O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kolaudácia-zmena umiestnenia žumpy
Chcem sa s vami poradit.V projekte na stavebnom povoleni mame zumpu umiestnenu pred domov.Pocas rea…
aniklv
Pred 7 rokmi
1
Skolaudované siete, prípojky na pozemky, aký je ďalší postup pre začatie stavby?
Dobrý deň prajem, Chcela by som sa spýtať, máme kúpený pozemok, stavebné povolenie ešte nemáme.…
klara321
Pred 7 rokmi
2
Žltnutie tují smaragd - ako im pomôcť?
Ahojte mohla by som poprosiť o radu? V polovici apríla sme nasadili vykopane cca 2 metrové tuje, pô…
martineko
Pred 7 rokmi
7
Oprava starej drevenej podlahy
Dobrý deň, Idem si k Vám po radu ako pomôcť tejto starej drevenej podlahe, ktorá má miestami nepr…
wegar
Pred 7 rokmi
4
Externy prívod vzduchu ano či nie
aHOjte, Je potrebny externy prívod vzhduchu ked v krbe 180 bude kuriť len park krat cez vianoce a…
chrobak7
Pred 7 rokmi
11
Hrubka polystyrenu vs poter
Ahojte, vychadza mi to na zarovnanie prveho radu porobetonu. Pod prvym radom je miestami od 1-2.5cm…
truly
Pred 7 rokmi
1
Prečo niektoré stavby na katastrálnej mape sú a niektoré nie?
Ahojte, zaujalo ma, že niektoré stavby sú na kat. mape zakreslené ešte pred začatím stavby a iné…
janetbla
Pred 7 rokmi
12
ŽB strop - hľadám šikovnú partiu
Ahojte hľadám šikovnú partiu z okolia Žiliny. Potrebujem spraviť ŽB deku, prípadne aj vymurovať vrc…
haco
Pred 7 rokmi
1
sponzor fóra
Podlaha na povale
Ahojte strecháči. Môj známy žijúci v At pri rekonštrukcii starého rodinného domu odstránil z povale…
jamk1
Pred 7 rokmi
14
Závesné WC Ideal Standard
závesné wc Ideal Standard Tesi AQUABLADE , aké máte skúsenosti, ďakujem
editas22
Pred 5 rokmi
13
Lepenie izolnat o izolant - s coi ?
zdravim, v oblasti sokla mam XPS ktory nieje velmi rovny (co to sa prebrusi) ale na chem este nejak…
chrobak7
Pred 7 rokmi
10
Toshiba Suzumi Plus R32 RAS-18PKVSG-E 5,0kW
Ahojte uvazujem nad klimou Toshiba Suzumi Plus R32 RAS-18PKVSG-E 5,0kW. Ma sluzit na chladenie obyv…
danculd
Pred 7 rokmi
19
Trám tepelný most
Ahojte akoby ste vyriešieli tepelný most ktorý bude od ZB trámu? Je možné nahradiť tehlu dajme t…
majonez
Pred 7 rokmi
13
Po daždi nám vyvalilo mestskú kanalizáciu do záhrad a domov
Chcem sa spýtať ako ďalej postupovať: bývame na konci mesta a mestská kanalizácia nestíha, pravdepo…
pancake
Pred 7 rokmi
23
Treba napenetrovať holý plot z DTčiek predtým ako na ne nanesiem kleber+sieťku?
Mám plot z obyčajných DTčiek a chcem ho nasieťkovať a potom nahodiť fasádnu omietku. Viem, že pred …
1samson1
Pred 7 rokmi
6
AT6 - nebublinkuje v piatej komore
Ahojte, prosim o radu. V nasej cisticke Aquatec prestalo prebublavat v piatej komore zo siestich.…
snezienkaaa
Pred 7 rokmi
6
Realitné kancelárie v Nitre - poradíte?
Poradte prosim dobru realitku z Nitry pripadne z Novych Zamkov. Dakujem vopred za rady.
hrnkanr
Pred 5 rokmi
4
Strmienka 30tka stena
Ahojte Na 30tku obvodovku je mozne pouzit strmienka 18cm siroke ak sa uvazuje este o 5cm styrodure…
evatothova
Pred 7 rokmi
4
Moju mačku vyháňa z dvora susedova mačka
Ahojte milovnici maciciek :) Prosim o radu. Zaobstarali sme si maciatko, teraz ma rok. Je to macka…
dalaj
Pred 7 rokmi
1
2
46
Aké financovanie zvoliť pri kúpe pozemku?
Ahojte, Potrebujem poradiť aké najvýhodnejšie financovanie zvoliť pri kúpe pozemku na dom, nakoľk…
darinna1
Pred 7 rokmi
31
Tekutá lepenka
Moze ist tekutá lepenka ako hydroizolacia na podkladový beton namiesto ipy? Jedna sa o rekonstrukc…
simurdovie
Pred 7 rokmi
6
Otravný hmyz - ako zabrániť, aby vletel dnu?
Dobrý deň Máme veľké francuzke okná s dverami na terasu. Je to paráda, až kým nepríde večer. Kedže…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
12
Zmena z JUNKERS ZSBR 16-3 A CERAPUR COMFORT na JUNKERS ZSBR 28-3 A CERAPUR COMFORT
Dobrý deň, aké sú možnosti výmeny z JUNKERS ZSBR 16-3 A CERAPUR COMFORT na JUNKERS ZSBR 28-3 A C…
josef_vavra
Pred 7 rokmi
4
Kde predávajú v Prešove benátsky štuk?
Poraďte niekto,kde predávajú v Prešove benátsky štuk? Ďakujem vopred za odpovede :-)
anicka280786
Pred 7 rokmi
1
Elektrocentrála v dome
ahojte viete poradit elektrocentralu alebo nieco podobne co potiahne elektr. potrebu celeho domu.. …
lukino55555
Pred 7 rokmi
1
2
37
Skridla bramac klasic
Dobry den, ma niekto skridlu bramac klasic tmavohnedu alebo mokka? Prave sa rozhodujeme medzi tymit…
mima31mima
Pred 7 rokmi
1
Strecha okres Senec
Ahoj, pozdravujem, vedeli by ste mi prosim poradit spolahlivych strecharov v okrese Senec? Potrebov…
mangernate
Pred 7 rokmi
1
Kosačka - zapojenie po rozobratí
Caute mam taky problem a zatial som nikde nenasiel odpoved.Nešla naštartovať kosačka tak som ju ko…
viktor811
Pred 7 rokmi
2
Dodrzat pohladovu sparu steny s dlazbou pri rovnakom obklade na stene aj podlahe?
Kupelnu obkladam rovnakym obkladom - podlahu aj stenu.Neviem ako by bolo najlepsie polozit podlahu …
radoslavc
Pred 7 rokmi
5
Peletový kotol alebo tepelné čerpadlo?
Aký druh kúrenia odporúčate do nového jednopodlažného keramického domu? Vďaka.
hoblinka13
Pred 7 rokmi
6
1
2
…
1431
1432
1433
1434
1435
…