Firma alebo stolár na kuchyne Zvolen a okolie

Dobrý deň, budem rada, ak sa so mnou podelíte o dobré skúseností s firmou alebo stolárom, čo robí kuchyne vo Zvolene prípadne blízkom okolí. Nechcem šetriť na kvalite, no nepotrebujem nič zbytočne predražené len kvôli efektu. Kuchyňa je rohová, takže ak by niekto vedel zapracovať aj praktické využitie rohov, bolo by to super... Ďakujem.
Odpovedať
@zunilinka ahoj, vedela by som ti poradit dvoch sikovnych chalanov, ktory ale pochadzaju od Prievidze. na fb maju stranku ls_stolarstvo. vyskusaj si pozriet, maju tam nejake fotky co robili. no maju dost vela prace, neviem ako rychlo potrebujes mat kuchynu spravenu. no za vyskusanie to stoji. su dobri.
Odpovedať
@zunilinka Ahoj, no ak by som ti mal odporučiť firmu zo Zvolena, tak sa choď pozrieť do interiérového štúdia URGELA. Oni na komplet navrhujú aj zariaďujú. Nábytok robia HANÁK čiže vyššiu kvalitu. Chalani čo tam robia sú šikovný. Mojej žene dosť poradili ohľadom funkčných vecí v kuchyni. Celá komunikácia aj montáž bola bez dákych problémov. Takže za mňa spokojnosť.
Odpovedať
@prvosienka5 nevies náhodou kontakt na tu firmu v PD dakujem
Odpovedať
Vdaka za vsetky typy. Popozeram...
Odpovedať
@endusko napisem ti kontakt do sukromnej spravy.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@prvosienka5 Môžem poprosiť kontakt na stolárov? Ďakujem
Odpovedať
@slavka36 samozrejme, tiez ti ho napisem do sukromnej spravy ;-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?