O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Benzínový prevzdušňovač VILLAGER VPS 290
Zdravím, nájde sa tu majiteľ tohto prevdusnovača? Poprosim o skúsenosť.
jobobe
Pred 5 rokmi
1
Je nutné odstránenie pôvodného asfaltového šindľa?
Je nutné pri montáži plechovej krytiny (škridlplech) odstrániť pôvodný asfaltový šindel,ktorý sa na…
jan45
Pred 5 rokmi
8
Fotovoltaika do montovaného drevodomu
Dobrý deň, chcel by som sa informovať ohľadom možností napojenia montovaného drevodomu. Nakoľko …
martinn158
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
3
4
103
Tvrdená vata - môže ísť na to len lepidlo a omietka?
Dobrý deň stretol sa niekto s tým ,že na vnútornú stenu v dome nalepil tvrdenú vatu na to len le…
pistikus
Pred 5 rokmi
7
Dodatok k nájomnej zmluve - vzor
Prosim vas kde by som našla nejaky vzor ako predlžiť najomnu zmluvu?po roku sa dava na dobu neurčit…
wookie35
Pred 5 rokmi
7
Zamietnutie povolenia starostkou kvôli bývalým majiteľom
Ahojte, prosim Vas o radu, ak ste sa niekto s niecim podobnym stretli. Starostka nam odmieta vydat …
insed
Pred 5 rokmi
13
Ako sa rieši izolácia pri oknách?
Zdravím páni, potrebujem od vás radu pomoc ako vidíte na fotkách mam okna osadené na tých plastový…
erik4321
Pred 5 rokmi
1
ZSVS - Ako sa pripojiť na vodovod?
Ahojte, od ZSVS uz mame vyjadrenie k stavebnemu povoleniu a dalej potrebujeme zriadit pripojku a na…
kundiboo
Pred 5 rokmi
1
sponzor fóra
Protipožiarne, bezpečnostné dvere so zárubňou
Dobrý deň. Akú firmu odporúčate na protipožiarne, respektíve bezpečnostné dvere do bytu v cenovej k…
technik007
Pred 5 rokmi
3
Predaj domu na spoločnom dvore
Dobrý deň všetkým. Mám otázku svokrovci žijú na spoločnom dvore kde suseda ma úplne malý kus budovy…
chrobak7
Pred 5 rokmi
7
Kúrenár a vodár - Nitriansky kraj
Ahojte. Vedeli by ste mi prosím odporučiť dobrého kúrenára a vodára za dobrú cenu? Nehnuteľnosť sa …
martin25
Pred 5 rokmi
6
Vyduté obkladačky u suseda kvôli našej rekonštrukcii
Dobrý deň. Pred časom som začal rekonštruovať elektriku v byte a rozhodol som sa aj pre znížené st…
okro1
Pred 5 rokmi
9
Stolár na výrobu schodov - Žilina a okolie
Dobrý deň prajem. Vedeli by ste mi odporučiť dobrého a nie moc drahého stolára, ktorý robí aj schod…
igondova12
Pred 5 rokmi
2
Existuje fototapeta do exteriéru?
Ahojte, Existuje fotortapeta do exterieru? Ak ano, viete mi dat konkretneho dodavatela, prip. c…
elabka
Pred 5 rokmi
3
Ako spraviť nepriehľadné pieskované sklo na dverách?
Ahojte, kúpili sme si biele dvere do celého bytu s 5 širšími horizontálnymi plátmi skla. V obchod…
veronika40
Pred 5 rokmi
10
Lepidlo na grafitový 150mm polystyrén
ahojte. Ideme zatepľovať s 15tkou isover grafitovy. Starsi Rd na brizolit. Nevedel som ale ze treb…
jankevely
Pred 5 rokmi
4
Šialený krtko - čo s ním?
Zahradu mame samy kopcek ,, krtinec,,. kam sa pozries, vsade sama vyhrabana zemina. Co sa s tym da …
deciont
Pred 5 rokmi
1
2
53
Nevyblednú časom tmavé okná a dvere?
Zdravím, prosím vás, ktorí máte antracitové alebo tmavohnedé okná a dvere (plastové), či vám po čas…
pachi12
Pred 5 rokmi
24
Exteriérová tabuľa na kreslenie do záhrady
prosim viete poradit tabulu do zahrady na kreslenie? Potrebujem tabulu, ktoru viem polozit na zem a…
paula3
Pred 5 rokmi
11
Bleskozvod po zateplení základov a sokla
Zdravím,mám taký problém,že mám hotovú hrubú stavbu bez okien a elektrikari mi idu robit bleskozvod…
zmrzlina_sk
Pred 5 rokmi
4
Nová pergola - ako ošetriť surové drevo?
Zdravím všetkých, prosím, ako mám správne ošetriť novú pergolu zo surového dreva? Nepáčia sa mi tie…
jancaba
Pred 5 rokmi
9
Stavba priečky od komína
Zdravím, potrebujem postaviť priečku tak ako je naznačené na fotke. Problém je,že na pravej stra…
slavoslav
Pred 5 rokmi
7
Prístavba alebo nadstavba - cena, výhody, nevýhody
Ahojte, Chceli by sme si trosku prerobit rod. dom a prestahovat sa k mame. Rozmery su 10×10m, klas…
1bobatko
Pred 5 rokmi
1
Zavetrenie sedlovej strechy
Mam navrhnute zavetrenie sedlovej strechy pomocu fosien 38x180 zospodu krovu. Krov klasicky kliesti…
keldon
Pred 5 rokmi
1
Akú inteligentnú domácnosť mi odporúčate?
Aku inteligentnu domacnost mi doporucujete? Chcem riadit: 1. osvetlenie interier, exterier; 2. Vyk…
logo22
Pred 5 rokmi
13
Plisovaná sieťka proti hmyzu na dvere - skúsenosti
Ma noekto plisovanu sietku?riesime az teraz na terasu na dvere surka 2.5m polka zasuvne dvaere tak …
eryykah
Pred 5 rokmi
16
Ako skladovať benzín do záhradných strojov?
Zdravim, vsimol som si, ze moj 5L kanister s benzinom casom akokeby dost napuchne. Mam obavy ci…
igor256
Pred 5 rokmi
1
2
38
Čo so starým cementom?
Chcem sa opýtať, čo robiť som starým cementom, ktorý som žiaľ nestihol vyrobiť... stoji mi tam už v…
peky1984
Pred 5 rokmi
9
Umelý trávnik na terase
Ahojte. Na terase budem tento týždeň klásť umelý trávnik. Mám tam však dva stromy, ako ste riešili …
peky1984
Pred 5 rokmi
10
Počíta sa do stavebného povolenia nespevnená plocha?
Caute, Chcem robiť na záhrade kumbal s terasou. Pod kumbal riadne základy s doskou 5x3m platna a p…
lukso88
Pred 5 rokmi
10
1
2
…
1212
1213
1214
1215
1216
…