Akej farby máte kúpeľňu?

Profilova fotka
Neviem sa rozhodnut nad farbou obkladou. Je to pre mna dolezite, kupelna je prva miestnost kam rano smerujem a v podstate v nej travim dost casu, tak chcem aby som sa v nej citila prijemne.. :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
daj si hlavne teple farby, lebo studene davaju zly odraz napr. v zrkadle...ja mam oranzovu, tmavohnedu a bielu...ale na dlazku je asi lepsia svetlejsia...je praktickejsia
Odpovedať
ja chcem urcite sede obklady a biely nabytok, univerzalne, kombinovatelne a nadcasove. k tomu vymenim kobercek, kelimok , uteraky, raz v oranzovej, raz v zltej, raz v cervenej, raz v tyrkysovej a mam stale inu kupelnu...aspon tak si to predstavujem:-)
Odpovedať
my mame kombinaciu kremova a tmavo hneda ako pise evercila aj ja mam koberceky a uteraky v roznej farbe takze si to stale menim, ale uz by som neurobila chybu dat si tamvu podlahu je to pekne ale velmi tazko sa to udrziava ianc som velmi spokojna farebna kupelka je vzdy iba trend aka farba leti
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si dala veselu kupelku, prave preto aby ma rano prebrala a optimisticky naladila :-D je oranzovo-biela s troskou zltej ;-) a nemyslim si ze farba je o trende, ale skor o pocite....oranzova kupelka moderna nebola a aj tak som si ju dala, nedam si nieco do bytu len preto, ze je to trend, musi sa mi to pacit a musim mat z toho prijemny pocit ;-)
Odpovedať
biela obklad, bordo dlažba
Odpovedať
my sme zdedili celu olivovozelenu s bielou podlahou... aj ked som to trochu vylepšila ikeovymi doplnkami a koberčekmi, ak tak je to dosť hrozné... osobne mám celkom rada také namornicke farby, keby som si mohla vybrať, brala by som bielo- žltu kombinaciu kde tu švihnutu do modra.... ...alebo aj biela- tyrkysova by mohla byť... http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/f...
Odpovedať
Profilova fotka
my mame taku cerveno-kremovu + do hnedozlata a druhu bielo zelenu a tmavosedu az ciernu podlahu..obidve sa mi pacia, ale ta tmava podlaha je dost zla na udrzbu...mam aj v albume nejake foto`
Odpovedať
doma mame bledozelenu, teraz sme robili bledulinko bezovu/tmavohnedu. pacia sa mi obe, ale asi ta bezovo/hneda bude dlhsie "in". aj ked podla mna, pokial je kupelna vkusna, cista a je v nej poriadok, tak bude moderna stale ;)
Odpovedať
Profilova fotka
My máme zeleno bielu. Manžel tvrdí, že zelená pôsobí upokojujúco. Robili sme ju pred dvomi rokmi. Vtedy som túžila po zeleno tmavohnedej, ale v našom okolí sa taká farebná kombinácia nedala zohnať....
Odpovedať
my budeme mať celý byt zariadený v takých prírodných teplých farbách, ale vždy som chcela mať kúpeľnu zelenú, tak si svoj sen aj splním. páčila by sa mi aj slniečková, ale zase polovičke nie. :-D nemusím mať všetko :-)
Odpovedať
cisto ciernu, velke obkladacky, vo vysokom lesku. bol to manzelov napad, zial stihol ho zrealizovat nez som sa nastahovala :-D nepopieram, ze je elegantna, ma to styl, ale je to strasne neprakticke, na obkladoch a kachlickach vidni kazdu spinku a zaschnutu kvapku vody. planujeme zmenu - cisto bielu, alebo sivu, pripadne ich kombinaciu, v minimalistickom style, urcite cast bude drobunka mozaika.
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mať v dome dve kúpeľne a plánujem jemne smotanové podlahy, biely nábytok, na stenách ako základ biele alebo tiež krémové obkladačky a v jednej bude na oživenie trošku pastelovej zelenej a druhá kombinovaná so žltou. Bude nám tam na pocit určite teplo a veselo ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
velkoformatovy biely matny obklad kombinovany s hnedym pieskovym gresom doplnky boli najskor fialove po roku su zlte buduci rok mozno ine :-)
Odpovedať
dolna mala kupelna so sprchacom bielo-zelena, svieza a vzpruzujuca horna kupelna s vanou hnedo-smotanova, uvolnujuca a pokojna
Odpovedať
my mame v kupelniach a WC rovnaky obklad - matny velkoformatovy gres farba slonovinova a hnedocierna (Rako Geo)
Odpovedať
ja sa citim dobre obklopena sedou a zelenou... rodicovska kupelka bude mat sedy obklad v sprche, tu istu dlazu a zeleny nater na stenach.. a detska kupelka bude vesela - tmavozelena, svetlozelena, tmavomodra a svetlomodra kombinacia...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
My ju máme modrej farby kachličky ;-)
Odpovedať
my máme hnedú tmavú s bledunkou mám aj v albume markíza a druhú máme tiež hnedú s veľkými kvetmi tiež od paradýzu :-) Môj muž nebol moc na krikľavé , a ja som sa aj tak bála, že sa mi to po čase zunuje, tak som radšej od oranžovej a červenej upustila, doplnky to určite vylepšia :-) :-D :-D Můj oco má v dome ešte stále starú komunistickú hnedú a vyzerá to aj po toľkých rokov už 20 stále dobre.
Odpovedať
momentálne máme zdedenú a to bielosivé obklady. nová bude biela. takto si budem môcť meniť farebné uteráky podľa nálady :)
Odpovedať
my máme jednu bielu v kombinácii so šedou a druhú čisto bielu - je to čisté a vzdušné :-)
Odpovedať
este nemame, mame zatial kupene len kachlicky :-D bezovo-biele
Odpovedať
my prave obkladame, farba bezova v kombinacii s tmavohnedou, podlaha bleda... chcela som nadcasovy obklad, aby ma po par rokoch neomrzela... skor sa vymenia farebne doplnky,takto moze byt kazdy mesiac ina kupelka :)
Odpovedať
ja som presla cez bamboo (alebo ako sa to pise), cez oranzovu, fialovu...a nakoniec som rozhodnuta pre sv.hneda v kombinacii tmavohneda + obmienanie farebnych doplnkov. Budem sa riadit, ze menej je nakoniec viac, co sa farebnosti tyka.
Odpovedať
obklad Tubadzin INVERNO béžová s tmavo-hnedou. Súhlasím, že dlažba je ale lepšia bledšia, lebo na tmavom je všetko vidieť...
Odpovedať
Zeleno-oranžová. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
obidve kupelne mame tak, ze tam nezasvieti slniecko, tak sme si povedali ze trochu farby nezaskodi. spodna bude kremovo-oranzova a horna asi kremova umyvatelna farba so zelenou mozaikou v sprchaci a s gresovou dlazbou imitacie dreva
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Mam v kupelni velke okno s bielym ramom .Myslite ,ze by bola ok taka fuchsia s bielou a k tomu drevena podlaha >?;-)) Tiez mam dilemu uz som mala komplet viziualizaciu na taky prirodny material ale by som chcela nieco take veselsie ...ze woooow :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som prave prerabal kupelnu a pouzil obklad Mistica od Siko..vyzera to skvele
Odpovedať
Profilova fotka
My mame finálovo-tyrkysovu :) nezvyčajný ale každému sa páči :)
Odpovedať
Jednu kupelku mame fialkovo - bielu a druhu hnedo kremovu. Obidve sa mi pacia, jedna je taka veselsia a druha skor elegantnejsia.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?