Stavia niekto bungalov Little queen?

Ahojte, stavia niekto bungalov podla projektu Little queen alebo nieco podobne? Velmi sa nam ten projekt pozdava, az na nejake detaily. Co mi ale najviac vadi, je umiestnenie obyvacky, pripada mi to take "za rohom", oddelene od zvysku dennej casti a tiez prechod do obyvacky pomedzi kuchynu a jedalen. Preto by som rada videla nejake real fotky pripadne mozne zmeny. Dakujem vsetkym
Odpovedať
Profilova fotka
ako internát to je pekné, veľkorysé. Síce návštevy aj pri 5OO m2 zastavanej plochy idú do obývačky cez kuchyňu, a do WC z jedálne, ale určiť 40 m2 na hygienické zariadenia je vysoký štandard. Pri zastavanosti 30% potrebujete pozemok min .2000 m2, to už môžete asi aj pozvať architekta na kávu aby Vám vysvetlil niektoré princípy navrhovania stavieb.
Odpovedať
Profilova fotka
Projekt veľký, to je ok len to rozmiestenie izieb mi príde také moc nasekané na sebe, neviem, fakt to pripomína skôr nejaké ubytovacie zariadenie :(
Odpovedať
@jan45 dakujem, na nazor som sa nepytala. @zdenka606 my pri tych miestnostiach na pravej strane planujeme zmeny, to uz mame ujasnene, nalavo su len dve decke vedla seba a na konci spalna, to mi zas az take vela nepripada. Tento obrazok sluzi pre nas ako inspiracia. Len si neviem poradit s tou dennou castou, preto hladam niekoho, kto to realizuje alebo nieco obdobne.
Odpovedať
Ja by som vymenila obyvacku s kuchynou a jedalnou a vznikne aj moznost prip.oddelenia kuchyne napr. velkymi presklennymi dverami alebo nechat cely otvoreny priestor.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
My mame Queen 0 od ARD, napiste ked tak...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?