O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Aký pomer penazí je hrubá stavba a dokončenie domu?
Na jar začínáme stavať. Máme už vštetky papiere ale háčik je vtom ,.že nám schválili menší uver ako…
nicicka
Pred 8 rokmi
1
2
...
...
3
4
105
Išli by ste do develop. projektu bez krytia bankou?
Ahojte, isli by ste do projektu, ktory je financovany developerom z vlatsnych zdrojov, bez krytia b…
tjanina
Pred 15 rokmi
11
Ako sa brániť proti elektrizujúcej sedačke?
Ahojte, chcela by som sa spytat, ci niekto pozna prostriedok proti statickej elektrine. Nasa sedack…
chanella
Pred 15 rokmi
6
Sú pravidlá na smer ukladania parkiet?
Ahojte, chcela by som sa spytat, ci existuje nejake pravidlo na smer ukladania laminatu/parkiet. …
dodog
Pred 15 rokmi
4
Máte skúsenosti s pracovnou doskou miesto parapetu?
ahojte, mam dalsi problem :)...mam rohove okno v kuchynskej linke...kedze by som chcela linku vyssi…
majitom
Pred 15 rokmi
4
Máte skúsenosť s projektovou kanceláriou ARD?
má niekto skusenost s projektovou kancelariou ARD??? chceme od nich projekt Linea ale ak im píšeme…
kat119
Pred 10 rokmi
23
Ako riešiť dvierka do šachty na wc v paneláku?
Ahoj, prestavujeme bytove jadro a momentalne rozmyslame ako vyriesit potrebne dvierka do sachty …
duduliena
Pred 15 rokmi
5
Môže ísť kuchynská linka na plávajúcu podlahu?
ahojte, co si myslite o polozeni kuch. linky priamo na plavajucu podlahu?? pocula som nazory ze ked…
duzu
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
3
4
116
sponzor fóra
Ako sa udržiavajú tmavé vysokolesklé dvierka?
Ahojte všetci. Poprosím vás, napíšte mi aké máte skúsenosti tí čo máte tmavé lesklé dvierka. Či ne…
skamat
Pred 12 rokmi
15
Kde zoženiem rôzne okenné klučky?
Nevie niekto, kde sa daju zohnat okenne klucky roznych farieb ? (nemyslim titan, med zlato, striebr…
dodog
Pred 15 rokmi
11
Štruktúrované a iné industriálne steny
ahojte, velmi sa mi pacia take industrialne steny, skusim pridat nejake fotozky, no poradte ako na …
evercila
Pred 13 rokmi
20
Búracie povolenie
kupujeme pozemok, na ktorom je starší gazdovský domček. ked ma určené číslo domu, musíme vybaviť bú…
maska1105
Pred 15 rokmi
3
Koľko ste platili zálohu za plastové okná?
caute nevie niekto poradit a napisat kolko ste platili zalohu na namontovanie plast.okien??od nas f…
fifo123
Pred 12 rokmi
1
2
42
Svetlá podlaha a tmavé dvere. Čo si o tom myslíte?
prosim o nazor...co si myslite o takomto kontraste? svetla podlaha taka do biela ale nie uplne biel…
strunka
Pred 15 rokmi
12
Veterné elektrárne a využitie energie
Zisťoval som informácie o využití veternej energie v praxi v podmienkach bežného rodinného domu. Ch…
oondrejj
Pred 13 rokmi
5
Kto z vás chová nemeckého ovčiaka?
Ahojte zakladám túto tému lebo plemeno nemecký ovčiak je mojim srdcovým plemenom. Momentálne síce ž…
technik007
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
6
7
198
Návrh kuchynskej linky do malej kuchyne
Ahojte.... Už dlhšie premýšlam nad návrhom mojej kuchynskej linky. Avšak rozmery sú veľmi malé... 2…
piuska
Pred 12 rokmi
11
Dlažba na podlahovom kúrení. Treba preložiť lištou?
Potrebujem poradit od niekoho, kto má na na podlahovom kureni položenú dlazbu. My sme prave v stadi…
zirafak
Pred 14 rokmi
19
Máte skúsenosti so sadrokartónom v kúpelni?
Planujeme kompletnu prestavbu kupelne, strop chceme sadrokarton s bodovkami. Ma niekto nejaku negat…
ruren
Pred 8 rokmi
1
2
37
Akú farbu parapiet k červeným oknám?
Ahoj zdravim vsetky tu na fore. Chcel by som sa spytat aku farbu parapiet by ste dali k cervenym (m…
ejco
Pred 15 rokmi
22
Architekt nedodal čo mal. Čo máme robiť?
stala sa nam taka vec...dali sme si robit projekt domu a po skontrolovani vsetkeho a vyplateni aj p…
oliva21
Pred 15 rokmi
13
Kde sa dá zohnať drevená palubovka?
Ahojte, potrebujem poradiť, kde sa dá zohnať podobná podlaha - drevená starožitná s výrazom opotreb…
michaelast
Pred 15 rokmi
2
Koľko sa platí za osadenie domu na pozemok?
zdravim, kolko sa plati za osadenie domu na pozemok + vyhotovenie planu pripojok?jeden projektant …
janik90
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
95
Ako získať projekt od architekta v digitálnej podobe?
Potreboval by som poradit. Kupil som hrubu stavbu domu vcetne projektu. Potrebujem nakresy domu pre…
modrak
Pred 15 rokmi
12
Poradíte murárov v okolí Trnavy?
Ahojte, neviete mi niekto prosim poradit skusenych a sikovnych murarov v okoli Trnavy s ktorymi …
dooscoby
Pred 6 rokmi
27
Treba na wc s oknom ventilátor?
ahojte, zaujimal by ma Vas nazor na to, ci je potrebny ventilator v kupelni spojenej s wc, kde je i…
slabak
Pred 7 rokmi
11
Ako prepočítať tepelnú strata objektu?
Ahojte, hľadám niekoho fundovaného kto by mám prerátal tepelnú stratu objektu, keďže sa jedná o ka…
donya
Pred 15 rokmi
11
Máte skúsenosť s krbovými vložkami Blanzek?
Ahojte, rad by som sa spytal na Blazek krb.vlozky. Viete mi prosim napisat nejake referencie na tie…
gabal
Pred 15 rokmi
3
Ako satvať na nerovnom pozemku zo svahu?
Ahojte, máme pozemok - nerovný terén - je pod úroveň cesty - v predu vychádzajú základy cca do výšk…
luseta
Pred 15 rokmi
6
Aký digestor si vybrať?
AHojte, zariadujeme kuchynu. Bude otvorena s obyvackou, spolu 50m2, (z toho kuchyna 20m2). Nevieme …
unripko
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
11
12
344
1
2
…