O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Sprchová vanička je 75x80. Ako riešiť sprchové dvierka?
kôli malému priestoru kupeľne sme nútení vyberať čím najmenší rozmer sprchového kúta...vanička 75x8…
lusya
Pred 15 rokmi
9
Dlažbu alebo podlahu do domu?
Ahojte, neviem, ci tu existuje podobna tema, mam pocit, ze som tu taku nevidela, tak reku ju zalozi…
gerdusha
Pred 15 rokmi
7
Má niekto kuchynský sporák na tuhé palivo?
Ahojte. Momentálne riešime kúp sporáku na tuhé palivo (na varenie do kuchyne). Máte niekto skúseno…
petrolejka82
Pred 8 rokmi
30
Ako postupovať pri vyplácaní pozemku?
Z troch sú dvaja súrodenci, ktorí majú dostať ,,výplatné". Čiastočne sa dohodli na cene výplatného.…
myy
Pred 15 rokmi
7
Aké presné sú digitálne mapy katastrálneho úradu ?
Ake presne su digitalne mapy katastralneho uradu ? Je tam totiz moznost digitalne si odmerat pozemo…
matrix44
Pred 15 rokmi
6
Vodomerná šachta
Zaujimalo by ma ci vodomerna sachta, myslim sachtu na hlavny privod vody do domu v ktorej sa nachad…
pkubekova
Pred 12 rokmi
18
Obklad satén fialový do kúpeľne
Ahojte! Onedlho budeme prerábať celú kúpelňu a veľmi sa mi páči obklad Satén fialový od firmy NOVOK…
kukku
Pred 15 rokmi
2
Aká je kombinácia podlahového kúrenia s radiátormi?
Kto má skúsenosť s nasledovnou kombináciou kúrenia - prízemie podlahovka + radiátory a vrch len rad…
koloman55
Pred 5 rokmi
1
2
40
sponzor fóra
Eektrická varná doska a elektrárne
ahojte. prave dnes sme sa dozvedeli, ze na to aby sme mohli mat v kuchyni elektricku varnu dosku je…
duzu
Pred 13 rokmi
28
Sú magnólie vhodné na balkón?
Ahojte, chcela by som vediet, ci existuje moznost aj pestovat nejake mensie stromceky magnolie, kto…
vankusik29
Pred 15 rokmi
11
Aká rastlina odpudzuje psíkov?
Pes v záhrade je na jednej strane miláčik majiteľa, na druhej jeho nepriateľ, ak sa púšťa do záhono…
andraska
Pred 15 rokmi
7
Nedoliehajúce dvere
zdravim.firma mi namontovala oblozkove zarubne ale dvere v nich nedoliehaju.dole je to OK,ale hore …
marci77
Pred 12 rokmi
5
Koľko stojí zriadenie prípojok voda, elektrina, plyn?
kolkostoji zriadenie pripojok ako voda elek.plyn kanalizacia? vas to kolko vyslo?
yaninca
Pred 13 rokmi
10
Môže sa zrkadlo v kúpelni navŕtať na obklad?
Ahojte, chcela by som mat v kupelni zrkadlo priamo na stene ( nie ako sucast nabytku ). V tej vyske…
ckatka
Pred 12 rokmi
1
2
48
Má význam kupovať mikrovlnku v dnešnej dobe?
ahojte, zaciname rozmyslat nad kupou spotrebicov do nasej novej kuchyne. rozmyslame vsak, ci ma mik…
1bingo2
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
5
6
166
Čo si myslíte o dedinke Macov?
Ahojte, rad by som sa opytal, co si myslite o dedinke Macov. Momentalne tam zlacneli novostavby sam…
roca1
Pred 15 rokmi
5
Akú príjazdovú cestu máme urobiť?
na jar chcem robit prijazdovu cestu k domku,je to v kopci okolo20°, asi 40m dľžky.cesta musi zvladn…
zeta
Pred 13 rokmi
4
Ako vyčistiť fľak na dlažbe?
da sa niecim zamaskovat,resp. pretriet /predpokladam, ze ocistit sa neda/ flak na dlazbe od cistiac…
lusya
Pred 15 rokmi
20
Aký je nábytok od firmy Black Red White?
mate niekto osobnu skusenost s touto firmou a pripadne aj konkretne so seriou Largo? objavili sme j…
tulakk110
Pred 6 rokmi
1
2
47
Čo s nájomcom ktorý vypovedal zmluvu a neplatí?
Dobry den, najomca vypovedal pred par mesiacmi najomnu zmluvu, a dohodli sme sa ze este moze byvat…
yukaya
Pred 14 rokmi
1
2
43
Dá sa spraviť elektrická prípojka cez potok?
Dobrí deň. Potreboval by som poradiť chceli by sme kúpiť záhradu ale skôr než ju kúpime potrebujem…
laser
Pred 15 rokmi
6
Myslíte, že bude vadiť ak zmením okno na dome?
Ahoj poradte mi....myslite ze bude v pohode ked zmenim okno od ulice...je to okno v kupelni a bojim…
everhard
Pred 12 rokmi
13
Aké izolačné dosky na krb použiť?
-chcel by som sa informovať ake dosky mam pouzit a de sa daju lacno zohnat na obostavbu krbu, u …
reward
Pred 5 rokmi
18
Koľko vás vyšlo zateplenie bungalovu?
nenašla som tu konkretnu temu a rada by som si vypočula nazori a skusenosti iých...tak ak niekto za…
mausy21
Pred 15 rokmi
15
Máte skúsenosti so stavbou Junior 054?
ahojte, rozmýšľame nad stavbou RD Junior 054 od Euroline-u : http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pr…
simcab
Pred 15 rokmi
5
Biele interiérové dvere
Ahojte.Potrebujem rýchlo poradiť.Dokončujem si dvere a chcem ich dať na bielo.Čo vy na to? Také a…
mint_blossom
Pred 14 rokmi
1
2
...
3
66
Ako prestavať 2 izbový byt na 3 izbový?
Prestavovali ste 2izbak na 3izbak?alebo ako zvecsit priestor?Mate niekdo skusenosti?Alebo nejake st…
chrumka
Pred 15 rokmi
31
Aký moderný luster do obývačky?
Ahojte, vie mi niekto poradit nejaky moderny luster do obyvacky alebo stropne svietidlo? Nemozeme …
septo
Pred 12 rokmi
28
Ako zatepliť prízemný byt v paneláku?
Ahoj všetci, taky mensi problemik...byvame na prizemi v panelaku, ktory nie je a v blizkej dobe an…
andy.v
Pred 15 rokmi
3
Máte skúsenosti s firmou RD Rymařov, Žilina?
Ahojte, máte niekto skúsenosti s touto firmou a ich výstavbou montovaných domčekov?
jano2007
Pred 9 rokmi
5
1
2
…
3563
3564
3565
3566
3567
…