Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@zdenkonr Spústu času si výpočtom nevenoval. FVE… @frantisekca Venoval som tomu dosť času najmä analýze spotreby. Dás a nájsť aj lacnejšie niečo ako píšeš, ale je teraz mnoho firiem ktoré ponúkajú FTV a ťažko medzi nimi nájsť spoľahlivého dodávateľa. Slovenské porekadlo - lacné mäso riedka polievka.Odpoveď na príspevok od duzu:
@zdenkonr pri akej spotrebe v jednotlivých rokoch… @duzu Na strane tri nájdeš moje grafy s mesačnými spotrebami elektriky. Princíp výpočtu - fakturovanú cenu som vždy vydelil spotrebou za dané účtovné obdobie.Odpoveď na príspevok od foox:
Prišiel mi takýto email MAGNA ENERGIA spúšťa ZDI… @foox Magna stále špekuluje ako sa vyhnúť VB , zrejme to nechce vrátiť späť spred pol roka, ked nedávala požičanú v čase ked sa vyrobilo najviac, takto sa spotrebuje všetko ihned, môže to pomôcť odberateľom ktorí majú menej svetla napr. pri inverzii je na nížinách dlhšie hmla, v lete zas opačne, ale nikto si nemôže uložiť pre sebaOdpoveď na príspevok od zdenkonr:
@duzu Na strane tri nájdeš moje grafy s mesačnými… @zdenkonr ja som len skontroloval cenu silovej mám o málo vyššiu ako minulý rok, len to môžeš meniť , aj ked teraz nie stále , lebo odberateľ má kapacitu i na teba , dostal som správu kedy najskôr môžem meniť, ak nesúhlasím s cenou , ak by som odišiel skôr budem musieť platiť i za neodobranú