Inštalačný materiál pre vedenie bleskozvodových drôtov v ral 7016

Ahojte, prosim o radu. Strecha, odkvapy su v RAL 7016 - antracit. Bleskozvod nie je zapusteny ale je vedeny v exteriery. Elektro firma mi nainstalovala na odkvap medenu svorku /objimku/ spolu s hlinikovou uchytkou na uchytenie bleskozvodovych drotov, drot je uz v ciernej farbe. Firma tvrdi, ze lepsi material nie je mozne zohnat. ja chcem zafarbit tu med+ hlinik sprejom na kov ral 7016.Ako to mam zamaskovat? je riesenie sprej na kov dobre riesenie? Alebo viete mi poradit firmu/dodavatela na instalacny material pre bleskozvod. droty vo farbe 7016? argument, ze med z oxiduje je neakceptovatelna, nakolko hlinik bude svietit stale. Ak najdem nieco rozumne, firme je ochotna mi to vymenit. dakujem za radu.
Odpovedať
Hlavne ze dodrzali radius exoti :-D ... mno namiesto medi mohli este pouzit zlato, to je lepsi vodic :-D a zohnat sa da len kto by to zaplatil a hlavne naco si takto komplikovat zivot. Co sa tyka farby tak si to strekni do pozadovaneho odtienu.
Odpovedať
kľudne si to zastriekajte farbou. Bude to určite lacnejšie riešenie ako výmena za niečo iné.. ale osobne si myslím že montáž bleskozvodu nieje úplne ako má byť a to som nevidel ani celý :)
Odpovedať
@safeworks podľa čoho tak usudzuješ ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@jujala zdravím Vas, rad by som vedel, odkial ste kupovali pozinkovany bleskozvodovy drot v ciernej farbe. Dakujem Krásne
Odpovedať
@jujala vo farbe to urcite nenajdes. Jedine strieknut
Odpovedať
@vikktor ja netusim, nam to robila cele firma groundtech.sk, . p.Stefkovic- on vam povie.
Odpovedať
@topfield uz to mame vsetko vo farbe a aj kable poriesili tak ako ma byt, takze ok
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?