O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Stavia niekto bungalov Little queen?
Ahojte, stavia niekto bungalov podla projektu Little queen alebo nieco podobne? Velmi sa nam ten pr…
nonynko
Pred 6 rokmi
6
Firma Jozef Farkas ml. Dunajská Streda - máte niekto skúsenosti?
Ahojte, chceme robiť zateplenie RD a ozvala sa nám firma Jozef Farkas ml. z Dunajskej Stredy. Máte …
soroda
Pred 6 rokmi
1
Kde kupit garnize v BA
Ahojte, potrebovala by som zohnat garnize na 2 typy okien (foto v prilohe). Mohli by ste, prosim…
meleagris
Pred 6 rokmi
6
Infračervený teplomer z Lidla - skúsenosti
Vitajte, nechodim casto do Lidla, no dnes som tam bol a pozeral co tam maju za novinky. Nasiel som …
ertezet
Pred 6 rokmi
5
Pochôdzna povala a praskanie stropnej omietky ?
Ahojte strecháči . Chceli by sme mať v našom bungalove pochôdznu povalu ktorá bude z 2,5cm dosiek …
peteer_h
Pred 6 rokmi
4
Fasada bez zateplenia | VT - PO - KE
Ahojte, viete mi poradit firmu, ktora robi fasady na tehlu? Niekoho z VT,PO alebo KE. Dom je bez…
thirty2
Pred 6 rokmi
1
Teplá úžitková voda (TÚV) v energeticky pasívnom dome
Pozdravujem, stojím pred neľahkou otázkou akým spôsobom riešiť ohrev TÚV v energeticky pasívnom …
epdv18
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
70
Vstup do susedovho domu z mojho pozemku
Zdravim, viem ze je tu mnozstvo diskusii ohladom okien nasmerovanych do pozemku, ale toto je speci…
chrobak7
Pred 6 rokmi
14
sponzor fóra
Dotácia na zateplenie domu (novostavby)
Aktualne je v MPK navrh zakona, podla ktorého by stat mal poskytoval dotacie na zeteplenie rodinnéh…
kreola
Pred 6 rokmi
9
Velke abstraktne obrazy
Ahojte vie mi niekto poradit dobry obchod alebo eshop na kvalitne velkoformatove obrazy ? Pripadne …
stanii75
Pred 6 rokmi
9
Komoda pod tv
Dobry den, mam na Vas otazku ci niekto mal alebo moze byt pouzita komoda na telku namiesto rtv stol…
stanii75
Pred 6 rokmi
8
Skladba podlahy vo výške 15cm
Caute, aku skladbu podlahy by ste mi odporucili, ked mam na to len 15cm (komplet aj s plavajucou …
kejsix
Pred 6 rokmi
2
Prístupová cesta k RD
Ahojte mám menší problém a potrebujem poradiť. Máme vo vlastníctve pozemok - prístup k RD. Na stave…
shadow39
Pred 6 rokmi
24
Tepelne cerpadlo-plyn
Ahojte ..viete poradit ci je lepsie tepelne cerpadlo(elektrika)alebo tahanie plynu do domu? Rozhodu…
evoprost
Pred 6 rokmi
27
Hľadám - 3D vizualizácia kúpeľne
Ahojte, hľadám niekoho kto vie robiť 3D vizualizácie kúpeľní. Ide mi predovšetkým o človeka, …
zuzkamargit
Pred 6 rokmi
3
Príspevok na ekodomy od mája 2019
Vie niekto viac informácií k tejto novele? https://ekonomika.sme.sk/c/22024533/vlada-schvalila-p…
wolodymyr
Pred 6 rokmi
4
Prechodka na komin Heluz Izostat Duo 200
Ahojte, viete mi poradit kde kupit prechodku presne na tento typ? Kupil som prechodku 200 na 200 a…
reward
Pred 6 rokmi
3
Ako vymazať zbúranú stavbu z katastrálnej mapy?
Chcem sa spytat, ci ma niekto skusenost...Zrutili sme stare humno pri dome, ale stale je zakreslene…
marecekjun
Pred 6 rokmi
8
Vykurovanie garáže prestavanej na obytnú plochu
Hladam riesenia vykurovania garaze, ktorú chceme prestavat na obytnu plochu. V dome mame podlahove …
lagatta
Pred 6 rokmi
28
Sifón s dvojitým odtokom a excentrickym ovládaním
Dobrý deň. Chcem sa opýtať, či na grantové drezy pasuje aj sifón s excentrickym ovládaním od inéh…
titanius
Pred 6 rokmi
3
Biela matná kuchyňa - hladký alebo štruktúrovaný povrch?
Ahojte, mohli by ste mi prosim poradit? Prave riesim kuchynu a chcem si dat biele matne dvierka, al…
smajchel
Pred 6 rokmi
26
Laminatova podlaha DUB NEGRIL, Krono
Zdravim, mate ju prosim niekto v dome? Nejako sa nevieme rozhodnut, ci ano do toho nasho :-) ak ju…
miriatinko
Pred 6 rokmi
1
Kuchyňa na mieru z decodomu
Ahojte Dneska sme si boli dať urobiť kuchyňu ma mieru.. Cena je po 35 percentnej zlave. Bez zľav…
endusko
Pred 6 rokmi
27
Účelová komunikácia - zhotoviteľ musí by firma?
Ahojte, Chcem sa opýtať či niekto nemáte skúsenosť s obdobnom situáciou. Vlastním postavený dom …
shadow39
Pred 6 rokmi
1
Stolar z Popradu a okolia
Zdravim Vas strechaci. Viete mi poradit popripade posunut kontakt na sikovneho a spolahliveho stola…
anka2016
Pred 6 rokmi
1
Sadrokartón Marek Grobár BJ
ahojte....robil niekomu z vás sadrokartón Marek Grobár? Aké sú vaše skúsenosti?
mimka11690
Pred 6 rokmi
8
Aká je asi cena za montáž kúrenia na tuhé palivo do domu?
Ahojte, planujeme kupit dom v ktorom ale niesu radiatory ani nieje vyriesene ziadne kurenie (okrem …
zetor2030
Pred 6 rokmi
11
Aky tlmic hluku rekuperacie
zdravim. mam rekuperacku venus 185m3. trocha by som. chcel znizit hlucnost hlavne v spiacich miestn…
jano88
Pred 6 rokmi
1
225m2 Holodom na kluc za 95tis eur. ANO alebo NIE?
Planujeme stavbu bungalovu, zastavana plocha 225m2, z toho garaz 30m2 a terasa 30m2. Dostali sme ce…
rkorba
Pred 6 rokmi
17
Podlaha v drevodome - ako polozit podlahovy polystyren k vnutorne izolovanym stenam
Ahojte, staviam drevodom zrubovej konstrukcie, obvodove steny hrubky 10cm a zateplenie zvnutra 2x10…
shomu
Pred 6 rokmi
3
1
2
…
1541
1542
1543
1544
1545
…