O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kolko klesne makadam
Dobry den, chcel by som sa spytat, o kolko mi klesne makadam 16/32 pri zhutneni 20kN zabou. Mam…
gashtaan
Pred 6 rokmi
8
Ako a kedy skrátiť tuje smaragd?
Ahojte, ako striháte vršiaky tují? Už som vidiel aj skosené do roviny, ale to nechcem. Nejak aby zo…
pauliska
Pred 6 rokmi
8
Aku lokalnu rekuperaciu?
Poprosila by som ale naozaj k tejto kontretnej teme, kedze uz o rekuperacii je tu toho dost avsak n…
lenka_21
Pred 6 rokmi
1
2
53
Zabudovana rohozka pred vchodove dvere
Ahojte, ake mate skusenosti so zabudovanymi rohozkami? Ano? Nie?
vozo7
Pred 6 rokmi
13
Napady pre chodbu + predsieň
Ahojte, prosim o radu, typ alebo inšpiráciu pre chodbu, predsieň (obrazok 1 a 2). Čo dať nad schody…
vozo7
Pred 6 rokmi
17
Uplatnenie architektov na východe Slovenska
Dobrý deň, som študentkou 4.rocnika architektúry na Fa Stu a rada by som sa spýtala niekoho, kto už…
fantana
Pred 6 rokmi
15
Povrchova teplota 3 plastoveho nerezoveho komina
chcem sa spytat aka je povrchova teplota takehoto komina?
duzu
Pred 6 rokmi
9
Lepenie dlažby na spustené podlahové kúrenie
ahoj temperujeme v podlahovke mozeme lepit dlazbu ????
sopeto
Pred 6 rokmi
8
sponzor fóra
Dobra zemina, KE + blizke okolie
caute nevie niekto kde zozeniem zeminu na finalnu vrstvu? teda kvalitnu, nie ziaden il, ani nic pod…
atak77
Pred 6 rokmi
1
2
34
Projektant Prievidza, Partizánske
Ahojte viete mi prosím odporučiť dobrého projektanta z Prievidze, Partizánskeho? Ďakujem
vtacikvtacik
Pred 6 rokmi
2
Starý dvojdom pre dve cudzie rodiny
Dobrý deň, chcela by som váš názor. Máme vo.vyhlade starý dvojdom, ktorý by sme chceli kúpiť dve cu…
kichino
Pred 6 rokmi
8
Poradte ako prerobit kancelarske priestory na byty
Dobry den, zvazujeme kupu domceka prerobeneho na kancelarske priestory. Chceli by sme ho prerobit n…
kichino
Pred 6 rokmi
14
Obklad od Tubadzin- Perlato
Ahojte, ma niekto v kupelni pouzity obklad od firmy Tubadzin s nazvom Perlato? Mame tento obklad o…
emov
Pred 6 rokmi
5
Kúpeľňa Blanca Tubadzin, pomoc.
Zdravím. Potrebujem pomôcť s obkladom blanca od tubadzinu. Potrebujem zohnať 1 obklad komu sa zvýši…
emov
Pred 6 rokmi
1
Firma alebo stolár na kuchyne Zvolen a okolie
Dobrý deň, budem rada, ak sa so mnou podelíte o dobré skúseností s firmou alebo stolárom, čo robí k…
prvosienka5
Pred 6 rokmi
8
Kolektor pre tepelné čerpadlo
Ahojte, našiel som dobrý materiál k prevedeniu kolektoru TČ. U nás moc toho nie je. Dúfam, že sa ni…
standa1981
Pred 6 rokmi
10
Veniec - može byt aj takto?
Caute robil niekto takto veniec.Že lepil po obvode tvárnice hrúbky 5 cm a následne zalieval beton. …
peter_83
Pred 6 rokmi
31
Projektant okres Topolcany / Nitra
Zdravim, hladam projektanta na realizacny projekt so vsetkymi profesiami na murovany bungalow 150m2…
hroma
Pred 6 rokmi
5
Okná v Trnave
Dobrý deň, objednával si niekto okná od firmy MF MetalForming, s.r.o. v Trnave? Vie mi niekto dať …
bikeman1
Pred 6 rokmi
2
Predaj polystyrenu???
Zdravim nemate niekto nejaky typ kde nakupot lacno fasadny polystyren a pripadne dalsie veci k zate…
jamk1
Pred 6 rokmi
2
A0 certifikat: od kedy plati?
Caute, Ide mi oto co mam stihnut vybavit stavebne tento rok alebo mi staci az buduci do normy A1.
chris_24
Pred 6 rokmi
10
Univerzálne WIFI IR dialkove - ovladanie klimatizacie a nie len klimatizacie za par €
Vacsina klimatizacii nema moznost programovania. Bezne sa da nastavit zapnutie a vypnutie v stanove…
ban
Pred 6 rokmi
24
Praskliny v základových pásoch
Včera sme zabetónovali základy aj so železnou klietkou. Po chvíli ako betón zasychal sa na niektorý…
wanidan
Pred 6 rokmi
22
Elektricke kable Fenix, v starom dome
Dobry den, kupili sme dom starsi este nezatepleny a su tu v celom dome elektricke kable fenix v kaz…
roboza
Pred 6 rokmi
26
Spolahliva firma pre okna a dvere - Kosice
Ahojte. Mate niekto skusenosti s firmou MACTE-KE (okna SHUCO) alebo RI Okna (v zastupeni firmou D…
gabikus
Pred 6 rokmi
5
ZTI západné slovensko
Ahojte. Hľadám dodávateľov na prvotné vnútorné inštalácie, konkrétne voda, kanalizácia.. Okres T…
magusheen
Pred 6 rokmi
1
Flaky na vonkajsej omietke - kondenz (?)
Ahojte. Mam 2 mesiace urobenu omietku (Baumit Star Top). Dnes som si vsimol 3 flaky na 2 miestach z…
elisss54
Pred 6 rokmi
6
Vstavané skrine - Trnava a okolie
ahojte, s akym dodavatelom mate skusenosti? pozitivne alebo negativne, hladam samozrejme optimalnu …
leo1234
Pred 6 rokmi
12
Bungalov 669
Ahojte, chystáme sa postaviť si svoj vlastný dom. Momentálne sme vo fáze výberu projektu a padol ná…
cielo33
Pred 6 rokmi
11
Xiaomi vs. irobot
Ahojte zvažujeme kúpu domáceho pomocníka a boli sme rozhodnuty pre Irobot romba 981 je v akcii aj s…
pklado
Pred 6 rokmi
14
1
2
…
1348
1349
1350
1351
1352
…