O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Zateplenie vata+montáž sadrokarton
Mal by som otázku aké sú ceny m2 za Pracu ..zateplenie stropu bungalov 40cm vata + plus montáž sad…
smelo
Pred 6 rokmi
4
Názor na pôdorys plánovaného domu
Ahojte. Zaujímal by ma Váš názor na tento pôdorys. Vstup je na severozápad Terasa juhovýchod …
lenkito10
Pred 6 rokmi
23
Rastliny vedľa parkoviska
Poraďte mi prosím rastliny vedľa parkovacieho miesta, ostal mi tam 45cm široký ,,valov,,cca 6 m dlh…
trnavacka
Pred 6 rokmi
7
Pripojenie krbových kachiel do komína
Potrebujem poradiť, aké je vhodnejšie pripojenie dymovodu do komína? Komín je 200mm a vysoký 5m.…
roboza
Pred 6 rokmi
13
Priečka murivo+sadrokartón
Ahojte, idem si k Vám po radu. Chceme do kúpeľne zásuvné dvere do stavebného púzdra. Celú tú stenu …
estrella951
Pred 6 rokmi
1
Znizenie stropu sadrokarton rekuperacia
Dobry den, chcem sa spytat na znizenie stropu vzhladom k rekuperacii, viete poradit firmu alebo kol…
sisiatko12
Pred 6 rokmi
1
Dom v lokalite bez tel. signálu akéhokoľvek mobilného operátora
Ahojte. Uvažujem nad konkrétnym RD, ktorý by bol využívaný na celoročné bývanie. Jeden z problémov …
majkoj
Pred 6 rokmi
12
Ahojte, ako ste to vyriesili ked ste chceli trochu sukromia a nemali ste este vonkajsie zaluzie
nechcem zavesy ani zaclony tak nebudem davat garnizu....babo rad :-)
worker_falcon
Pred 6 rokmi
11
sponzor fóra
Skladba podlahy pod bojler - tepelne cerpadlo
Ahojte, treba podla vas do podlahy pod 300l nadrz ku tepelnemu cerpadlu nejake spevnenie? Davame 13…
88kvietocek88
Pred 6 rokmi
6
Navrh a realizacia zahrady v Trnave
Prosim vas,máte dobré referencie, skúsenosti s nejakou záhradnou dizajnérkou, prípadne záhdradníctv…
alenocka88
Pred 6 rokmi
1
Poter vyliaty nízko 3,5cm schod pri dverách
Ahojte, poterári nám vylievali anhydrid, avšak poter je utopený 3,5cm. Na chodbu pôjde dlažba + lep…
stefanl
Pred 6 rokmi
23
Vymaz tarchy z katastra do 5 dni
Dobry den, strasne nam ponahla vymaz tarchy z katastra a potrebujeme, aby to bolo tych 5 dni, ako j…
lele10
Pred 6 rokmi
5
Pristresok - aky rozmer reziva ?
Dobry den, planujem stavat pristesok pre auto v rozmere 6x4 metre, prikladam pre ilustraciu moju…
lukas_masiv
Pred 6 rokmi
6
Skúsenosti s nadstavbou
Zdravím. Uvažujeme urobiť nadstavbu na starom rodinnom dome a rád by som opýtal na skúsenosť ľudí,…
1stano93
Pred 6 rokmi
1
Náš návrh projektu bungalow - čo Vy na to?
Zdravim, manžel vyskúšal spraviť dnes tento projekt, čo na neho hovoríte? Čo by ste zmenili? Za kaž…
dromitan
Pred 6 rokmi
22
Ako umiestniť RD
Dobry deň, ako a aký dom (obdĺžnik, do L, štvorec) by ste umiestnili na tento pozemok? S tým že v b…
daniela87sk
Pred 6 rokmi
9
Dupotajúci susedia a ich deti
Ahojte, kto mate s tym skusenost..nad nami sa nastahovala mlada rodinka s cca 4 rocnym synom, ktory…
martin106
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
7
8
212
Ako vycistit kuchynsku linku
Prosim poradte cim vycistit kuchynsku linku. Dvierka. Su na nich flaky a nicim to neide dole.Skusal…
zdena_samaj
Pred 6 rokmi
23
Krb okolie Šamorín , Bratislava
Zdravím viete mi odporučiť firmu ktorá sa zaoberá realizáciou krbu v okolí Šamorin. Ak máte vlastn…
martin106
Pred 6 rokmi
9
Drevodom - vytopilo nas
Ahojte surne hladam pomoc - firmu ktora by vedela pomoct s vytopenym drevodom. V dome bezia pri…
slawka333
Pred 6 rokmi
10
Neviete co je to za zviera husenicu?
Neviete co to je? Ako sa toho zbavit? Mame toho celkom dost na pozemku. Dakujem za kazdu radu.
dalaj
Pred 6 rokmi
8
Zrkadlo v kúpelni a na bokoch samostatné dve svietidla
ahojte kto ma v kúpelni jednoduche zrkadlo a davali ste okolo neho svietidla po bokoch poprosila by…
petinka1761
Pred 6 rokmi
12
Vyrovnanie starej steny lepidlom
Zdravím, Idem vyrovnávať hrbolatú stenu v pivnici v starom dome. Chcem tam dať sieťku. Do akej h…
sysell
Pred 6 rokmi
6
Stará pivnica bez zápisu v katastri - treba ju ohlásiť?
Ahojte.kupil som pozemok,ale aj s pivnicou vo svahu.nieje zapisana v katastri.stara je asi 70rokov …
jamk1
Pred 6 rokmi
17
Ventil prepúšťa vodu - je to vada materiálu?
Ahojte. Pred dovolenkou som zavrel ventily. Skoro som si nevsimol ako sa jeden z nich orosil. …
megdesign
Pred 6 rokmi
13
Cena základy + platňa
Ahojte, možno je to blbá otázka ale skúsim. Živnostníci nám majú robiť komplet základy a platnu, je…
bubu1986
Pred 6 rokmi
20
Inštalačný materiál pre vedenie bleskozvodových drôtov v ral 7016
Ahojte, prosim o radu. Strecha, odkvapy su v RAL 7016 - antracit. Bleskozvod nie je zapusteny ale j…
jujala
Pred 6 rokmi
8
Domy na kluc
Ma niekto skusenosti s firmou tophouse? Dakujem
paraska
Pred 6 rokmi
8
Odvetranie z technickej miestnosti
Chcel by som v technickej spraviť odvetranie na povalu(aspon) strop sadrokarton parozabrana vata (2…
rado220
Pred 6 rokmi
6
Ktorý variant?
Ahojte idem kúpiť časť záhrady a zvažujeme ako dorobiť plot aby bolo aj súkromie ale aby nebol moc…
evatothova
Pred 6 rokmi
20
1
2
…
1346
1347
1348
1349
1350
…