O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Studňa spolu so susedom, alebo dve studne par metrov od seba..
Zdravím.. názov témy na hovorí, že napadla ma taká myšlienka brať spoločne so susedom z jednej stud…
supiiik
Pred 9 rokmi
25
Crepniky zo styroduru
Priatelia,ideme robit crepniky zo styroduru o niekde som videla ze odporucaju do vnutra nejaku foli…
viperko
Pred 8 rokmi
20
Ako zašalovať monolitovy strop?
Zdravím osadenstvo, chcel by som sa s Vami poradiť. Prerábam starý dom, ktorý má len prízemie a pov…
fenix777
Pred 10 rokmi
23
SDK poradte zhotovitela Presov a okolie
Zdravim. Viete mi poradit kvalitnu partiu na montaz SDK v Presove (resp. par km od Po smerom na Pop…
lucinka2323
Pred 10 rokmi
10
Tuje smaragd
ahojte, kupoval už niekto smaragdy v e-shope Najlacnejsiedreviny na dobierku? Spokojnosť? Potrebuje…
aliska21
Pred 10 rokmi
17
Máte nejaké finty na čistejší vzduch v domácnosti?
Napríklad izbová zeleň čistí vzduch a odstraňuje z neho formaldehyd, benzén či trichlóretylén, ktor…
vrajmantak
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
80
Biele kamienky do skalky?
mate ich niekto v zahradke, chcela by som vediet ci ich treba niecim impregnovat, aby neozelenili o…
rastlinky_sk
Pred 10 rokmi
2
Stavebné povoenie k pristavbe
Ahojte. potrebujem vybaviť stavebne povolenie k prístavbe a vôbec neviem čo kde budem potrebovať a…
majki555
Pred 10 rokmi
2
sponzor fóra
Pozemok,SP - ako postupovat?
ahojte,prosim o nejaké rady...kupili sme pozemok, vklad na kataster podany cize cakame za LV. Mozme…
topvideo
Pred 10 rokmi
2
Sklon trechy
LUDIA poradte mi,prosim...chceme bungalov v tvare obdlznika a riesime sklon strechy...chceli by sme…
suffo
Pred 10 rokmi
6
Sklon trechy pre obdlznikovy tvar bungalovu
LUDIA poradte mi,prosim...chceme bungalov v tvare obdlznika a riesime sklon strechy...chceli by sme…
radopp
Pred 10 rokmi
12
Voda na zahrade,co s tim?
Dobry den, nechal jsem vcera vybagrovat zahradu tak aby byla rovna a dneska rano vidim kaluze vody …
haniq
Pred 10 rokmi
8
Kvetináč s pergolou
Ahojte viete kde zohnať cenovo prístupný kvetináč s pergolou? Alebo je tu niekto,kto by vedel vyrob…
rastlinky_sk
Pred 10 rokmi
2
Chceli by sme domček, ale... ??
Pekny vecer prajem.. sme cerstvi manzelia, cakame babatko, a tuzime po domceku.. no, asi ako kazdy,…
vassa
Pred 10 rokmi
19
Rozdiel medzi podložkou pod plávajúcu podlahu
Chcel by som sa poradiť ohľadom podložky pod plávajúcu podlahu. Rozhodujem sa medzi Balterio COMFOR…
box
Pred 10 rokmi
7
Prístupová cesta sa po 15 rokoch vyparila. čo teraz?
Mám otázku... Chceme stavať na pozemku pred domom mojho oca, ale vyskytol sa problém s prístupovou …
jan45
Pred 10 rokmi
8
Drevené schody s bielym sklom
Prosím Vás, nemáte niekto skúsenosť so schodmi kde je stupnica drevená a čelo schodov zo skla? Je m…
jowanka
Pred 10 rokmi
4
Aká je najlepšia fasáda na obvodové steny z YTONG LAMBDA+ bez zateplenia
Mám postavenú hrubú stavbu z YTONGU LAMBDA+ P2-350 PDK (450MM), fasáda bude bez zateplenia, viete m…
matorado
Pred 10 rokmi
4
Závesove kolajničky zapustene v strope-kolko cm niku nehať-20cm bude OK?
ups-pardon -,,nechať,,Inak ako sa všeobecne šrobuju taketo niky z boku z tej vnútornej strany?napr …
mirooslav
Pred 10 rokmi
3
REALIZACIA OBRUBNIKA OKOLO TERASY VO VYSKE 40 CM NAD TERENOM
Ako ste realizovali obrubnik (vanu) okolo terasy,ktora je zdvyhnuta nad uroven terenu(v mojom pripa…
stefanik111
Pred 10 rokmi
2
Ako sa bere informacia o tepelnej strate domu?
Prosim Vas ked mame tepelne straty domu 4.2kW tak to sa berie ze za 24hod mame dodat teplo o 4,2kW …
drasnican1
Pred 10 rokmi
4
Povolenie
dobry vecer,obraciam sa na vas s problem pred cca rokom sme kupili v obci pozemok o výmere 4are ako…
btus
Pred 10 rokmi
22
Sedačka Fines verzus GKT
prepáčte, ale chystali sme sa v sobotu do Nitry a ako to tu tak čítam, asi to ani nemá význam : ( …
mapeba
Pred 10 rokmi
1
2
34
Darovanie pozemku
Ahojte, chcem sa opýtať či je možné darovať pozemok dvom obdarovaným jednou darovacou zmluvou?
draik
Pred 10 rokmi
6
Prasklina v sádrovej omietke
Prosím poraďte! Máme 2 mesiace hotové sádrové omietky a dnes som si vsimla praskliny (ako vlások), …
jinni
Pred 10 rokmi
11
Treba nanovo zatepľovať? Prosím poradte...
Dobrý deň,prosím o názory,či si myslíte,že bude treba nanovo zatepľovať. Asi pred 6 r…
andrejka2424
Pred 10 rokmi
4
Hladam majstra na nalepenie tapety - Malinovo
hladam niekoho zrucneho na nalepenie tapety s detskym motivom (tapeta walltastic v rozmere 243x304m…
handbag
Pred 10 rokmi
1
Aké vchodové dvere sa nám budú hodiť? Tipy na firmu?
Ahojte ludia, tak do mesiaca by som potrebovala mat vybrate aj okna a dvere, vyzera to tak ze okna …
2v1
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
67
Teplovodne vs el. odporove podlahové kurenie?
Zdravim vsetkych, presiel som si diskusie ale nenasiel som nejako ucelenu informaciu preto zakla…
niless
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
62
Ako uchytiť na strop dosku?
Potrebujem premiestniť svietidlo v kuchyni cca o meter. Nemôžem sekať strop, nemôžem tam dať ani sá…
okalik
Pred 10 rokmi
3
1
2
…
2451
2452
2453
2454
2455
…