. Posli ich do prdele.
Odpovedať
@gkrivanek @rkorba takze dnes som komunikoval s jednym panom z jednej firmy pracujucej len s daikinom a ten mi tvrdil, ze to nebudu robit s inou ako s ich nadrzou, lebo by tym sposobili problemy sebe a aj mne...takze neviem co za problem tam moze byt.
Odpovedať
@xkodiakx vyrabaci problemov, z pohodlnosti ti nedaju co chces ty ako investor ale to co maju odskusane a nebudu davat snad nieco co nemaju v ponuke ]-( Posli ich do prdele :-D
Odpovedať
@xkodiakx daj iny typ čerpadla a pošli ho do hája. Nerozumiem prečo to bude robiť problémy, ked sa bežne zamienaju zásobníky. Pri kotloch je to normálne, namontovali sme ich uz veľa, dokonca baxi ma v zostave zásobník drazice. :-)
Odpovedať
ja si myslim, ze problem je v tom, ze Daikiny vacsinou montuju chladiari / klimatizeri a nie kurenari
Odpovedať
@xkodiakx ano, ale napr viessmann, die dietrich sme namontovali niekoľko :-)
Odpovedať
@virnik27 zásobník si si namontoval a zapojil sám či Ti to robila firma pri montáži TČ ? Inak super voľba Mitsub. ecodan. Aké Ti vychádza zatiaľ COP ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?