Je vhodné okno v kúpelni pri vani?

Prestavujeme kúpelňu a presnejsie ju celú zväčšujeme x2. (Prebúravame 1 stenu a tým pripájame miestnosť). Problém je taký, že vaňu chceme dať na druhú stranu do pripojenej miesnosti k stene, ale na tej stene je aj celkom veľké okno a vana by bola priamo pod ním(miestnosť je dosť úzka cca 2metre a dlhá bude 4,5 metra). Dali by sme tam mliečne plastové okno, ale otázka je ako to bude fungovať naozaj v praxy..teda v zime:) Máte nejaké nápady,pocity ohľadne toho, čokoľvek? Ďakujem
Odpovedať
my mame tiez tak okno ze pod bude vana. ako myslis ze v zime? bojis sa ze bude chladno ci co?
Odpovedať
Hej presne, zima:)Či tam človek neumrzne, ako viem že musí byť dobre spravené ako žiadne škáry, ale sklo nie je moc dobrý tepelný izolant. Musí byť nejaké špeciálne napr. dvojité a vákuové, či nepomôže nič a v zime sa budeme musieť kúpať v kožuchu?:) Okno je bohužial na odvrátenej strane, tj nemožem rátať ani zo slnkom.
Odpovedať
to je podla mna blbost. na panelaku mame v byte X rokov okno nad vanou a nikdy som necitila ziadny mraz ani nic aj ked sme mali stare okna teraz mame plastove. na dome mame 3 sklo ale nenapadlo ma ani na sekundu ze by mi malo v kupelke mrznut :-)
Odpovedať
;-) ja mám okno nad vaňou a nič zvláštne som v zime nepociťovala ;-) ;-) -klasické plastové s 2 sklom, smerované na sever a v pohode ;-) foto v albume ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
u mamky doma tiez mame okno nad vanou.plastove...uplne ok
Odpovedať
@livia76 ty máš to okienko ešte dosť vysoko, ale u mna bude skôr také ako v tej tvojej zelenej izbičke, prakticky bude sa skoro dotýkať vane:/ a je asi tak 2,5 vecsie ako tvoje, teda do výšky:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?