O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Máte niekto plávajúcu podlahu imitujúcu dlažbu?
ahojte, chcem sa spytat, ci mate niekto osobnu skusenost s plavackou imitujucou dlazbu. mna osobne …
gerdusha
Pred 13 rokmi
7
Plastová nádrž na dažďovú vodu. Ako vyriešiť prístup?
Caute, chcel by som nechat zakopat na pozemku 1000 l plastovu nadrz na dazdovu vodu. Prebytocna vo…
jan45
Pred 4 rokmi
1
2
36
Čo so starým zachovalým nábytkom?
Idem prrábať a mám starý nábytok, po babke. je z 50-tych rokov minuleho storocia. starožitnosť to n…
amorleo
Pred 2 rokmi
1
2
32
Je vhodná vstavaná práčka do kuchynskej linky?
ÁNO alebo NIE?
bmw
Pred 15 rokmi
31
Hľadám spoľahlivú a šikovnú upratovačku
Hľadám spoľahlivú a šikovnú pani na výpomoc v domácnosti - 1 x týždenne, v Lozorne. Ďakujem
jmarnotova
Pred 15 rokmi
4
Skúsenosti so súťažou so zariaďovaním
Ahojte, zucastnili ste sa niekto sutaze so zariaďovaním na portali Cupofcity? Odpovedali Vam? …
sixa
Pred 15 rokmi
3
Dlažba 60x60 vysokolesklé v kúpelni. Je to nebezpečné?
Ma niekto skusenosti s takouto lesklou dlazbou v kupelni? Velmi sa nam to paci, ale bojime sa, ze s…
madyyy
Pred 15 rokmi
2
Aký materiál sú dosky čo bývajú v podnikoch?
vedeli by ste mi poradit, co za material je pouzivany , teda videla som to najma v podnikoch .. na …
bellada
Pred 15 rokmi
6
sponzor fóra
Batéria. Ktorá má lepšiu citlivosť nastavenia teploty?
Ahojte, zháňam batérie do celého bytu, no všímam si, že tie nové parádne pákové batérie, čo sme nap…
katrin21
Pred 15 rokmi
20
Zkušenosti s balkonovým zábradlím
Ahoj bydlím v panelovém domě. Mám byt v soukromém vlastnictví a společenství vlastníků chce renovov…
nany2
Pred 15 rokmi
5
Ako oživiť predsieň s rolldorovou skriňou?
ahojte, v chodbe mame obycajny rolldor 3 dverovy, drevo nieco podobne ako ceresna, nepamatam si pre…
ferka511
Pred 15 rokmi
5
Rúra s teleskopmi alebo s horným ohrevom?
Dievcata, mate niekto ruru s teleskopmi? Rozhodujem sa medzi 2 typmi...jedna ma extra horny ohrev a…
sharin
Pred 15 rokmi
6
Aké máte sedenie v predsieni?
ahojte, chcela by som inspirovat vasim sedenim v predsieni :-) podelite sa so mnou? dakujem
mimmi74
Pred 10 rokmi
21
Kto vyrába peknú tmavú čokoládovú mazaiku?
Ahojte, rekonstruujeme byt a a prave vyberam obkladacky do kupelne a wc. Kupelna je mala, 1,6 x 1,6…
compra
Pred 13 rokmi
11
Vlhké základy. Ako to odstrániť?
Zdravím, potrebujem pomoc. Svokrovci nám darovali dom, dvadsať rokov bolo všetko ok ale teraz po tý…
madyyy
Pred 15 rokmi
5
Kde v Poľsku kúpim doplnky do kuchyne?
Ahojte,neviete niekto kde by saa dali nakupit v polsku taniere a pohare a podobne veci?
bambulka489
Pred 15 rokmi
4
Aký komín potrebujem ku krbovým kachliam?
Aky komin treba na krbove kachle? musi bit murovany alebo staci ruraktora vychadza z kachiel.a aky …
zlokot
Pred 11 rokmi
11
Vyhľadávanie vo fotografiách
Chcem sa spýtať administrátorov resp. IT, či by nemohli pridať funkciu na vyhľadávanie vo fotografi…
bob
Pred 15 rokmi
5
Zatieklo mi do bytu od susedov. Hradím si opravy sama?
Kupila som si byt v starsom 5.poschodom panelaku . Po velkych dazdoch mi zatieklo od susedov,lebo m…
vivere
Pred 14 rokmi
9
Polica Leksvik z Ikea
Zhanam /kupim/ policu na topanky,policu na klobuky a skrinku na topanky Leksvik od Ikea //predsien …
ivulka1976
Pred 15 rokmi
5
Cement Holcim a vaše skúsenosti s ním
Ahojte! Chystame sa betonovat základy - svojpomocne. Ziskal som dost dobru cenu na cement Holcim. N…
nikabrunc
Pred 14 rokmi
3
Je vhodné okno v kúpelni pri vani?
Prestavujeme kúpelňu a presnejsie ju celú zväčšujeme x2. (Prebúravame 1 stenu a tým pripájame miest…
vanilkove_acidko
Pred 15 rokmi
7
Koľko m2 obkladu do kúpelne ste kupovali navyše?
Ahojte stavitelia, kolko m obkladu do kuplene ste kupovali navyse. lebo nam to vychadza 20m stvorc.…
ladajaskva
Pred 13 rokmi
28
Aký materiál do poteru na podlahové kúrenie?
Ahojte, pomozte aky material ide do poteru na podlahove kurenie?....myslim zlozenie keby sme si ho …
brinzulka
Pred 15 rokmi
7
Akej farby máte kúpeľňu?
Neviem sa rozhodnut nad farbou obkladou. Je to pre mna dolezite, kupelna je prva miestnost kam rano…
jankako
Pred 13 rokmi
1
2
36
Akú farbu stien mám dať do chodby v bytovke?
Ahojte chcela by som Vás poprosiť o radu, akú farbu stien mám dať do chodby v bytovke inač chcem ma…
mima1
Pred 15 rokmi
5
Kde by som mohla nájsť sedačku v anglickom štýle?
Pokúšam sa nájsť sedaciu súpravu na anglický štýl, no na Slovensku som nenašla žiadnu spoločnosť, k…
aquabelle
Pred 15 rokmi
3
Aké panvice sa používajú na indukciu?
ake panvice sa pouzivaju na indukciu a ako sa na nich vari, ma niekto skusenost? Moj skvely titanov…
petrusa87
Pred 11 rokmi
1
2
...
3
81
Vadí ak sa majitel projektu a stavby nezhodujú?
Dobrý deň, kúpil som projekt RD - Prodom styl plus, len neviem, či je v poriadku, že som ho kúpil v…
evikg
Pred 15 rokmi
3
Je možné naniesť priamo na "vatu" omietku?
Chcela by som sa opytat, ci uz niekto nanasal "vnutornu" omietku na vatu - resp. ci sa to vobec da.…
ceresnam
Pred 15 rokmi
5
1
2
…
3543
3544
3545
3546
3547
…