AT6 - nebublinkuje v piatej komore

Ahojte, prosim o radu. V nasej cisticke Aquatec prestalo prebublavat v piatej komore zo siestich. Neviem najst dovod preco. Membrany na duchadle boli menene pred 9mesiacmi. Hustota kalu je dobra. Pri napojeni na kompresor je prebublavanie v tejto komore velmi burlive, pri poklese tlaku v kompresore takmer na nulu je prebublavanie male, ale je. Ak napojim tuto komoru na duchadlo, prebublavanie tam vznikne, ale strasne malicke a je pocut, ako ide duchadlo do zataze. Ak je otvorena akakolvek ina mamutka, prebublavanie v piatej komore sa zastavi. Ostatne komory idu ako maju, len intenzivnejsie(neprebublava piata komora-najvacsi zrut vzduchu). Dakujem vam za radu.
Odpovedať
Profilova fotka
Treba sa pohrat s ventilmi niektore privret. Na poslednej staci velka bublina raz za minutu v polooblukovej stale bublinkovanie v prvej take aby hovenka mali kolotoc . Chce to trpezlivost
Odpovedať
@wolodymyr dakujem. To vsetko mame uz odskusane. Ak nechame otvoreny iba ventil do piatej komory, tak duchadlo ide podla sluchu do zvysenej zataze a v piatej komore takmer nic nebubla.
Odpovedať
Profilova fotka
@snezienkaaa ked das kompresor pises ze ide skus vymenit ventil je to zopar eur niekedy sa stane ze otacas packu ale gula je zaseknuta aj toto sa mi stalo. Totiz tie ventily dost koroduju v tom prostredi
Odpovedať
@snezienkaaa Preco nezavolas do aquatecu? Mozno Ti poradia po telefone, nemusi to byt hned plateny vyjazd.
Odpovedať
Dakujem vsetkym. Manzel volal a dostal radu: treba rozobrat duchadlo a doriahnut vsetkych 6 skrutiek na zakladovej doske. Podarilo sa mu dotiahnut iba 4 skrutky. 2drzali dobre. A ono to zacalo fungovat. To moze byt rada aj pre ostatnych. Majte sa.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?