O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Umyvacka riadu 45 cm
Ahojte, viete odporucit umyvacku riadu s ktorou ste spokojni? Dobry pomer cena / kvalita. p.s:…
jarko1930
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
72
Aké vchodové dvere vybrať?
Dobrý deň, potrebovala by som poradiť. Aké vchodové dvere máme dať do rodinného domu - novostavby? …
negue
Pred 6 rokmi
4
Stavanie plota bez dohody, no zasahuje mi do pozemku
Dobrý deň, chcel som sa opýtať, ako riešiť to, keď sused si postavil na svojom pozemku betónový plo…
cumlicek2
Pred 6 rokmi
26
Rozvody elektriny v garáži
Ahojte pred týždňom som dokončil hrubú stavbu garáže, jedná sa o prístavbu k RD a momentálne b…
danculd
Pred 6 rokmi
2
Aké sú to stromy?
Ahojte, darom som dostal tieto 3 stromčeky, chcel by som ich do konca septembra presadiť do zeme a…
dododk
Pred 6 rokmi
13
Trávnik (prevažne) z vertikutačnej zmesi? ANO/NIE
Zdravím, chcem sa spýtať, či by ste riešili celkom dosť poškodený trávnik iba vertikutačnou zmesou.…
zita19
Pred 6 rokmi
3
Klasický, "retro" plot.
Ahojte, máme okolo domu už polorozpadnutý starý plot, ale rád by som zachoval ducha tej stavby, tak…
ifik5
Pred 6 rokmi
18
Prosím vás aké máte skúsenosti z bielou sklokeramickou doskou, co sa tyka čistenia?
Bojím sa že mi tam budú ostavat flaky a kruhy
fulmia
Pred 6 rokmi
16
sponzor fóra
Prístavba poschodia
Chcem sa spýtať či by ste mi vedeli povedať približnú cenu pristavby. Chceme si zobrať babkin dom k…
roman_x
Pred 6 rokmi
4
Co je toto za rastlinu?
Ahojte,vie mi niekto poradit ako sa vola tato rastlina?dostala som ju a neviem ako sa vola. Dakujem
katkasav
Pred 6 rokmi
9
Strop Ytong Ekonom
Má niekto skúsenosti so stropom YTONG EKONOM? http://www.ytong.sk/sk/content/strop-ytong-ekonom.ph…
kikass
Pred 6 rokmi
1
2
55
Hliníková stresná krytina versus krupobitie
Dobry den, prosím o názor vlastníkov rd s hliníkovou stresnou krytinou napríklad Prefa: vydrzí kry…
ruren
Pred 6 rokmi
7
Ake krokvy na plochu strechu
Zdravim, statik mi navrhol na plochu strechu hranoly v rozmere 8x24 cm v rozostupe kazdych 62,5 cm …
marco1018
Pred 6 rokmi
20
Aké kúrenie odporúčate?
Idem si po radu sem ku vám, lebo už som z toho zmätený... Vysvetlím situáciu, kúpili sme cca 10 ro…
duzu
Pred 6 rokmi
1
2
49
Juhas a Talbud
Dobry den, kto ma skusenosti s polskymi firmami Juhas a Talbud? chceme si postavit chatu a rozhod…
tibson999
Pred 6 rokmi
1
Akú podlahu do podkrovia?
Aku dať podlahu do podkrovia, keď pod tým sú len drevené trámy? Nie betónová deka. Ďakujem.
pistikus
Pred 6 rokmi
18
Actin L - tekuty lak namiesto obkladu?
Ahojte, pouzili ste niekto v kupelni lak Actin L? Planujem kupelnu obkladat do vysky 1,2m, zvysok …
qeszi_sk
Pred 6 rokmi
3
Tatransky profil morenie
Chcel by som urobit zaklop do garaze na krokvy. Tzn bol by priznany drevenny strop. Zatial mam obje…
adidasko1
Pred 6 rokmi
7
Fasada weber mate niekto tuto farbu ?
Ahojte riesime fasadne odtiene viem ze je mala pravdepodobnost ale mate niekto fasadu od znacky web…
marcelkaemmka
Pred 6 rokmi
1
Vedel by niekto čo sa tam stavia?
Dobrý deň, včera som tu otvorila tému o tom že nám stojí voda na pozemku. Kupujrme dom v radovej vý…
viktoriad
Pred 6 rokmi
20
Stlpy z dt-ciek - aky roxor, ako ukotvit
zdravim, na mur z DT idem stavat stlpiky 1m vysoke, 25x24 cm , ktore budu drzat branicku + plotov…
arcticcode
Pred 6 rokmi
5
Koľko stojí samonosná posuvná brána?
Prosím napíšte mi cenu na koľko vás takáto brána vyšla, aspoň približne chcem vedieť v akom rozmedz…
bimboo123
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
81
Liapor alebo?
Ahojte prerabame doma vrchnú izbu v dome a riešim dilemu s podlahou ktorá je drevená na nej vrstva …
jakubhladik
Pred 6 rokmi
3
Podlaha marazzi Treverkway
Ahojte ...Chcem sa poradiť ako je čo najjednoduchšie pokladať podlahu marazzi Treverkway / čo najme…
vewik
Pred 6 rokmi
1
Infra podlahové vykurovanie od Zdravé kúrenie - skúsenosti
Ak ste niekto niečo počuli alebo máte skúsenosti s firmou Zdravé kúrenie , prosím napíšte. Budem vď…
martinooo
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
5
6
151
Domurovanie starého komínu
Z dôvodu zlého Tech. stavu som musel zhodiť komín a potrebujem ho vytiahnuť odznova? Aký postup je …
wegar
Pred 6 rokmi
11
Omietky decopiere
Majstri... sme sikovny a vieme toho dost,, ale neviem sa dopatrat k tomu ako by som sam spravil om…
mraaazik
Pred 6 rokmi
7
Prístupová obecna cesta
Vlastním pozemok, na ktorý sa dá dostať jedine po obecnej ceste. Tá je však neupravena, zarastena k…
jan45
Pred 6 rokmi
5
Stresna fokia polozena na dlazkovicu
Ahojte, v dome mame priznany tramovy strop s drevenym zaklopop z dlazkovice. Ideme nan robit anhydr…
jan45
Pred 6 rokmi
5
Veniec sikmy ci schodovy
Zdravim, murujeme 2-garaz 5,5x8m, porfix 250 a 300, plechova strecha. Neskor ju chceme prerobit na …
tomyka
Pred 6 rokmi
3
1
2
…
1351
1352
1353
1354
1355
…