Máte niekto plávajúcu podlahu imitujúcu dlažbu?

ahojte, chcem sa spytat, ci mate niekto osobnu skusenost s plavackou imitujucou dlazbu. mna osobne VELMI oslovila tato podlaha...od balteria...
Odpovedať
Je to pekné a teplé.
Odpovedať
Profilova fotka
@ferka511 jestli je to laminát tak bych do toho nešla. Stejně studené jak dlažba,horší údržba, horší prostupnost tepla z podlahového topení. To vše jsou mé zkušenosti. A určitě má laminát kratší životnost. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak laminat teda urcite nie je rovnako studeny ako dlazba, to je absolutne neporovnatelne, dlazba je studena aj v 30° horucavach, ale laminat je prijemny aj v zime, este sa mi nestalo ze by ma laminatova podlaha studila a imitacia dlazby, to je len vzor ako kazdy ina, ak sa ti to paci, tak preco nie...ja som to videla a mne sa to tiez pacilo, aj sme nad tym uvazovali dat do bytu, ale vyhrala potom ina ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
taky jsem si myslela že laminát je teplejší, proto jsem si ho prosadila do obýváku,ale opravdu není.Z obýváku máme přechod na dlažbu a kdybych nestála jednou nohou na dlažbě a jednou nohou na plovoučce,tak bych si to nedovolila tvrdit. A teď když je u nás 28°C ve stínu je dlažba i plovoučka příjemně vlahá. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@gerdusha Ahojky, dala si si nakoniec plavajucu podlahu imitujucu dlazbu, alebo si si to rozmyslela? Uvazujem nad takou podlahou v kuchyni a vo vstupnej hale.. Ak ma niekto skusenosti, podelte sa :)
Odpovedať
@abies , nie nedala, dala som krasny leskly gres
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?