O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Nákup nábytku na okay.sk - skúsenosti
Dobry den, chcem sa opytat ci niekto nema skusenosti s https://www.okay.sk/nabytok/ a ci sa da u ni…
stretox
Pred 6 rokmi
4
Dom na kluc murovaný, ytong
Ahojte, som tu nová a zatiaľ sa tu moc neviem orientovať :-) chceme stavať domček, najlepšie z Yton…
lucifukar
Pred 6 rokmi
3
Firma alebo stolar na kuchynu v odtieni dubsan remo rustic s kombinacoiu s bielou.ukazete foto ?diki
Hladam firmu alebo stolara na kuchynu na mieru v okolo TR, MT .v odtieni dub sanremo rustic s bilel…
wolodymyr
Pred 6 rokmi
2
Rozmer žumpy pre menší rodiny dom
Dobrý deň chcem sa spýtať neviete niekto aké sú podmienky pre získanie stavebného povolenia na dom,…
jan45
Pred 6 rokmi
14
Ako zakamuflovať privody vody
Zdravím všetkých šikovníkov. Chcela by som od Vás rady/nápady, ako elegantne zakamuflovať alebo …
zmrzlina_sk
Pred 6 rokmi
6
Stavba pivnice
Ahojte. Hľadám partiu na stavbu murovanej pivnice v okolí Topoľčian. Ďakujem za každú odozvu
jancipe
Pred 6 rokmi
1
Stolár Prievidza a okolie? Viete prosím poradiť?
Ahojte, viete mi prosím poradiť dobrého stolára v Prievidzi alebo v okolí. Potrebovali by sme vyrob…
andrea679
Pred 6 rokmi
2
Zdravim.Pri vymene strechy mi osekali trochu z brizolitovej omietky ako by sa to dala opravit. Dik.
Oprava brizolitovej omietky
dodik13
Pred 6 rokmi
13
sponzor fóra
Skúsenosti s umelým kameňom VASPO ?
máte niekto na vonkajšej fasáde. Čo ak na to bude pršať šikmí dážď ? horná hrana by bola zakrytá
tino2
Pred 6 rokmi
8
Vysoká kuchynská skrinka
Je lepšie, praktickejšie vyriešiť vysokú kuchynskú skrinku, širokú 40cm, vnútornými šuflíkmi alebo …
wiewo
Pred 6 rokmi
8
Základy a podlahy v rodinnom dome na kľúč
dobrý večer, chceme kupiť dom ,ktorý je stavaný na kluč .Ide o jednopodlažný dom. V pospise je na…
peter977
Pred 6 rokmi
8
Loxone na žalúzie
Ahojte, Chceme si dať vonkajšie žalúzie a v budúcnosti mať funkciu automatiky, aby reagovali na …
cimo78
Pred 6 rokmi
5
Košice - Adlerová
Ahojte chcem sa opýtať ako by ste ohodnotili Adlerovú ulicu na Furči. Ako sa na tej ulici býva, či …
andrea3107
Pred 6 rokmi
1
2
40
Hypotéka na kúpu holodomu
Ahojte. Mám v pláne kupovať holodom v hodnote 115 tis. Vedel by mi niekto poradiť ako to je pribli…
peter977
Pred 6 rokmi
26
Nater krovu strechy z strany fasady
Ahojte , Mam prosbu, potrebujem radu :) mam klasicku sedlovu strechu do "A"a to A mam z prednej a…
janohano
Pred 6 rokmi
2
Kondenz
Ahojte, vsimol som si ze po zapaleni ohna sa na skle na krbovych dvierkach vyzraza voda a v dome je…
duzu
Pred 6 rokmi
6
Existuje nejaká žiaruvzdorná tkanina, deka, alebo ako to nazvať?
Ide o to, že mám dosť blízko komína gumopancierové hadičky. Kotol má svoj vek a je robený tak, že j…
wolodymyr
Pred 6 rokmi
16
Katalógové projekty vs. individuálny projekt - skúsenosti
Aké máte skúsenosti s katalógovymi projektanti?je dobré so objednať taký či lepšie individuálny?Čoh…
zizzinka
Pred 6 rokmi
5
Celoplošné lepenie parkiet na OSB - ako na to?
Ahojte, chystám sa realizovať finálnu vrstvu podlahy, ktorou budú pôvodné (očistené) parkety celopl…
petiar
Pred 6 rokmi
1
Hladam partiu na zateplenie strechy.
Hladam šikovnu partiu s dobrym tesarom na zateplenie interieru A strechy na staršom RD v Bratislave…
kaizkaiz
Pred 6 rokmi
1
Rozmery srubky na elektroventile z kotla viadrus g21 h alebo ventil VIADRUS ventil plynový V4400A
zdravim potreboval by som vediet rozmer regulacnej sruby ktora je v tomto ventile , kedze je hlini…
petermu
Pred 6 rokmi
2
Pivónie - ako a kedy ich presadiť?
Zdravím, po predchádzajúcich majiteľoch v záhrade ostali pivónie, rastú tam už veľa rokov a nerada …
zuzcek1988
Pred 6 rokmi
20
Interiérové dvere + zárubne
Prosím Vás, kde ste teraz najaktuálnejšie kupovali kvalitné interiérové dvere so zárubnami za rozum…
megdesign
Pred 6 rokmi
11
Dizajnér/ka liptov
Zdravím, hľadám osôbku ktorá sa venuje interierovému dizajnu. Okolie LIPTOV-ŽILINA. Ďakujem ozvi sa…
anavy89
Pred 6 rokmi
1
Podbitie presahu strechy - potrebujem vysvetliť od základov.
Na našom dome (vo vidieckom štýle) bude sedlová strecha s väzníkovým krovom. Chcem sa čo najviac do…
marek_norway
Pred 6 rokmi
2
Dopravný projektant Zvolen
Ahojte ,Vedeli by ste mi poradit dobrého dopravného projektanta vo Zvolene?Kolko Vás takýto projekt…
atuliatko1
Pred 6 rokmi
1
Umyvacka riadu 45 cm
Ahojte, viete odporucit umyvacku riadu s ktorou ste spokojni? Dobry pomer cena / kvalita. p.s:…
jarko1930
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
72
Aké vchodové dvere vybrať?
Dobrý deň, potrebovala by som poradiť. Aké vchodové dvere máme dať do rodinného domu - novostavby? …
negue
Pred 6 rokmi
4
Stavanie plota bez dohody, no zasahuje mi do pozemku
Dobrý deň, chcel som sa opýtať, ako riešiť to, keď sused si postavil na svojom pozemku betónový plo…
cumlicek2
Pred 6 rokmi
26
Rozvody elektriny v garáži
Ahojte pred týždňom som dokončil hrubú stavbu garáže, jedná sa o prístavbu k RD a momentálne b…
danculd
Pred 6 rokmi
2
1
2
…
1350
1351
1352
1353
1354
…